MLBB #116 | Bloesembomen, shooten & voorbereidingen!

Hoi allemaal! Wat een weertje hè? Hebben jullie ook zo genoten van de zon vorige week? Hier was het zelfs wel 31 graden, heerlijk! Het is weer tijd voor een (hele zonnige) ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik je meeneem in mijn afgelopen weken. Zo ging ik maar liefst drie keer shooten – natuurlijk kon een foto bij de bloesembomen niet ontbreken, vierde ik maar liefst drie verjaardagen én trof ik alvast de nodige voorbereidingen voor mijn eigen verjaardag! Kijk je mee?

bloesembomenIMG_20180411_211140_260
Deze outfit hebben jullie misschien al wel voorbij zien komen op mijn Instagram, maar ik schreef er ook een uitgebreide blogpost over – inclusief persoonlijke update. De broek heb ik heel veel aan gehad op de zonnige dagen! <3

3
Op de een of andere manier had Lex een blaadje sla op zijn rug gekregen, Knoepert wilde het blaadje zo graag pakken. Maar Lex liet dat gekriebel en ‘gehap’ op zijn rug niet toe en rende telkens weg. Hahaha!

2
Wat doe je als het lekker weer is en iedereen op school of aan het werk is? Juist. Lekker in je eentje een boek lezen op een terrasje <3 Toch wel fijn dat freelancen ;-).

1
Tip van de week: Koop nooit zwarte handdoeken (van de Action) als badmat, ze geven enorm af! Nu ben ik dus een paar keer per week bezig met het wegvegen van de inkt, haha. Ik moet echt nieuwe, witte handdoekjes kopen. Ik kan de handdoek helaas niet weghalen, want dan staat het water straks tot in de gang #struggles.

5
Vorige zaterdag ging ik naar mijn ouders om kleding uit te zoeken – met Koningsdag ga ik heel veel spullen verkopen op de Vrijmarkt! Ik was dus al vroeg uit de veren en mijn vriend sliep nog. Voordat ik weg ging zette ik gauw dit geïmproviseerde mini ontbijtje klaar :p

6
Na het opruimen van de kleding at ik nog gezellig bij mijn ouders en ging ik weer terug naar Groningen, zodat ik nog even naar het feestje van Inge kon! Ik maak regelmatig samen foto’s met Inge (van het YouTube-kanaal Inge Marieke) en twee weken geleden was ze dus jarig. Helaas kon ik niet super lang blijven omdat ik ‘s nachts weer moest werken. Het was wel heel erg gezellig!

15
Wat me nog niet eerder was opgevallen omdat de zon maaaaanden niet heeft geschenen is dat ik ‘s ochtends een klein beetje zon op mijn kamer heb! Ik ging dus in de vensterbank (aan de buitenkant of course) even in het zonnetje zitten met een kop koffie en een boek. Volgens mij is dit het meest recente deel van de Shopaholic-serie, ik heb alle boeken als tiener gelezen. Super leuk om weer in Becky’s leven te duiken, ik herkende ook zoveel, haha! Ik heb het boek dan ook in twee weken uitgelezen. Aanrader!

14
Achter de schermen bij de pasta met groente en zalm die jullie al voorbij hebben zien komen in mijn favoriete receptjes van de week!

13
Vorige week dinsdag ging ik gezellig bij een vriendin eten. Onderweg zag ik deze prachtige lucht!

19
Na het eten knuffelde ik nog even met een van haar cavia’s. Haar cavia is zo ontzettend klein, maar hij is allang volwassen en dus volgroeid, kunnen jullie het geloven? Zo’n verschil met mijn flinke cavia’s, en dat zijn ook mannetjes.

4
Een middagje in de stad met mam kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit overzicht. Ik met een cappuccino en mam aan de wijn, verschil moet er wezen! 😉

11
Ik vond mijn favoriete liquid lipstick van de Primark weer, zo blij mee! Ik vind dit zo’n toffe kleur. Vorige week dinsdag ging ik shooten met Kristina (van het YouTube-kanaal Kristina K), het perfecte moment om deze lipstick weer eens op te doen.

IMG_0391
Helaas zie je op de foto’s bijna niks terug van de lipstick, haha! We gingen foto’s maken bij een aantal bloesembomen, heel veel bomen waren al uitgebloeid, maar we hadden net geluk!

16
Afgelopen donderdag was niet alleen mijn zus jarig, maar ook Knoepert! Hij is alweer 4 jaar, wat vliegt de tijd. Kan me nog zo goed herinneren dat ik hem voor het eerst in mijn handen had. Hij kreeg een lekker groente en fruit taartje en natuurlijk moest dat even vastgelegd worden ;-).

10421268_10202794470062529_2383092497497233060_n
Dit bedoel ik dus. Moet je zien hoe klein hij was?! Wanneer ik hem nu op schoot hebt bedekt hij mijn hele bovenbenen, haha. Toen ik hem net kreeg was hij zo groot als mijn hand en had hij nog geen lang haar. Voor sommige mensen die niks met cavia’s hebben is dit misschien super raar, maar hij is echt mijn kindje. Hij is zo tam, omdat hij als het ware in mijn handen is opgegroeid. Hij reageert ook altijd op mijn stem door te piepen. Wanneer we samen op de grond zitten klimt hij het liefst op mijn schoot en wanneer ik zijn haar knip wil hij zich bij mij verstoppen – alsof hij niet door heeft dat ik hem knip :’). Ik weet ook precies zijn signalen te herkennen als hij zich op schoot wil wassen en wanneer hij moet plassen – dan trekt hij met zijn tandjes zachtjes aan mijn kleding (heel handig eigenlijk).

17
Vorige week donderdag ging ik weer gezellig shooten met Inge! Het was die dag 30 graden, perfect om eindelijk eens een zomerse outfit te shooten. We hadden allebei twee outfits meegenomen, omdat we meerdere foto’s wilden maken. En natuurlijk kon een selfie ook niet ontbreken <3

18
We wilden heel graag een foto op een terrasje en bij toeval kwamen we langs deze prachtige, Frans uitziende bar. Eindelijk een rok aan, blote benen en sandaaltjes! Na een uitgebreide fotosessie op dit terrasje kleedden we ons om en gingen we op zoek naar een andere locatie. Tot slot maakten we nog foto’s voor mijn verjaardag (morgen!!!), dus die zien jullie dan wel verschijnen op mijn blog en Instagram.

blogIdeal
Ook maakte ik samen met Kristina foto’s van onze lente-achtige telefoonhoesjes, zo mooi met de bloesem op de achtergrond. Ik heb mijn nieuwe ‘summer’ case van Ideal Of Sweden helaas nog niet binnen, dit hoesje hebben jullie vast al vaker gezien ;-). Maar goed, toch even een leuk momentje om de nieuwe kortingscode met jullie te delen: Met de code “NLSPRING” ontvang je 20% korting op je bestelling bij Ideal Of Sweden!

Eergisteren heb ik trouwens nog een nachtje gewerkt en gisteren vierde mijn zus haar verjaardag. Super gezellig! Morgen ben ik dus zelf jarig, met Koningsdag ga ik op de Vrijmarkt staan, ook vier ik deze week twee keer mijn verjaardag (waar ik nog een hoop voor moet regelen), werk ik tussendoor nog voor Zalando – en heb ik deze week een paar toffe samenwerkingen. Een drukke, maar hele leuke week! Zin in! Ik wens jullie een hele fijne week en tot morgen, op mijn verjaardag! <3

De kortingscode van Ideal Of Sweden is gesponsord

Hoe was jouw week? Heb jij al een telefoonhoesje van Ideal Of Sweden?

8 Reacties

 1. 23 april 2018 / 07:34

  Wat een mooie foto’s bij de bloesembomen! En die foto van je cavia met het groentetaartje is echt te schattig. Ik herken helemaal wat je zegt dat huisdieren echt kindjes voor je kunnen zijn. Ik zou ook niet zonder onze twee katten en twee cavia’s kunnen.
  Geniet alvast van je verjaardag morgen en werk ze deze week! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Kickstart! | 10 manieren om de dag GOED te beginnen!My Profile

 2. 23 april 2018 / 08:36

  Wat een leuk overzichtje weer! Heeft knoepert het blaadje nog te pakken gekregen? Die heeft zich in het zweet moeten werken voor een lekker stukje sla, hahaha. Doe mij nog maar een paar van die warme dagen <3
  Sija onlangs geplaatst…To Lees lijstje #1 – Boeken die ik wil lezenMy Profile

 3. 23 april 2018 / 11:17

  Leuk om te zien, zo te zien heb je goed genoten van het lekkere weer!

 4. 23 april 2018 / 13:37

  Wat een heerlijke week! Ik zou ook weer eens Shopaholic boeken lezen, heb daar vroeger zo van genoten 🙂 En gefeliciteerd met Knoepert! Ik vier ook altijd de verjaardagen van onze katten, hoort er toch een beetje bij 🙂
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Ceasar SaladMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge