Review | Tony Moly Panda’s Dream producten & kiwi masker?!

Het is eindelijk weer eens tijd voor een beauty artikel op mijn blog, dat was alweer een tijdje geleden! Misschien hebben jullie al eens gehoord van Tony Moly, een Koreaans merk dat super schattig vormgegeven verzorgingsproducten verkoopt. Wat dacht je van lippenbalsem in de vorm van een appeltje en een slaapmasker in een panda-verpakking? Tony Moly heeft het! Ook testte ik het kiwi masker van Kocostar en vandaag vertel ik jullie wat ik van deze producten vind.

tony moly panda's dream
Oh, wat ben ik verliefd op de Panda’s Dream collectie van Tony Moly! De collectie bestaat uit een slaapmasker, een verkoelende eye-stick en een handcrème, allemaal voorzien van een schattige panda als verpakking <3 Op de website van Tony Moly zelf vind je nog veel meer panda-producten.

tony moly panda's dream
Laten we beginnen met het masker, die heb ik namelijk als eerste getest! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op maskers (wie niet?) en vind ik het erg leuk om af en toe een nieuw exemplaar te testen. Het kiwi masker van Kocostar vond ik wel heel bijzonder, omdat er namelijk allemaal kiwi schijfjes in zitten!

tony moly panda's dream
Aan de achterkant van het masker kun je beter zien wat ik bedoel: Het zijn allemaal losse schijfjes die je op je gezicht moet aanbrengen. Zo tof, ik heb nog niet eerder zo’n soort masker geprobeerd! Het was even puzzelen toen ik de verpakking openmaakte, maar uiteindelijk zat mijn hele gezicht onder de kiwi schijfjes, haha! Ik had niet genoeg schijfjes om alle plekjes te bedekken, maar grotendeels lukte dat wel.

Het masker moet 15-20 minuten intrekken en daarna moet je het overtollige serum in je huid masseren. Het masker was inderdaad heel erg jelly en met het serum kon ik mijn volledige gezicht insmeren. Het masker bevat vitamine C en is bedoeld om je huid te laten stralen! In de winter is mijn huid soms wat aan de droge kant op sommige plekken en met dit masker krijgt je huid een fijne en gezonde boost.

Kocostar Slice Mask Sheet Kiwi – 3,95

tony moly panda's dream
De Tony Moly Panda Dream So Cool Eyestick is zooooo schattig. Het is best een kleine verpakking, waardoor je echt een mini panda in je stash/tas/toilettas hebt. Love it! Alleen daarom al zou ik de producten van Tony Moly willen sparen, hihi.

De stick belooft de huid rondom de ogen te hydrateren. Het heeft een verkoelend, verfrissend en een anti-rimpel effect op de huid en kan zelfs als een primer voor make-up gebruikt worden!

tony moly panda's dream
De stick zelf heeft een lichtblauwe kleur, maar op de huid zie je daar gelukkig niks van terug. Ik vind het een super handige stick voor in je tas, om even snel de huid onder de ogen op te frissen – bijvoorbeeld tijdens het reizen. In het vliegtuig heb ik altijd last van droge ogen en een droge huid dus op zo’n moment zou het goed van pas komen! Maar als je op zoek bent naar iets tegen je wallen ben ik bang dat je hier niet veel aan hebt, een goede concealer is dan het enige wat écht werkt.

Tony Moly Panda Dream So Cool Eyestick – 14,30

tony moly panda's dream
Tot slot de Panda’s Dream White Sleeping pack in panda-vorm, die er ook al zo schattig uitziet. Toch vind ik deze het minst leuk, omdat hij blauw is en daardoor minder op een echte panda lijkt! De ronde vorm is wel heel erg schattig.

tony moly panda's dream
Wanneer je het panda hoofdje er af draait ziet het slaapmasker er zo uit: Het ziet er uit als een gewone crème, maar wel met een fijne werking: ‘s Nachts licht hij je huid op en verheldert hij je huid. Donkere vlekjes verdwijnen en de huid ziet er zichtbaar gladder en zachter uit. Verrijkt met lavendel, rozemarijn, bamboe shoot extract, berry extract en niacinamide voor een egale en heldere teint. Ik ben erg benieuwd wat dit product op lange termijn voor mijn huid gaat doen!

Tony Moly Panda’s Dream White Sleeping pack – 12,95

tony moly panda's dream
Wat een leuke producten! Vooral over het kiwi slice masker ben ik heel erg enthousiast, ik zou nog wel meer maskers willen testen van Kocostar. De Panda’s Dream producten van Tony Moly zien er natuurlijk ook fantastisch uit: Ontzettend leuke hebbedingetjes, ook super tof om cadeau te geven aan iemand die dol is op panda’s! 😉

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Ben jij al bekend met producten Kocostar en Tony Moly?

7 Reacties

 1. 22 maart 2018 / 09:40

  Oh zo jammer dat die grote panda niet ook gewoon zwart is! Maar het ziet er wel allemaal heel schattig uit. Die stick lijkt me niets, maar dat masker en dat sleeping pack vind ik wel interessant!
  Irene onlangs geplaatst…Dingen waar ik een mini hartaanval van krijgMy Profile

 2. 22 maart 2018 / 16:45

  Het zou maar zo kunnen dat ik de merken wel eens bij een conventie heb gespot maar daar let ik eigenlijk nooit op :’)
  Dat masker met de losse kiwi’s (lijkt me zoooo grappig trouwens) klinkt erg fijn en de panda producten zien er echt te schattig uit!
  Dinja onlangs geplaatst…Inspiratie: Lente interieurMy Profile

 3. 22 maart 2018 / 19:19

  Wat zien die pandaverpakkingen er alleen al superleuk uit! Ik heb een soortgelijke handcrème van Kruidvat, inderdaad ook degene die Lieke noemt. Dat potje vind ik ook zó leuk! Fijn dat die kiwimaskers zo goed zijn bevallen! Het idee klinkt alleen al heel grappig en zo’n masker lijkt me heerlijk 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Een kleine ode aan opa en omaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge