Outfit | Mijn zelf ontworpen Lemonade t-shirt

Hoi allemaal! Het is jullie vast niet ontgaan dat ik vorige week mijn eigen “Insta-proof” t-shirt collectie heb gelanceerd via Instagram. Mijn webshop is helaas nog niet klaar, dus voor nu kun je mij een DM of een e-mail sturen voor pre-orders! De afgelopen tijd heb ik heel veel foto’s gemaakt samen met vriendinnen, voor de sociale media van mijn bedrijfje. Het leek me erg leuk om een outfit te delen met één van mijn zelf ontworpen t-shirts, namelijk het Lemonade t-shirt!

lemonade t-shirt
De laatste tijd zie ik steeds vaker geruite blazers met gekleurde t-shirts (met print) voorbij komen, ik vind dat zo’n toffe combinatie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn geruite blazer heb gedragen, aangezien het steeds prachtig weer is <3 Op een iets koelere dag trok ik hem dus weer eens uit de kast. Ik vind hem super leuk staan bij mijn Lemonade t-shirt! Ik ben sowieso helemaal fan van geel de laatste tijd, haha 🙂 Wat mij betreft toch wel dé kleur van deze zomer!

Ik vond de outfit nog ietsjes te basic, daarom voegde ik ook mijn rode riem toe. Ben daar nog steeds zo blij mee! En wow, wat is het lang geleden dat ik deze jeans heb gedragen… Volgens mij was dit twee jaar geleden mijn favoriete broek! En natuurlijk is mijn look niet compleet zonder mijn snoeproze tasje van H&M, die is zo ontzettend leuk en handig: Er past super veel in. Nu het lekker weer is draag ik mijn Nikes ook steeds vaker, die zijn lekker luchtig en lopen heerlijk!

lemonade t-shirt
Geruite blazer – Pull & Bear / T-shirt – Studio Anna Jirina / Tasje – H&M / Jeans – Pull & Bear / Sneakers – Nike / Riem – Pull & Bear / Oorbellen – Bershka

Hoe zou jij dit t-shirt combineren? 🙂

10 Reacties

  1. 28 mei 2018 / 08:50

    Super leuk! Ik zou het shirt met een geel rokje, of met denim shorts waarbij er gele bloemetjes op geborduurd zijn. Spijkerjasje erbij, en gele Vans… Hoppa klaar voor de zomer haha! Liefs
    Anna onlangs geplaatst…Thrift shop finds | May 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge