Bourjois ‘Let’s Play It Merry’ Kerstcollectie | Review

De make-up Kerstcollecties vliegen ons in beautyblogger-land om de oren en ook ik doe hier vrolijk aan mee! Ik ben dol op het testen van make-up en het schrijven van reviews, dus mij maak je enorm blij met alle prachtige Kerst make-up die nu in de winkels ligt. Vandaag is het de beurt aan de ‘Let’s Play It Merry‘ Kerstcollectie van Bourjois. Ben jij benieuwd naar mijn look met deze producten? Kijk dan gauw even verder!

bourjoisDe producten zaten verpakt in een super schattig, lipvormig etuitje in een knalrode kleur. Love it! Nu heb ik er ook weer een nieuw toilettasje bij, daar kun je immers nooit genoeg van hebben ;-). Mijn camera pakt de felrode kleur helaas niet zo goed – het was die dag ook extreem donker buiten, dus alvast mijn excuses voor het verschil in belichting (en kwaliteit) op de foto’s.

Bourjois ‘Let’s Play It Merry’ 
Leuk om te weten, is dat deze Kerstcollectie van Bourjois is geïnspireerd op de Parisienne. De Parisienne ziet er altijd chique uit, wat is haar geheim? Bourjois weet het! Met de vijf make-upproducten uit de ‘Let’s Play It Merry’ Look kan elke vrouw zich omtoveren tot de ‘belle’ van de avond!

bourjoisAnyway, laten we maar gewoon gauw beginnen met het bekijken van de producten! Mijn oog viel direct op dit prachtige oogschaduwpaletje, het Smoky Stories Quator #11. Lila en paars zijn kleuren die ik eigenlijk weinig draag op mijn ogen, hoewel ze wel mooi staan bij bruine ogen.

bourjoisDe vorm van het oogschaduwpaletje is heel leuk en origineel, hij is namelijk bol! Er zit geen spiegel in, maar het palette gaat dicht met een plastic klepje. Ook zit er een klein kwastje bij, maar die gebruik ik eigenlijk nooit.

bourjoisDit zijn de vier kleuren in het palette. Hier kun je denk ik wel een hele toffe paarse smokey eye mee maken! De highlighter in het midden is echt prachtig, zoveel glitters! Sorry voor de lichtstreep in de foto, ik heb met lampen aan (én mijn lampjes slinger) gefotografeerd omdat het dus zo enorm donker was…

bourjoisDe pigmentatie van de oogschaduws is onwijs goed, dat ziet er veelbelovend uit! De kleuren zijn ook helemaal niet poederig en ze voelen heel zacht aan. De highlighter is, zoals ik al vertelde, enorm glitterig, alleen helaas niet heel erg dekkend en moeilijk op te pakken met een kwast.

bourjoisDit is de look die ik maakte met het palette. Ik gebruikte de twee donkerste kleuren in de arcadeboog, de lichte lila kleur op het bewegend ooglid en de highlighter in mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Voor een beetje extra witte glans heb ik ook nog de highlighter uit het oogschaduwpalette van Rimmel London gebruikt en de Wonder Wing eyeliner om de look af te maken. Hier kun je de review over de Rimmel London Kerst make-up lezen, mocht je er benieuwd naar zijn!

bourjoisOok was ik enorm benieuwd naar de Rouge Velvet lipsticks die in het pakketje zaten. Ik ontving de Rouge Edition Velvet #24 en #25. Een dieprode en een paarse kleur, twee kleuren waar ik heel erg van houd, zeker met de Feestdagen! De lipsticks hebben een hele toffe vorm, ze zijn vierkant en hebben een sponsapplicator. Ik heb nog niet eerder zo’n compacte lipstick gezien, erg leuk voor de verandering!

bourjoisDe kleuren zien er prachtig uit, alleen lijkt het alsof ze niet volledig dekkend zijn. Normaal gesproken heb je één hele gekleurde, felle swatch bij dit soort lipsticks, maar deze kleuren lijken een beetje waterig te zijn…

bourjoisDe dieprode kleur is op mijn lippen allesbehalve dieprood, zo jammer! Ik heb echt alles geprobeerd om de lipstick mooi aan te brengen, maar helaas lukte het me gewoon niet. Hij blijft een beetje transparant en de dekking is niet egaal.

bourjoisVoor de paarse kleur geldt helaas hetzelfde, al lijkt deze er nog een stukje viezer uit te zien. De randjes zijn ook enorm lelijk en niet dekkend, hmm…

bourjoisLaten we doorgaan naar het laatste item uit het pakketje en dat is de 1 Seconde Nailpolish #05. De nagellak belooft een gel siliconen textuur te hebben, waar ik heel erg benieuwd naar ben!

bourjoisIk draag echt graag dit soort roodtinten op mijn nagels, zo’n kleur is gewoon altijd goed! Dit lakje past dus precies in mijn straatje. De dekking is na twee laagjes perfect, met een laagje is de dekking nog niet egaal. De lak droogt helaas niet supersnel, ook vond ik het kwastje van de nagellak iets te breed en te lomp. Maar goed, het is wel een prachtige kleur die ik zeker weten nog vaak ga dragen! De lak blijft bij mij zo’n vijf dagen mooi op mijn nagels zitten, wat ik persoonlijk best lang vind!

bourjoisDe complete look met de ‘Let’s Play It Merry’ Kerstcollectie van Bourjois!

bourjoisNog even een close-up van de ooglook :-).

bourjois
Ik was vooral benieuwd naar de lipsticks, dus ik vond het erg jammer dat de dekking zo tegenviel! Over het oogschaduwpalette ben ik heel erg enthousiast, ik heb ‘m de afgelopen tijd al vaak gebruikt. Ik vind het erg leuk om ook eens paars-tinten te dragen, aangezien ik dat niet vaak doe :-)!

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Bourjois is o.a. te koop bij Etos en DA

Heb jij deze maand ook wat Kerst make-up aangeschaft? Wat voor look ga jij maken met Kerst?

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge