7 x Mijn ultieme (low budget) beauty favorieten van 2017!

Zoals jullie in het artikel van gisteren konden lezen ga ik de komende dagen terugblikken op het afgelopen jaar. Dat doe ik natuurlijk samen met jullie, op mijn blog! Vandaag is het tijd om mijn beauty favorieten van 2017 te delen, iets wat ik eigenlijk ieder jaar doe. Hier kun je mijn beauty favorieten van 2016 terugvinden. 2017 was op make-up gebied voor mij het jaar van de contour (mijn favoriete onderdeel van de make-up) en mooie palettes. Ik kan niet wachten om ze met jullie te delen! Kijk je mee naar mijn beauty favorieten van 2017?

beauty favorieten

1. Douglas Contouring Palette – €12,95

We beginnen met het Douglas Contouring palette, deze heb ik inmiddels al bijna een jaar in mijn bezit en nog steeds gebruik ik ‘m graag! De favorieten in dit artikel staan overigens in willekeurige volgorde, het is dus niet zo dat dit palette per se mijn nummer 1 favoriet is. Ik gebruik vooral de twee lichte contour kleuren heel graag, de middelste kleur onderin is zelfs bijna helemaal op! De pigmentatie van dit palette is fantastisch en de kleuren bronzer zijn precies goed, niet te oranje en goed op te bouwen. Ik ben echt groot fan van dit palette!

beauty favorieten

2. Make-up Revolution Golden Sugar Blush Palette – €7,95
Alsof één mooi contour palette nog niet genoeg is, behoort dit blush palette van Make-up Revolution ook tot mijn favorieten. De patroontjes in de blushes zijn al prachtig, maar qua werking is dit palette ook erg fijn! Er zitten namelijk een contour-kleur, diverse blushes en highlighters in, dit palette bevat dus alles wat je nodig hebt! De kleuren zijn ook makkelijk te verwerken in een ooglook, dus dit palette gaat standaard met mij mee op reis. Daarnaast is het palette ook goed betaalbaar. Ik kocht ‘m in Duitsland, waar hij zelfs nog een stukje goedkoper was! Make-up Revolution wordt onder andere verkocht bij Etos.

beauty favorieten

3. Catrice Rock Couture Mascara Waterproof – €3,99
Over de Catrice Rock Couture mascara heb ik helaas geen review geschreven, maar er zijn genoeg reviews over te vinden! 😉 Deze mascara is wat mij betreft echt een low budget topper. Ik dacht namelijk altijd dat geen enkele mascara aan mijn dure Max Factor mascara kon tippen, maar wel dus! Deze mascara voorziet mijn wimpers van volume en lengte, hij maakt ze een stuk voller zonder een klonterig effect te geven. Love it! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten draag ik altijd waterproof mascara. Met een wimperkruller en deze mascara blijven mijn wimpers de hele dag mooi omhoog staan. Sinds ik het wimperserum van het Kruidvat gebruik zijn mijn wimpers nog langer en voller geworden, dus dat is ook zeker een aanrader!

beauty favorieten

4. Primark PS Pro Liquid Matte Lipstick – €4,00
Van lipproducten kan ik geen genoeg krijgen, daarom konden deze ook niet ontbreken in mijn overzicht met favorieten. Een tijdje geleden ontdekte ik de Primark PS Pro Liquid Matte Lipstick en daar ben ik echt razend enthousiast over! Ik heb nu al drie kleuren van deze lijn en ik gebruik ze heel vaak. Ik ben normaal gesproken niet echt van de matte lipproducten, omdat ze je lippen uitdrogen en soms ook wat brokkelig worden als je ze wil bijwerken. Daar heb ik bij dit product helemaal geen last van! Ik kan er gewoon een nieuw laagje overheen aanbrengen, zonder dat het een lelijk effect geeft, echt ideaal!

beauty favorieten

5. I Heart Make-up Rose Gold Palette – €9,95
Oh jongens, worden jullie inmiddels al moe van mijn enthousiasme over het Rose Gold palette van I Heart Make-up? Ik heb jullie ermee doodgegooid de afgelopen tijd, haha! Ik heb er zelfs een winactie mee georganiseerd, omdat ik jullie dit mooie palette ook gun. Ik heb nog nooit zo’n veelzijdig palette in mijn handen gehad, ik gebruik dit palette echt bijna iedere dag! De gouden highlighter uit dit palette is echt prachtig, die maakt iedere ooglook sowieso een succes. Ik ben echt dol op warme tinten en daarmee passen deze bruin- en roodtinten ook perfect in mijn straatje. Ik denk dat dit palette het afgelopen jaar mijn beste aankoop was op make-up gebied!

beauty favorieten

6. Bourjois Air Matte Powder – €11,99
Met mijn vette huid is het altijd lastig om een goede matterende poeder te vinden. Ik heb echt al van alles geprobeerd, maar er is geen enkele poeder die mijn huid de hele dag door mat houdt. De Air Mat poeder van Bourjois doet dat ook niet, maar hij komt wel in de buurt! Sinds kort gebruik ik ook de Tea Tree producten van The Body Shop (voor de vette huid) en ik merk al verbetering. Wat ik ook erg fijn vind aan de poeder is dat ‘ie ook wat extra dekking geeft, daar houd ik wel van in de winter. Hij is alleen niet zo zuinig in gebruik, ik heb ‘m nog maar een paar maanden en hij is al bijna op! Maar ik vind hem wel erg fijn, dus ik ga hiervan een nieuwe kopen!

beauty favorieten

7. Essence Stay Natural Concealer – €1,99
Qua concealer ben ik altijd heel kritisch, ik vind het vooral heel lastig om de juiste kleur te vinden. Tot voor kort gebruikte ik de welbekende concealer van Catrice, maar die kleur matchte niet helemaal met mijn huid. Hij kleurde mijn paarsblauwe wallen juist grijs, waardoor ik er extra vermoeid uitzag. Ik ben voor een donkerdere concealer gegaan, die meer een oranje ondertoon heeft (dat is namelijk de tegenovergestelde kleur van paars). Ik heb de Stay Natural concealer in de op één na donkerste kleur en die werkt perfect! De oranje ondertoon bedekt mijn paarsige wallen goed. Momenteel gebruik ik de concealer van Rimmel, maar als die op is stap ik weer over op de budget vriendelijke Stay Natural concealer van Essence!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn beauty favorieten van 2017 te zien! Natuurlijk heb ik nog veel meer producten die ik graag gebruik, maar dit waren toch wel echt mijn allerbeste, nieuwe ontdekkingen. Mocht je het nog niet hebben gezien, de reviews naar mijn favoriete producten (op de mascara na) staan bij elk stukje gelinkt! Ik ben heel erg benieuwd wat 2018 ons qua make-up gaat brengen, ik kan echt niet wachten om weer nieuwe make-up te mogen testen in het nieuwe jaar :-).

Wat zijn jouw beauty favorieten van 2017?

12 Reacties

 1. 28 december 2017 / 07:08

  Qua make-up ben ik altijd op zoek naar budgetproof aanwinsten, dus dit is een artikel naar mijn hart 🙂 Die mascara heb ik toevallig ook liggen voor als mijn vorige mascara op is. Daar ben ik nu extra benieuwd naar. Ook de concealer en het mooie palette van I Heart Make-Up zou ik graag eens uittesten. Het ziet er zo mooi uit!
  Romy onlangs geplaatst…7 dingen om vooral achter te laten in 2017My Profile

 2. 28 december 2017 / 09:43

  Die mascara van Catrice viel bij mij juist suuuper erg tegen helaas 🙁 Dat Makeup Revolution palette is wel ècht een beauty <3

 3. 28 december 2017 / 10:06

  Fijn zo’n budget artikel na de dure dagen! Het Rose Gold palette staat ook echt hoog op mijn lijstje.
  Simone onlangs geplaatst…Kerstmis 2017 plogMy Profile

 4. 28 december 2017 / 10:13

  Wat een mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar de mascara van Catrice, deze heb ik nog niet geprobeerd 🙂 Zelf heb ik ook een aantal I Heart Chocolate paletten en die behoren ook zeker tot mijn favorieten <3
  Sija onlangs geplaatst…4 Haarmaskers met oliën voor beschadigd haarMy Profile

 5. 28 december 2017 / 22:44

  Wat een tof artikel! 😀
  Ik vind de concealer van Essence ook heel fijn, momenteel gebruik ik hem niet meer maar vroeger altijd!

  Liefs
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge