MLBB #117 | Verjaardag, Koningsdag en héél veel eten!

Hoi allemaal! Zijn jullie klaar voor weer een nieuwe ‘My Life Besides Blogging?’ Een extra lange editie dit keer, aangezien het de afgelopen weken groot feest was! Mijn zus was jarig, ik vierde mijn verjaardag en daarna volgden Koningsdag en natuurlijk Bevrijdingsdag. Ook hebben we weer een paar mooie, zonnige dagen achter de rug en ging ik een aantal keer shooten (in de tulpenvelden!). Dus pak er gauw een kop thee of koffie en wat lekkers bij en kijk gezellig mee!

verjaardag1
Ik werk voornamelijk thuis, wat ik erg lastig vind op mooie dagen. Dan heb ik extra de neiging om lekker naar buiten te gaan! In de middag maak ik vaak even een wandeling of ga ik even in het zonnetje zitten. Ik liep een rondje om het Noorderplantsoen en daar zag ik een eend (toch?) op een dak van een auto zitten, haha, ik schrok me dood :p.

2
Later zag ik dat hij/zij zijn kroost probeerde te beschermen, die aan de rand van de weg in het gras zat. Niet zo veilig 🙁 Hopelijk gaat het goed met ze.

3
Twee zondagen geleden vierde mijn zus haar verjaardag, we hadden er prachtig weer bij. Heerlijk in haar tuin met wat hapjes en drankjes!

4
De laatste tijd ben ik weer helemaal aan het illustreren geslagen. Zo leuk! Ik zal binnenkort wat schetsen delen in een artikel :-).

16
Mijn zus heeft een super leuke schommelstoel buiten, waar ik natuurlijk even een fotootje in moest maken voor Instagram ;-).

17
De dinsdag erna, 24 april, was het zover: Mijn verjaardag! Ik sliep maandagnacht bij mijn ouders en werd verrast met een uitgebreid ontbijt en heel veel leuke cadeautjes <3

5
Na een uitgebreid ontbijt maakte ik samen met mijn moeder deze cheesecake. Mijn favoriete taart, dus die moest ik natuurlijk wel maken op mijn eigen verjaardag! Dit was een recept die in de oven moest, het was echt heerlijk!

18
Daarna maakte ik me op en trok ik mijn gestreepte jurkje aan van Pull & Bear. Helaas was het op mijn verjaardag super koud dus kon ik niet de outfit aan die ik eigenlijk wilde.

19
In de avond ging ik gezellig uit eten met mijn ouders en mijn vriend. We aten lekker pasta en pizza bij mijn favoriete Italiaanse restaurant in Groningen, Da Carlo! Na afloop kreeg ik een super lief en lekker (notenvrij!) toetje voor mijn verjaardag, inclusief vuurwerk, haha. Heel attent van de bediening.

7
Daarna mocht ik (eindelijk, ik zat al de hele dag in spanning hahaha) het cadeautje van mijn vriend uitpakken: Prachtige zilveren sieraden! <3 Ik vind ze echt zooo mooi! Echt een lief cadeau.

8
Doordat het regenachtig en koud was voelde ik me niet zo fit, maar ik had nog een lange week voor de boeg: Twee nachten werken en mijn verjaardagsfeestje. Woensdag ging ik even lekker onder de zonnebank, ik voelde me meteen stukken beter!

9
In de avond aten mijn vriend en ik de overgebleven stukjes cheesecake, was weer genieten!

10
Donderdag ging ik shooten met Inge. We gingen eerst even lekker bijkletsen en heerlijk lunchen bij Feel Good in Groningen.

11
Tijdens het zoeken naar een geschikte locatie kwamen we deze prachtige bloesemboom tegen, een van de weinigen die nog niet is uitgebloeid!

12
Daarna deed ik de laatste boodschapjes voor mijn verjaardagsfeestje. Helaas was ik wat vergeten en moest ik ‘s avonds laat nog terug, haha.

26
Die nacht moest ik werken, want het was Koningsnacht. Zelf heb ik helemaal niks ermee dus ik vond het niet erg om te werken. Ik vind het veeeeel te druk om dan op stap te gaan ;-). Na werk was ik helemaal gesloopt, ik was pas 07.00 klaar en alles was ook nog eens afgezet. Zo irritant… De koning zou immers pas ‘s middags komen? 😉 Ik zou met Koningsdag op de Vrijmarkt staan met Kristina, maar helaas was er geen plek meer en eerlijk gezegd was ik ook veel te moe om in een keer door te gaan na het werk. Ik kan dat niet meer ;-).

20
Ik sliep heerlijk lang uit tot 16.00 dus van Koningsdag heb ik niet zoveel meegekregen, haha. Ik had nog niet gedoucht of ontbeten of er stond al een vriendin voor de deur, hahaha. Ik maakte me klaar en toen gingen we nog even een rondje maken over de Vrijmarkt. Daarna haalden we een heerlijke pizza.

Daarna ruimde ik op en maakte ik alles klaar voor mijn feestje, mijn vriendinnen hielpen gelukkig met versieren en hapjes maken :-). Ik ben alleen helemaal vergeten foto’s te maken, maar het was heel erg gezellig!

27
Ik maakte nog wel snel een foto van mijn outfit. We gingen lopend naar de stad dus kon ik mooi mijn strakke kokerrok met bloemen aan ;-). Ik heb een super gezellig feestje gehad <3

30
De volgende dag was ik super brak, haha. Ik ruimde de boel op, knuffelde de cavia’s en ben toen nog weer gaan slapen, want ‘s nachts moest ik weer werken!

28
Ik kreeg zoveel lieve en leuke cadeautjes van vriendinnen, echt niet normaal! <3 Kijk nou hoe leuk dit plantje is?!

13
Afgelopen maandag liet ik mijn wimpers liften, ik ga er nog een uitgebreid artikel over schrijven binnenkort!

29
Van een vriendin kreeg ik een fashion cheque voor mijn verjaardag. Dinsdag ging ik gelijk de stad in om het tasje te kopen dat al maanden op mijn wishlist stond <3 Jullie hebben hem ook al voorbij zien komen in mijn favorieten!

21
In de avond kwam een vriendin gezellig eten <3 Hebben jullie het recept van deze vegetarische parelgort risotto al gezien?

14
Mijn cactus bloeit, haha! Zo leuk. Dit heb ik nog niet eerder gezien en ik heb deze cactus al jaren.

15
Afgelopen donderdag ging ik weer shooten met Inge. Zij kwam met het goede idee om naar de tulpenvelden te gaan in Noord Groningen. Voordat ik wegging stuurde ik gauw een foto van een van mijn outfits naar haar.

22
Het was een klein halfuurtje rijden, maar dat was het zo waard! Ze waren de tulpen al aan het weghalen, dus we waren net op tijd! We hebben allebei twee outfits geshoot en ik ben onwijs blij met de foto’s. Zouden jullie het trouwens leuk vinden om een keer een soort behind the Instagram photo te zien op mijn blog? We hebben heel veel blooper foto’s, aangezien het mega hard waaide en we nogal wankel stonden, hahaha.

23
Eergisteren, zaterdag, ging ik gezellig met Kristina naar het Noorderplantsoen. Mijn vriend wilde ook wel gezellig mee en we hebben ook de cavia’s meegenomen (ik woon gelukkig super dichtbij). Wat een heerlijk dagje! Lekker in de zon, bijkletsen en lekker eten en drinken. We hadden namelijk geen zin in de drukte op het Bevrijdingsfestival :-).

24
Later op de avond at ik mijn favoriete couscous recept en daarna was het weer tijd om een nachtje te werken!

IMG_20180506_144008_475
Zondag was ik alweer op tijd wakker, want het zou super mooi weer worden! ‘s Middags heb ik lekker in de tuin gezeten en in de avond ging ik gezellig naar mijn ouders.

Deze week wordt weer gezellig en druk! Ik ga weer een aantal keer shooten, ook moet ik gewoon weer werken en staat de jaarlijkse familiedag op de planning. Daarnaast werk ik momenteel aan een nieuw, groot project, waar ik jullie hopelijk gauw meer over kan vertellen. Ik vind het zo spannend! Heb jij misschien al enig idee wat het kan zijn? 😉 Ik wens jullie een fijne week en tot morgen!

Wat heb jij gedaan met al deze feestdagen?

9 Reacties

  1. 7 mei 2018 / 07:24

    Zo te horen heb je twee heerlijke weken achter de rug. Wat fijn dat je zo’n geslaagde verjaardag hebt gehad! De zilveren sieraden die je van je vriend kreeg, zijn prachtig! En wat een gave foto tussen de tulpen! Die is echt goed gelukt 🙂 Ik was zaterdag bij de Keukenhof in Lisse, waar normaal vaak veel bloemenvelden omheen in bloei staan, maar die waren inmiddels al allemaal uitgebloeid/gekopt op eentje na.
    Romy onlangs geplaatst…De Keukenhof | Een dag in een kleurrijk tulpenparadijsMy Profile

  2. 7 mei 2018 / 09:17

    Oh, ik vind jouw stijl zo leuk! Wou dat ik er wat van snapte, haha. Fijne dagen heb je gehad. Druk, maar gevuld met leuke dingen! Ik wilde ook nog tussen de tulpen gaan staan, maar ja, uiteraard ben ik alweer te laat haha. Vorig jaar voor het eerst in min leven wel op tijd! Wrs ook de enige keer 😉
    Johanne onlangs geplaatst…31 x dit heb ik geleerd als 31-jarige ouwe takMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge