Outfit | Toen de bloesembomen nog in bloei stonden

Hoi allemaal! Hoewel jullie mijn outfits regelmatig op Instagram zien verschijnen, vind ik het ook leuk om mijn outfits op mijn blog te delen. Zo kan ik jullie net wat meer vertellen over mijn outfits en daarnaast vinden jullie het volgens mij ook altijd wel tof om een kijkje behind the Instagram-post te krijgen ;-). Twee weken geleden was het prachtig weer en natuurlijk moest ik ook foto’s maken bij de bloesembomen, zoals iedere blogger :p. Ik krijg meteen een vrolijk en zomers gevoel wanneer ik deze foto’s zie, daarom leek het me alsnog leuk om wat outfit foto’s te delen! Kijk je mee?

outfit
Nu ik dit schrijf (met de verwarming aan, ik had zonet zelfs handschoenen aan op de fiets!), verlang ik weer intens naar het zonnetje – net als jullie, denk ik! Helaas is het nu zo regenachtig dat shooten er even niet in zit, bah! In het artikel van gisteren deelde ik ook al een foto met een bloesemboom, haha, ik kan er geen genoeg van krijgen ;-). Ik ben dan ook heel erg blij dat het me gelukt is om op diverse plekken wat (outfit)foto’s te schieten!

bloesembomen
Ik moet zeggen dat met een 50 mm lens de bloesem nog mooier uitkomt, wauw! Helaas heb ik zelf (nog steeds) niet zo’n lens, maar Kristina gelukkig wel. Deze foto heb ik alleen niet op Instagram gezet, omdat ik mijn hoofd van onderen niet mooi vind, haha – dat mogen jullie best weten ;-). Ik vergeet altijd even dat ik een litteken op mijn kin heb. Toch vind ik het effect van de bloesem en de sfeer van de foto wel onwijs mooi, daarom deel ik hem alsnog! <3

bloesembomen
Ken je die typische Instagram foto’s bij bloemenkraampjes? Nou, in Groningen kennen ze dat duidelijk niet, want we werden toch een partijtje raar aangekeken! :p Ze zeggen weleens dat Amsterdammers overal schijt aan hebben, nou, in Groningen moet je wel heel veel schijt hebben, wil je een leuke foto krijgen ;-).

Ik had trouwens gewoon mijn overknee boots aan, haha, het was pas de eerste warme dag en ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten! Gelukkig heb ik het niet zo snel warm, ik droeg ook gewoon lekker mijn leren jas, haha. Daarnaast vind ik het bij een kort rokje altijd wel fijn om laarzen te dragen.

outfit
Top – Pull&Bear / Rokje – Primark / Fluffy tasje – Primark / Overknee boots – Tamaris / Choker – Primark

Waar ik ook geen rekening mee had gehouden is dat de bloesemboom, waar we foto’s wilden maken, in de zon stond. Ik kon echt niet normaal poseren zonder super chagrijnig te kijken, haha! Gelukkig had Kristina een toffe zonnebril meegenomen die ik kon lenen.

Anyway, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een uitgebreide outfit post te zien op mijn blog! Ook nog eens een super low budget outfitje trouwens, haha. Altijd goed, toch? :-).

Heb jij ook foto’s gemaakt met de bloesembomen?

13 Reacties

 1. 2 mei 2018 / 06:57

  Oeh wat een mooie oufit! Die trui is heel tof, zeker in combinatie met het nette rokje. En wat zijn die bloesembomen toch mooi! Ik ben ook blij dat ik nog wat foto’s heb van een outfit onder de bloesemboom, omdat ze nu lang niet meer zo mooi in bloei staan. En haha, goed dat je een beetje schijt had aan de mensen rondom de bloemenkraam! Sommige mensen zijn gewoon niet zo ingesteld op bloggers en Instagrammers 😉
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Zonnige dag, vrolijke jurk en Dr. MartensMy Profile

 2. 2 mei 2018 / 07:35

  Wat een mooie foto’s! Ik vind bloesembomrn altijd zo ontzettend mooi. Zelf had ik helemaal geen tijd om foto’s te maken en daar baal ik stiekem wel van!!
  Kim onlangs geplaatst…Beauty No BuyMy Profile

 3. 2 mei 2018 / 14:50

  Haha ik herken dit zo erg, ik woon dan vlakbij Groningen in een dorpje, maar ik durf nog niet naar buiten om echt uitgebreid foto’s te maken, zo gek! Je wordt altijd aangekeken. (PS: dat rokje <3)
  Evelyn onlangs geplaatst…Hoi, ben ik weer, of toch niet?My Profile

 4. 2 mei 2018 / 20:12

  Oh dat truitje vind ik echt super super mooi! Staat je leuk dit soort outfits ^^
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #11My Profile

 5. 4 mei 2018 / 15:33

  Ahhh ik word zo vrolijk van al die bloemen en bloesem, heel mooi! toffe foto’s <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge