MLBB #114 | Dagje Leeuwarden, naar de spa en “Insta make-up!”

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het weekend vliegt altijd voorbij! Vandaag is het dus alweer tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging,’ waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven. De afgelopen weken werkte ik vooral bij mijn nieuwe baan, ging ik met Kim een dagje Leeuwarden, maakte ik Instagram-foto’s met Inge en ging ik lekker uit eten én op stap. Genoeg om aan jullie te laten zien dus ;-). Kijk je weer gezellig mee?

dagje leeuwardendagje leeuwarden
Vorige week lekker bij mijn ouders op de bank met een schaaltje chips, na een lange nacht werken. Kan ik dan zo van genieten!

dagje leeuwarden
Twee weken geleden sprak ik weer eens gezellig af met Kim, dit keer gingen we naar Leeuwarden.

dagje leeuwarden
We bezochten een aantal toffe hotspots om over te schrijven op onze blogs. Zo gingen we gezellig lunchen bij Stek, morgen komt er een uitgebreid artikel over online! 🙂

dagje leeuwarden
En daarna maakten we nog wat foto’s voor onze blog/Instagram. Ik had een nieuw jasje aan en vond die niet zo leuk overkomen op de foto’s, haha. Daarom zocht ik bewust naar een drukke en gekleurde achtergrond. Het is toch ook altijd weer een uitdaging om een toffe foto-locatie te vinden, maar dit gebouw vond ik helemaal geweldig!

dagje leeuwarden
Ook heb ik roggebrood ontdekt! Ik dacht altijd dat ik het heel vies vond, maar ik was in de war met zuurdesembrood haha, super stom. Roggebrood is erg gezond en het vult goed, dus dit probeer ik wat vaker te eten in plaats van gewoon brood :-).

dagje leeuwarden
De afgelopen weken heb ik me vooral gefocust op mijn nieuwe baan als online stylist voor Zalon by Zalando, ik stuurde dan ook een hoop bestellingen uit!

dagje leeuwarden
En ook een middagje stad met mama kon niet ontbreken. We bekeken wat winkels en we dronken koffie. Het ziet er overigens heel lekker zonnig uit, maar het was KOUD!

dagje leeuwarden
Herinneren jullie je nog dat ik een tijdje geleden een artikel schreef over de hotspot Feel Good? Ze zijn nu helemaal verbouwd, dus je zal het zeker niet meer herkennen van de foto’s in mijn artikel, haha!

dagje leeuwarden
Vorige week zaterdag was het tijd voor een feestje, een vriendin van mij is 23 jaar geworden! Ze kreeg onder andere dit letterbord cadeau van één van haar vriendinnen. Haha, geweldig! 😉

dagje leeuwarden
Er was drank, er waren ballonnen, er waren leuke mensen en natuurlijk werden er ook de nodige foto’s en selfies gemaakt…

dagje leeuwarden
Om vervolgens een handschoen kwijt te raken na het stappen, haha! Drie dagen later kwam ik erachter dat ‘ie gewoon bij ons voor het huis lag, onder mijn fiets notabene. Gelukkig maar, want ik ben nog steeds zo verliefd op mijn panterprint wantjes :-).

dagje leeuwarden
De volgende dag was ik super brak, maar gelukkig voelde ik me tegen de avond weer wat beter. Ik ging samen met mijn vriend naar Assen om daar te zwemmen en in de sauna te gaan. Helaas was er een ernstig ongeluk gebeurd in het zwembad, er landde zelfs een traumahelikopter! We mochten dus niet naar binnen en zijn uiteindelijk naar Fontana Nieuweschans gegaan, een wellness & spa resort vlakbij de Duitse grens. We hebben er flink voor omgereden, vanaf Assen, maar het was het uiteindelijk meer dan waard ;-).

dagje leeuwarden
Heb jij mijn review over de super schattige Panda producten van Tony Moly al gelezen? Ik review ook dit grappige kiwi slice masker, waarbij je allemaal losse schijfjes kiwi op je gezicht moet aanbrengen. Haha!

dagje leeuwarden
Ook schreef ik een persoonlijk artikel over op mezelf wonen, heb jij ‘t al gelezen?

dagje leeuwarden
Ook ben ik begonnen aan een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk: “Eetdagboek van een vegetariër.’ Ik had een donut gegeten en die was ik vergeten op de foto te zetten, vandaar dit lege bord. Begint al goed, dus ;-). Volgende week komt de eerste editie online!

dagje leeuwarden
Afgelopen vrijdag ging ik gezellig Instagram-foto’s maken met Inge. Daarna dronken we nog gezellig koffie en thee en kletsten we bij, ik ben alleen helemaal vergeten om daar een foto van te maken :-).

dagje leeuwarden
Die avond ging ik gezellig uit eten met mijn ouders en mijn vriend bij een (voor ons) nieuw restaurant, namelijk een Macedonisch restaurant in Groningen. We hebben heerlijk gegeten! Ik had een zeebaarsfilet in een bedje van pasta, met daarbij aardappeltjes en salade (die we zelf mochten opscheppen bij de salade-bar). Ik vind dit soort restaurants altijd erg leuk, is weer eens wat anders dan het eeuwige Italiaans en Aziatisch :p. Hoewel de Mexicaanse keuken mij nooit zal gaan vervelen is het ook wel leuk om eens wat nieuws te proberen!

20180325_160825.jpg
Zaterdagavond was het weer tijd om een nachtje te werken en gisteren ging ik gezellig naar mijn ouders. Daar lag dit pakketje van Rimmel London op mij te wachten, yay! Ik vind het altijd super leuk om nieuwe make-up te testen. Morgen ga ik ermee aan de slag, ik kan niet wachten! Deze week komt de review online, dus houd mijn blog even in de gaten als je benieuwd bent!

Ook ga ik deze week weer volop aan de slag voor Zalando en heb ik nog een aantal sollicitatiegesprekken. Ik focus mij nu vooral op bijbaantjes, geld verdienen en een gezond dagritme krijgen! Ook heb ik een aantal creatieve plannetjes in mijn hoofd die ik de komende maanden wil uitwerken, zolang ik nog geen ‘echte’ baan heb. Ik houd jullie op de hoogte! 😉

Ik wens je een hele fijne week en tot morgen! <3

14 Reacties

 1. 26 maart 2018 / 07:11

  Leuk dat je een paar keer met anderen bent gaan shooten! Altijd gezellig 🙂 En die rode muur is inderdaad erg leuk voor foto’s.
  Zo te horen heb je twee fijne, maar geslaagde weken achter de rug. Wat fijn ook dat je voor Zalon heel wat opdrachten binnenkrijgt. Ik ga hard voor je duimen voor de sollicitaties deze week 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Werkplezier | 10 tips om je werkdag (nóg) leuker te makenMy Profile

 2. 26 maart 2018 / 09:15

  Wat heb je leuke dingen gedaan en lekker gegeten! Dat eten van het Macedonische restaurant ziet er heerlijk uit. Gelukkig heb je je panterwant nog gevonden want ik vind ze ook heeeel leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Plog: Weekendje ZwolleMy Profile

 3. 26 maart 2018 / 10:05

  Wat leuk om te lezen! Mooie foto’s heb je gemaakt.Wat vervelend van dat ongeluk bij de spa, heb je uiteindelijk wel een relaxte dag gehad? Oh en nog van harte met je nieuwe baan! Liefs,

 4. 26 maart 2018 / 10:07

  Wat leuk om weer op stap te zijn gegaan met een andere blogger. Lekker foto’s maken en hotspots bekijken! Ik ben benieuwd naar de nieuwe serie op je blog aangezien ik zelf bijna nooit vlees eet!
  kim onlangs geplaatst…Mijn nieuwste Buddha to Buddha aanwinstMy Profile

 5. 26 maart 2018 / 10:22

  Heerlijke foto’s en ik vind die foto met je blazer en dat gebouw echt té tof!

 6. 26 maart 2018 / 13:22

  Wat leuk dat je bij Stek bent geweest! Daar wil ik ook graag nog een keertje naartoe. Ik woon niet ver van Leeuwarden en ziet er zo leuk uit. Naar zeg, van dat ongeluk in het zwembad. Ik kan daar nooit zo goed tegen 🙁 Gelukkig konden jullie nog naar Fontana Nieuweschans!
  Sarah onlangs geplaatst…The sweet life of Sarah – taart & ThaisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge