3 x Kleurrijke outfit inspiratie voor de lente!

Hoi allemaal! Kijken jullie ook zo erg uit naar de lente? Ik kan namelijk niet wachten om mijn garderobe helemaal lente-proof te maken met vrolijke en kleurrijke items! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op kleur en toffe printjes, ook in de winter draag ik dat gerust… 😉 Toch is een nieuw seizoen altijd weer een goed excuus om te shoppen, dus verzamelde ik wat outfit inspiratie voor de lente! Kijk je mee naar mijn favoriete outfits?

outfit inspiratie

Kleurrijke outfit inspiratie

De lente staat voor de deur dus er ‘mag’ weer kleur worden gedragen! Hoewel ik het hele jaar door graag kleur daar, heb ik in de lente de neiging om net nog wat meer uit te pakken. Vooral pasteltinten en bloemenprints zijn mijn grote favoriet! Hoog tijd voor wat kleurrijke outfit inspiratie…

Outfit 1

Blouse met bloemenprint – €59,99 / Lichtroze mantel – €99,99 / Denim minirok – €49,99 / Schoudertasje van imitatieleer – €39,99 / Leren laarsjes met blokhak – €99,99

Deze outfit is denk ik nu al mijn favoriet van de drie outfits. Ik ben dol op de kleuren rood en roze en ik vind dat je deze kleuren ook prima kunt combineren! Colourblocking it is! Wanneer je een drukke print (in dit geval de blouse) combineert met een effen item (de lichtroze mantel) kan dat juist een heel tof effect geven.

Denim is niet iets wat ik vaak draag, maar een denim rokje daarentegen vind ik wel leuk. Zo’n soort rokje zou ik zeker nog willen aanschaffen deze lente. Ik kan ook niet wachten tot het niet meer zo koud, nat en glad is buiten, zodat ik weer lekker hoge hakken aankan ;-).

outfit inspiratieOutfit 2

Jurk met bloemenborduursel – €89,99 / Bikerjack – €119,99 / Metallic leren veterschoenen – €79,99 / City bag van imitatieleer – €69,99

Outfit nummer twee is ietwat gewaagder, zoiets zou ik bijvoorbeeld aantrekken naar een feestje of een event. Maar goed, als je fashionblogger of Instagrammer bent kun je dit soort outfits altijd aan, toch? 😉 Ik ben gek op bloemenprintjes en tegenwoordig zijn geborduurde bloemen helemaal in! Ik zie steeds vaker dit soort tops en jurkjes voorbij komen, love it.

Een lange jurk of rok combineer ik zelf graag met een lage schoen (zodat je nog iets van benen hebt, haha) en een kort en stoer jasje (zodat je er niet uitziet als een non ontsnapt uit het klooster – oké, heel flauw deze, maar je snapt m’n punt ;-)).

outfit inspiratieOutfit 3

Bomberjack van imitatiebont – €99,99 / Sweater – €39,99 / Jeans met ruffles – €49,99 / Sneaker met luipaardprint – €69,99 / Shopper van imitatieleer – €69,99 (alle items in dit artikel zijn van Esprit)

De laatste outfit is heel erg geschikt voor iedere dag, zeker als je nog naar school gaat of thuis werkt (ik leef in zulke comfy outfits, haha). In de lente kan het natuurlijk ook nog heel koud zijn, dus een sweater en een lekkere warme jas zijn geen overbodige luxe! Een jeans met wijde pijpen staat mij helaas niet zo goed (hallo korte benen én brede heupen), maar het ruffle effect vind ik wel heel tof.

Op de sneakers met luipaardprint ben ik meteen verliefd geworden, een beetje luipaardprint in je outfit is nooit verkeerd, toch? Ik ben ook dol op het mixen van printjes, maar het moet niet te veel worden. Daarom ben ik zo blij met mijn basic zwarte tas.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens wat outfit inspiratie te zien op mijn blog, dat was alweer lang geleden! Het is altijd een tijdrovend klusje om de allerleukste fashion items te verzamelen, maar toch wil ik dit vaker gaan doen.

 €

Welke lente outfit is jouw favoriet?

9 Reacties

  1. 8 februari 2018 / 14:36

    Oeh leuk! Ik merk dat ik de laatste tijd ook veel meer kleur draag, zo heb ik afgelopen weekend een rode én een roze trui gekocht!
    Simone onlangs geplaatst…Full day of eating #3My Profile

  2. 8 februari 2018 / 16:07

    Ik vind eigenlijk alle drie de outfits die je samengesteld hebt wel erg leuk! Zelf draag ik trouwens wel vaak denim. Vind ik lekker makkelijk ( ben niet zo goed met mode haha ). Zo’n denim rokje heb ik daarom ieder jaar wel in mijn lente/zomer garderobe zitten. Ben ze nog steeds niet beu.

  3. 8 februari 2018 / 19:11

    De eerste vind ik erg leuk! Maar eigenlijk zijn ze alle drie wel cute bij elkaar gezocht hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge