Ik ben vandaag jarig!!! + Fotoshoot met ballonnen

Happy birthday to me! De eerste vier maanden van 2018 zitten er alweer op, de bomen staan weer in bloei en we hebben al een paar heerlijk zomerse dagen (eindelijk!!!) met 30 graden achter de rug. Dat kan maar één ding betekenen: Ik ben jarig! Vandaag ben ik 23 jaar geworden en dat moest natuurlijk vastgelegd worden – inclusief ballonnen. Helemaal niet cliché ;-). Ik vertel je over mijn verjaardagsplannen en ook laat ik wat behind the scenes foto’s zien van de fotoshoot met ballonnen – wat niet helemaal vlekkeloos verliep, haha! Lees je mee?

fotoshoot met ballonnen
Ik ben vanochtend wakker geworden bij mijn ouders, niks fijner dan mijn verjaardag beginnen met mijn ouders, leuke cadeautjes en een lekker ontbijtje <3. Straks ga ik deze foto op Instagram plaatsen en neem ik lekker uitgebreid de tijd om door mijn feed te scrollen. Feliciteer je me daar ook even? 🙂 Zou ik lief vinden! Daarna duiken mijn moeder en ik de keuken in om een zelfgemaakte cheesecake te maken (mijn favoriete taart!). In de middag komen er wat vriendinnen langs – en gaan we taart eten – en ‘s avonds ga ik uit eten met mijn ouders en mijn vriend (bij Da Carlo, een van mijn favoriete Italiaanse restaurants in Groningen. Aanrader!).

ballonnen
Wellicht heb je het afgelopen donderdag al gezien in mijn verhaal op Instagram: Samen met Inge (van het YouTube kanaal Inge Marieke) ging ik weer gezellig op pad om outfit foto’s te maken. Dit keer was extra speciaal, omdat ik alvast foto’s wilde maken voor mijn verjaardag! Eigenlijk wilde ik super grote ballonnen kopen, maar die kon ik niet vinden bij Hema. Ik heb dus twee kleintjes meegenomen.

Fun fact: Ik ben dus op 24 april jarig en daar zat ik steeds zo mee in mijn hoofd dat ik bijna een ballon met een 2 en een 4 kocht, haha. Wel alvast handig voor volgend jaar ;-).

Fun fact 2: Mijn vriend wordt dit jaar 32, precies het omgekeerde van mij dus. Ik ga ze voor de grap cadeau aan hem geven na mijn verjaardag (niet dat hij er mee op de foto gaat of zo, maar ik vond het gewoon zo’n grappig idee). En ook wel bijzonder, aangezien dit nooit meer zal voorkomen. Nu maar hopen dat hij dit niet leest…

ballonnen
Het idee was dus om ze aan een touwtje in de lucht vast te houden, maar zoals je ziet lukte dat niet helemaal ;-).

ballonnenFail! Haha. Er stond helemaal geen wind in dit steegje (die overigens wel super schattig is en perfect voor lente-achtige foto’s, love jarig zijn in de lente!). Uiteindelijk heb ik de papegaai in de boom gehangen – zoals je op de foto’s hierboven al kon zien, en heb ik de 2 en de 3 maar gewoon vastgehouden. Uiteindelijk ben ik heel blij met het resultaat (Inge, bedankt voor je geduld! :p). Een super leuk aandenken aan mijn 23e verjaardag.

Morgenavond komt er trouwens een hele toffe winactie op mijn Instagram, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! 🙂 Dezelfde winactie komt donderdag online op mijn blog en Facebook-pagina, mocht je liever mee willen doen via die kanalen. Zo, nu ga ik lekker taart eten en genieten van het jarig zijn! Tot morgen!

Heb jij weleens foto’s gemaakt met ballonnen?

13 Reacties

 1. 24 april 2018 / 09:49

  G E F E L I C I T E E R D !
  Toffe foto’s ^^ Ik had bijna zo’n ballonnen gekocht om mijn vriend op de foto te laten gaan voor zijn verjaardag twee dagen geleden maar ik heb het dan toch maar niet gedaan :p
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #10My Profile

 2. Anita te Gussinklo
  24 april 2018 / 11:04

  Van harte Gefeliciteerd, ik vind de foto’s leuk.
  Een fijne en gezellige dag gewenst.

 3. 26 april 2018 / 17:11

  Too late, maar ik moét nog even reageren. Gefeliciteerd, en wát een gave outfit had je op je verjaardag aan. Echt té leuk!!! Helemaal mijn stijl. Dat topje, de broek, sandaaltjes en ringen in je oren; alles past perfect bij elkaar.
  Florentine onlangs geplaatst…Alexander McQueen ✾ Oversized SneakersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge