Outfit | Mijn nieuwe gestreepte broek & eindelijk lente!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik ben zo blij dat het eindelijk lente is, wat een mooie dagen hebben we al gehad, hè? Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe gestreepte broek laten zien en wil ik gewoon even lekker met jullie kletsen. Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest en aan bloggen en Instagrammen ben ik niet echt toe gekomen. Eergisteren ging ik wel even gezellig shooten met Inge, het was prachtig weer en de bomen staan langzaamaan in bloei! Kijk je mee?

gestreepte broek
Rode sweater – Pull&Bear / Gestreepte broek – Pull&Bear / Tasje – gekregen van een webshop die volgens mij niet meer bestaat – lol / Sneakers – Nike

Zoals jullie weten vind ik áltijd wel iets leuks bij Pull&Bear en ze hebben nu zulke leuke broeken! Ik heb niet voor niets een Pull&Bear giftcard op mijn birthday wishlist gezet ;-). Dit model broek verkopen ze in diverse prints en kleuren. Het was wel een lastige outfit om te fotograferen, ik heb best wel korte benen en dit model broek is dan niet zo flatterend, haha! Toch ben ik heel erg tevreden met het resultaat, het is altijd zo gezellig met Inge <3 Ook heel fijn dat we nu het langer licht is ook aan het einde van de middag nog eventjes kunnen shooten.

De afgelopen tijd ben ik best druk geweest: Het is piekmaand bij Zalando en dat betekent dat we nu de vruchten moeten plukken ;-). Ik heb nu ongeveer 4 of 5 klantafspraken per dag en dat is aardig wat, hoor! Outfits samenstellen, tekstjes schrijven, feedback afwachten, nieuwe items uitkiezen, berichtjes over en weer… Er is altijd wel wat te doen. Ik ben dan ook vaak nog tot laat in de avond bezig en soms ook in het weekend.

Nu het lente is wil ik ook af en toe lekker kunnen genieten van het weer, maar gelukkig kan ik mijn afspraken zelf inplannen. Misschien moet ik ook eens een dagje rustiger aan doen. Ook heb ik een week lang niet op Instagram gezeten, ik was er eventjes zo zat van! Zeker nu ik al de hele dag achter mijn laptop zit wil ik ook af en toe even geen schermen om me heen. Ik merk echt dat ik dingen op de automatische piloot doe en soms niet goed om me heen kijk: Inge en ik wilden namelijk shooten bij zo’n mooie roze bloesemboom, staat er gewoon eentje bij mij in de straat – was me nooit opgevallen…

Haha. Maar goed, mijn nieuwe baan heeft mijn liefde voor mode nog meer aangewakkerd, dus dat is heel positief! Natuurlijk wist ik al wel dat mode echt mijn ding is, maar nu ik de hele dag met mijn neus tussen de kledingstukken (oké, oké, wel op een schermpje) zit, krijg ik zelf ook weer een heleboel inspiratie! Vinden jullie het leuk als ik binnenkort weer een update schrijf over mijn nieuwe baan? Oh, er komt volgende week ook weer een lente-outfits inspiratie artikel aan – ik heb al heel wat items in mijn favorieten staan ;-).

De komende maand(en) ben ik dus nog even lekker druk voor Zalando, daarna zie ik het wel weer. Ik denk er over om in de zomermaanden wat minder te gaan bloggen, omdat ik gewoon wil genieten van het weer en de chille sfeer hier in Groningen: Boeken lezen in de zon, terrasjes pakken, in het Noorderplantsoen picknicken met vrienden en bij mijn ouders in de tuin chillen. Dat soort dingen <3 Het kan dus zijn dat er de komende tijd af en toe een artikeltje minder online staat, hopelijk vinden jullie dat niet erg! Nu het lekker weer is wil ik ook wat vaker Instagram foto’s maken – eindelijk zonder jas op de foto zonder dood te vriezen, dus daar ga ik ook meer tijd in stoppen!

Het is nu donderdagavond (ja, gister), half 9 ‘s avonds en ik sluit mijn laptop af. Lekker verder lezen in mijn boek en TV kijken onder het genot van een stroopwafel en een grote mok thee. Life is good 😉

Hoe is het met jou? Geniet jij ook zo erg van de mooie lente-dagen?

16 Reacties

 1. 13 april 2018 / 09:00

  Heerlijk om dit soort grote verhalen te lezen en wat tof dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe baan! het is je gegund en je outfit vind ik geweldig! ik ga ook straks iets minder blogger ”doe ik al” ik wil meer genieten van het leven naast social media.. ik heb het idee dat dat al mijn vrije tijd de afgelopen vijf jaar heeft opgeslurpt. even een stapje terug en genieten!
  Rachelkromdijk onlangs geplaatst…Lush American cream reviewMy Profile

 2. 13 april 2018 / 09:15

  Wat een leuke broek! Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe baan. Ik heb besloten om niet te bloggen tijdens mijn vakantie in mei. Even offline genieten 🙂
  Darina onlangs geplaatst…10 Tips voor een stedentrip naar NiceMy Profile

 3. 13 april 2018 / 09:29

  Ik vind vooral je nieuwe trui heel erg tof. Dol op felle, rode kleurtjes! En wat heerlijk dat je lekker druk bent voor Zalando.
  Kelly onlangs geplaatst…Nivea Summer DouchegelsMy Profile

 4. 13 april 2018 / 10:11

  Ik kocht een gelijkaardige broek laatst, maar deze is ook echt super tof! Ik hoop binnenkort nog een lichtblauwe variant te scoren ook. Zo comfy en perfect voor dit weer! En het staat je heel mooi! Er is helemaal niets van te merken dat je korte benen hebt!

  Super tof dat je werk echt iets voor jou is. Leuk als je altijd in een flow kan werken en dat je veel afspraken hebt en ook je eigen werk kan plannen 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Lijstje met fijne blogposts #2.My Profile

 5. 13 april 2018 / 20:05

  Oeh wat een leuke broek!! Staat je heel mooi!! 🙂 En fijn dat je baan je bevalt!! Leuk dat je iets met mode doet!
  Mei Qi onlangs geplaatst…march favouritesMy Profile

 6. 15 april 2018 / 11:49

  Yeahh…Great! Absolutely cool! Thank you for sharing this lazy outfit! :))….Have a nice sunday and best wishes from ferienwohnungen südtirol 😉 Yours Pia <3

 7. 16 april 2018 / 10:29

  Lekker druk bij je baan bij Zalando nu dus! Overigens vind ik je outfit supertof <3

 8. 18 april 2018 / 08:28

  Wat een geweldige outfit! Wat goed om te horen dat je zo druk bent met je nieuwe baan bij Zalando. Ontzettend leuk!
  Ik geef je groot gelijk om even gas terug te doen. Wat voor jou goed voelt!
  Liefs.
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge