MLBB #113 | Beginnen bij mijn nieuwe baan en koffie dates!

Hoi allemaal! Het is tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging,’ waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. Hoewel ik het na Lissabon eventjes rustig had wordt het vanaf nu een stuk drukker. Ik ben namelijk begonnen bij mijn nieuwe baan! Ook sprak ik veel af met vriendinnen, kocht ik wat leuke, nieuwe kleding items en maakte ik Instagram foto’s, werkte ik bij mijn andere baan en ging ik een dagje naar Enschede. Kijk je weer gezellig mee naar mijn week?

nieuwe baannieuwe baan
Ohhh Lissabon… Ik geniet nog steeds na van de foto’s die ik daar heb gemaakt! <3

nieuwe baan
Voor het slapengaan altijd even knuffelen met mijn cavia’s.

nieuwe baan
Toen ik net terug was uit Lissabon ging ik gezellig sushi eten met mijn vader. Hij had het nog nooit gegeten, maar hij vond het ook niet zo lekker haha. Hij bestelde vooral veel andere hapjes! Ik ben ook geen mega sushi lover, maar eens in de paar maanden kan ik het wel waarderen :-).

18
Bij Pull & Bear kocht ik afgelopen week dit jasje! Het is niet meteen heel erg mijn stijl, maar het rode streepje erin vond ik zo’n tof detail en zoals jullie waarschijnlijk wel weten houd ik heel erg van kleur(accenten). Het was het laatste jasje van de winkel en dus mocht ik ‘m meenemen voor 20 euro in plaats van 35, yay! Ik was hier even wat outfit combinaties aan het uitproberen (sorry voor de vieze spiegel :p).

5
Mijn alltime favourite ontbijtje: Magere yoghurt met pitloze druiven, love it <3

15
Ook kocht ik dit jurkje bij Pull & Bear voor slechts 10 euro, ik ben er zo blij mee! Het was vrijdag gelukkig niet extreem koud, dus kon ik hem gelijk aan toen ik Instagram foto’s ging maken met Inge (van het YouTube-kanaal Inge Marieke).

14
Daarna kletsten we nog even bij met koffie en thee bij de vernieuwde Feel Good. Ze zijn onlangs verbouwd!

6
Na het maken van de foto’s ging ik gezellig naar een vriendin. Kijk hoe lief haar konijntje onder de tafel zit! Ze laat hem regelmatig loslopen.

7
Zaterdag was ik ook alweer vroeg op, want ik ging naar Enschede!

8
Ik sprak af met een vriendin van mijn opleiding, we zien elkaar nu helaas niet meer zo vaak, omdat we zover bij elkaar vandaan wonen. We hadden dus veel bij te kletsen! We gingen ook lekker lunchen bij Stoet.

16
Daarna gingen we nog de stad in en kochten we beide wat kleinigheden, net voordat ik de trein pakte gingen we nog even thee drinken met een lekker gebakje erbij. Kijk hoe schattig die bordjes zijn! Binnenkort komt er een food hotspot artikel online over dit leuke plekje. Om half 8 was ik thuis en die avond heb ik weer een nachtje gewerkt.

10
Zondag was ik super moe van werk en sliep ik tot 15.00, maar gelukkig ga ik dan meestal naar mijn ouders en hoef ik de rest van de dag helemaal niks meer te doen. Mijn moeder had een lekkere recept suggestie die ik even gauw heb gefotografeerd.

9
Prachtige zonsondergang vanuit mijn ouders huis! Half twaalf was ik weer thuis en toen ging ik al gauw slapen, want…

19
Gisteren begon ik officieel als online stylist voor Zalon by Zalando! Binnenkort vertel ik jullie er meer over in een persoonlijke update. Dat heb ik al eens eerder gedaan, maar nu ik echt begonnen ben kan ik jullie natuurlijk beter vertellen hoe het allemaal precies in z’n werk gaat. Ik had gisteren al drie afspraken staan en die heb ik gelijk maar weggewerkt, ik houd er namelijk niet van om in de stress te zitten.

11
Als ‘pauze’ maakte ik een lekkere lunch, deed ik de was en deed ik boodschappen. Moet ook gebeuren! Typisch gevalletje van een maandag-brein: Ik vergat mijn portemonnee en daar kwam ik pas achter toen ik mijn mandje had volgegooid. Gelukkig woon ik heel dichtbij en was het zo opgelost ;-). Helaas is de couscous wel spoorloos verdwenen, terwijl ik zeker weet dat ik die in mijn mandje had gestopt. Ach ja…

17
Hoewel ik zin heb in deze nieuwe week, zou ik ook graag weer in Lissabon zijn. Ik vind het echt een prachtige stad! Vorige week heb ik een aantal artikelen geschreven over mijn tripje naar Lissabon, lees die zeker even terug als je benieuwd bent naar mijn Lissabon tips.

Vandaag ga ik weer gezellig outfit foto’s maken met Kim, we spreken dit keer af in Leeuwarden. De rest van de week heb ik vooral veel afspraken staan voor Zalando en staan er nog een nachtje werken, gezellig eten met een vriendin en een verjaardagsfeest op de planning. Ik heb er zin in, tot morgen! 🙂

Hoe was jouw week? 

14 Reacties

 1. 13 maart 2018 / 07:20

  Wat tof dat je nu echt bij Zalando bent begonnen! Ik ben heel benieuwd naar je update over hoe het werk bevalt. Volgens mij is deze baan je echt op het lijf geschreven 🙂 Ik vind je jurk trouwens ook heel erg gaaf. Wat een leuke kleuren en patroontje! Veel plezier met outfits shooten vandaag en werk ze deze week!
  Romy onlangs geplaatst…IJ-hallen shoplog | Een tas vol tweedehands koopjesMy Profile

 2. 13 maart 2018 / 09:47

  Wat staat dat pull & bear jurkje je ontzettend leuk zeg! En ik herken je gevoel heel erg van weer terugwillen naar de citytrip waar je net vandaan komt.. Was ik nog maar in Parijs! Veel plezier deze week, klinkt als een lekker druk weekje!
  Daphne onlangs geplaatst…Ladurée macarons: Worth the hype?My Profile

 3. 13 maart 2018 / 10:17

  Wat een fijne week! En ohhhh wat zijn huisdiertjes lief! Ik wil ook dolgraag weer konijnen en cavia’s.

 4. 13 maart 2018 / 18:12

  Veel plezier op je nieuwe werk! Lijkt me ook super fijn werk eigenlijk! Ben benieuwd naar je update 🙂 Ik heb nog nooit sushi gegeten maar het spreekt me eigenlijk ook totaaaal niet aan.
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #4My Profile

 5. 13 maart 2018 / 22:25

  Wat een heerlijk verslag zeg en gossie dat konijn.. ik vind het echt geweldige dieren, mijn zus heeft er ook 1 en daar hebben ze nu een cavia bij gezet haha sterretje en brammetje! en die foto met je fiets is echt zo leuk!
  Rachelkromdijk onlangs geplaatst…Glimlach momentjes #2My Profile

 6. 14 maart 2018 / 10:39

  Wat heb je super leuke items geshopt! Het jurkje van de pull & bear is echt ontzettend leuk <3
  En wat gezellig al die leuke koffiedate, heel veel succes bij je nieuwe baan! Ik ben benieuwd naar je persoonlijke update. 🙂
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Vijf tips om energierijk op te staan!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge