Januari favorieten | Nieuwe tas, budget foundation en agenda!

Hoi allemaal! Eerder schreef ik vaak maandelijks een artikel over mijn random favorieten van de afgelopen maand. Naast een artikel met blije momentjes van de afgelopen maand lijkt me het ook leuk om af en toe weer over mijn favorieten te schrijven. De maand januari is écht voorbij gevlogen, hoog tijd om mijn januari favorieten met jullie te delen! Zo heb ik een fijne budget foundation herontdekt, heb ik een nieuwe favoriete parfum en ben ik onwijs blij met mijn nieuwe tas :-).

januari favorieten

Mijn nieuwe zwarte Chabo shopper
Afgelopen woensdag kon je op mijn blog alles lezen over mijn nieuwe Chabo bag, dus lees dat artikel zeker even terug als je benieuwd bent naar meer foto’s van de tas :-). Ik heb de tas nu zo’n twee weken in gebruik en ik ben er al aardig aan gewend! Regelmatig ga ik bij Holtbar zitten werken en deze tas is stevig genoeg voor al mijn essentials: Mijn laptop, camera, portemonnee, paraplu e.d. Het is een tijdloos model dat makkelijk te combineren is met verschillende outfits, ik weet zeker dat ik nog lang plezier ga hebben van mijn nieuwe tas!

Mijn herontdekte Catrice foundation
Mijn favoriete foundations van Bourjois en Rimmel zijn toch écht wat te donker geworden nu het winter is. Wanneer ik een tijdje niet meer onder de zonnebank ben geweest gebruik ik graag de Catrice Even Skin Tone foundation in de kleur 010 Even Vanilla. Dit is voor mij de perfecte winter foundation! Ik heb geen idee of deze foundation nog te koop is, maar ik weet wel dat ‘ie een tijd geleden enorm populair was. Toch maar goed dat ik ‘m bewaard heb!

Mijn rosé gold agenda van Stradiviarius
De maand januari stond voor mij ook in het teken van plannen en doelen stellen. Zo kocht ik een nieuwe agenda, een desk planner én begon ik aan een maandplanner voor mijn blog. Hier deel ik mijn persoonlijke blog planning tips, mocht je daar benieuwd naar zijn. Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe rosé gold agenda, hij is zo mooi! De binnenkant is vrij eenvoudig, maar daar houd ik wel van. Ik vind het vooral heel fijn dat ‘ie zoveel schrijfruimte heeft.

Mijn Spa Secrets Treasures Of Morocco bodyscrub
Misschien hebben jullie ‘m al voorbij zien komen in mijn drogisterij shoplog, mijn nieuwe Spa Secrets body scrub! Ik ben helemaal fan van deze producten, de gele (Miracles Of Bali) en oranje (Treasures Of Morocco) lijn zijn bij mij favoriet. Een body scrub had ik nog niet, dus de Treasures Of Morocco bodyscrub ging met mij mee naar huis! Inmiddels gebruik ik de scrub zo’n één à twee keer per week, hij is echt heerlijk. Mocht je nog op zoek zijn naar fijne budget verzorgingsproducten, dan kan ik je de Spa Secrets lijn van het Kruidvat echt aanraden.

Mijn nieuwe Cacharel Eden parfum
Afgelopen Kerst kreeg ik van mijn moeder een nieuw parfum. Parfum is natuurlijk heel erg persoonlijk, maar ik vind het altijd leuk om te krijgen! Meestal kies ik van tevoren al een parfum uit (hint, hint, hint ;-)), maar dit keer heeft mijn moeder helemaal zelf eentje uitgekozen. Het is de Cacharel Eden parfum geworden, een heel bekend geurtje! Wat ik heel grappig vind is dat er op het flesje helemaal geen tekst staat, haha! Ik ben enorm slecht in het omschrijven van geurtjes, maar ik heb met dit parfum nog nooit zo vaak gehoord dat ik lekker ruik, dus dat zegt wel genoeg ;-).

Welke producten behoren tot jouw januari favorieten?

15 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 06:54

  Wat een fijne favorieten! Ik moet echt snel eens die Spa Secrets-lijn uitproberen. Die lijkt mij ook zo fijn. Naar de foundation maak je me ook heel nieuwsgierig. Wat lief trouwens dat je moeder zelf parfum voor je heeft uitgezocht, dat ook nog eens heerlijk ruikt!
  Romy onlangs geplaatst…30x Zo maak jij jezelf aan het lachen!My Profile

 2. 2 februari 2018 / 10:46

  Wat een fijne favorieten! Ik was Eden helemaal vergeten, dat is zo’n heerlijk geurtje! Ik droeg hem vaak toen ik in de parfumerie werkte. Hele mooie agenda ook!
  Simone onlangs geplaatst…Adventures: januari in foto’sMy Profile

 3. 2 februari 2018 / 10:54

  Wat een leuke goodies staan er in je favorieten lijstje!
  Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe foundation van bobbi brown. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Mijn favoriete Netflix series!My Profile

 4. 2 februari 2018 / 13:15

  Fijne favorieten! Ik vind jouw agenda wel er tof, alleen zelf gebruik ik liever een digitale 🙂
  Dana onlangs geplaatst…Photo diary #123My Profile

 5. 2 februari 2018 / 15:01

  Leuke favorieten! Ik vind je agenda heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge