Outfit | Walking down the streets with my Teddy coat

Alweer twee of drie jaar geleden scoorde ik een grote, mooie teddy coat bij Stardust, een vintage winkel in Groningen. Deze winkel heeft altijd hele toffe en unieke items! Mijn teddy coat was gelukkig erg betaalbaar en ik heb er dus al heel lang plezier van, zo ook deze winter. Ik combineerde ‘m dit keer met een van mijn favoriete sweaters, mijn fijne laarzen met sleehak en mijn nieuwe, glimmende rokje. Kijk je mee naar mijn outfit?

teddy coat
De afgelopen maand heb ik een aantal keer foto’s gemaakt met Kristina, zo leuk om dit samen te kunnen doen! Op deze dag was het gelukkig prachtig weer. De zon scheen en het was droog!

teddy coat
In de winter is dit echt één van mijn go-to outfits: Een warme sweater op een leuk rokje en daarbij een warme jas en hoge laarzen. Love it! Een tijdje geleden heb ik een super leuke samenwerking gehad met My Jewellery, waarvoor ik een mooi shoptegoed heb gekregen. Hier heb ik onder andere dit rokje van gekocht en ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik ben dol op het glanzende stofje en de lengte is voor mij ook precies goed. Natuurlijk is zwart ook altijd goed te combineren, ik kan niet wachten om wat leuke lente outfits samen te stellen met mijn nieuwe rokje!

teddy coat
Wat je op de meeste foto’s niet ziet, is dat ik ook altijd een warme sjaal draag. Ik snap niet hoe mensen ‘s winters zonder sjaal naar buiten kunnen gaan, haha!

teddy coat
Oh jongens, wat ben ik toch blij met mijn nieuwe tas! Heb jij het artikel over mijn nieuwe Chabo bag al gelezen? Deze tas is nu standaard te vinden aan mijn arm of over schouder. Er past super veel in, ideaal voor een dagje shoppen of voor het maken van outfit foto’s natuurlijk (wanneer ik mijn camera nodig heb). Vaak draag ik ook nog een klein tasje bij me als accessoire, maar op deze dag toevallig niet.

teddy coat
Wel draag ik mijn favoriete handschoenen van de Monki. Ik kocht ze een tijdje geleden in de sale en ik vind ze ZO schattig! Ik voel me echt weer een beetje een kind met zulke wantjes, omdat ik nu geen vingers heb :p De onderkant van de handschoenen bevat een nepleren coating, wat ik een heel erg tof detail vind. En natuurlijk ben ik dol op alles wat fluffy is én een luipaardprint bevat… 🙂

teddy coat
Mijn teddy coat heeft ook van die toffe knopen, haha! Ik weet even niet meer hoe het heet, maar er is een naam voor… Mijn jas is hierdoor niet helemaal winddicht (ook omdat hij zo wijd is), daarom draag ik er altijd een dikke sweater onder. Hij is eigenlijk een stuk minder warm dan hij eruit ziet ;-).

teddy coat
Jas – Stardust / Sweater – Primark / Rokje – My Jewellery / Laarzen – Van Haren / Tas – Chabo bag via Brandfield

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een outfitpost te zien op mijn blog! Een tijdje geleden heb ik ook weer foto’s geshoot met Kim en natuurlijk ga ik ook wat outfitfoto’s maken in Lissabon, dus binnenkort kunnen jullie weer nieuwe outfits verwachten :-).

Heb jij ook een teddy coat?

10 Reacties

 1. 20 februari 2018 / 11:01

  Wat een leuke outfit! En ik moet ook altijd een warme sjaal aanhebben tijdens de winter.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Food diary #7My Profile

 2. 20 februari 2018 / 11:13

  Jouw jassen zijn altijd zo enorm fijn en leuk! En ah, die handschoenen zijn ook echt te leuk! X
  laura onlangs geplaatst…WINTER FOTO’SMy Profile

 3. 20 februari 2018 / 17:55

  Super leuke outfit Anna! Staat je heel goed. Ben ook weg van het rokje, stiekem zit hij al een tijdje in mijn winkelmandje!
  Simone onlangs geplaatst…Beauty: Spring 2018 LookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge