Alles over Studio Anna Jirina én de t-shirts (pre order!)

Hoi allemaal! Helaas was het de afgelopen weken ietsje rustiger op mijn blog dan jullie gewend zijn, maar met een goed doel: Vandaag zijn mijn eigen ontworpen t-shirtjes beschikbaar voor pre-orders! Ik ben super super zenuwachtig, maar ook heel erg enthousiast, haha! De afgelopen tijd heb ik achter de schermen heel erg hard gewerkt aan mijn eigen bedrijfje, Studio Anna Jirina. Ik vertel jullie vandaag alles over mijn bedrijfje en natuurlijk over de t-shirts! Lees je mee?

studio anna jirina

Waarom Studio Anna Jirina?
Studio Anna Jirina is eigenlijk een soort verzamelnaam voor allerlei creatieve diensten die ik wil gaan leveren. Ik zal me vooral richten op grafisch ontwerp, maar ik ga me ook bezighouden met creatieve conceptontwikkeling en styling. Dat vind ik ook super tof om te doen! Naast mijn portfolio, zal er ook een webshop en een blog op de site komen te staan. Zo heb ik verschillende dingen onder één dakje. Niet alleen omdat ik dit mij heel erg leuk lijkt, maar ook om praktische redenen: Mocht er nou iets wegvallen om wat voor reden dan ook (het loopt totaal niet of ik vind het toch niet zo leuk om mee door te gaan), dan heb ik niet voor niets een nieuwe website laten bouwen.

Grafisch ontwerp
Hoewel ik mode de laatste tijd ook heel erg tof vind (ik werk niet voor niets als styliste voor Zalando), kruip ik ook graag achter mijn bureautje om nieuwe ontwerpen te maken. Dan vergeet ik echt even de tijd! Ik wil me vooral richten op het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes en kaartjes (ansichtkaarten, geboortekaartjes e.d.). Daarnaast lijkt het me onwijs leuk om bijvoorbeeld banners, headers en social media icons voor bloggers en YouTubers te gaan ontwerpen, dat past natuurlijk ook helemaal in mijn straatje. Eerst maar eens mijn eigen header aanpassen misschien? 😉 Voor mijn nieuwe bedrijfje heb ik in ieder geval al wel een tof logo gemaakt, die hebben jullie vast al voorbij zien komen!

De webshop
Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe website en een webshop, daarom heb ik besloten om de pre-orders eerst via Instagram te organiseren. Het zijn super leuke t-shirts voor de zomer (echt een seizoens-item) en dus kon ik ook niet veel langer meer wachten, want het is al bijna zomer! Maar goed, het zal dus nog even duren voordat je de t-shirts in de webshop kunt bestellen!

De t-shirts!
Vandaag zullen de prints van de andere twee t-shirts ook onthuld worden via mijn bedrijfs-pagina op Instagram en Facebook, dus neem daar zeker even een kijkje! 🙂 Voor de eerste 25 orders heb ik ook een leuke verrassing: Jullie krijgen gratis verzending! Wees er dus snel bij :-).

Praktische informatie
Prijs per t-shirt: €21,95 (excl. verzenden)
Verzendkosten: €3,80
Pre-order: Stuur mij een DM via Instagram of stuur een mailtje naar annajirina@hotmail.nl met jouw favoriete design en maat!

De prints
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op het maken van illustraties (op de computer). Ik vind het vooral leuk om food-gerelateerde objecten te tekenen. Haha, vraag me niet waarom?! Ik vind die kleuren gewoon zo leuk en ik word altijd vrolijk van eten <3 Op een avond ging ik gewoon eens wat uitproberen. Fun fact: De “Lemonade” print is mijn allereerste print, die heb ik nota bene bij mijn ouders op de bank gemaakt! 😉 Ik heb er al zoveel leuke reacties op gehad, haha. Echt te grappig :p. Maar goed, van het een kwam het ander en voor ik het wist had ik opeens drie prints!

Het proces
Daarna begon het echte werk. Het zoeken van een geschikte drukker en 10.000 dingen regelen ;-). Het aanvragen van samples, het berekenen van de inkoop- en verkoopprijs, het bedenken en uitvoeren van een soort social media strategie, het fotograferen van de shirts, het drukklaar maken van de prints, dagenlang heen-en-weer mailen en bellen met allerlei bedrijven… Er waren zóveel dingen waar ik tegenaan liep! Ik zal jullie de details besparen, want daar wordt niemand vrolijk van.

En nu?
De shirts zijn vandaag te zien op Instagram, maar daarmee zijn we er nog lang niet ;-). Er moeten nog heel veel dingen besteld worden om de shirts daadwerkelijk te kunnen verzenden (denk aan bedankt-kaartjes, inpakpapier, verzendzakken e.d.). Daarnaast wil ik ondertussen graag doorwerken aan nieuwe prints en producten – zodat de webshop zich straks snel kan uitbreiden met meer leuke items! Het bijhouden van mijn sociale media kost me momenteel al heel wat uurtjes per dag, haha. Daarnaast wil ik ook mijn blog niet verwaarlozen! De komende weken worden dus spannend en mega druk, maar ook heel erg leuk!

Ik ga weer aan de slag 🙂 Fijn weekend (geniet van de zon) en tot maandag!

8 Reacties

 1. 25 mei 2018 / 06:51

  Wauw, wat een superleuk T-shirt! Echt een gaaf en zomers ontwerp! Zo leuk dat de verkoop van je zelf ontworpen T-shirts nu echt van start gaat. Ik ben nu al heel benieuwd naar de andere prints 🙂
  Heel veel succes met de verkoop! ♥
  Romy onlangs geplaatst…25?! Ja echt, ik ben vandaag 25 geworden!My Profile

 2. 25 mei 2018 / 09:21

  Godvermiljaarde hé, ik zit met een shopstop :p vind je lemonade t-shirt echt super leuk én wil je graag steunen maar ‘t zal voor in juli zijn. Er komt nog veel bij kijken zeg! Daar denk je allemaal niet aan als je een webshopje bezoekt en iets bestelt. Ben héél erg benieuw naar wat er nog allemaal bij komt 🙂 Je bent alleszins al goed bezig!
  irene onlangs geplaatst…Dingen die de laatste tijd heel erg op mijn zenuwen werken. Part 2.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge