MLBB #107 | Dagje Amsterdam, adventskalender en Kerstpakket!

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging!’ De afgelopen weken waren ontzettend leuk, dus ik heb jullie veel te vertellen :-). Ik ging onder andere uit eten (yep, again!) en een dagje shoppen in Amsterdam. Ook maakte ik zelf een adventskalender en ontving ik een mega groot Kerstpakket. En, de eerste sneeuw (hopelijk ook de laatste ;-)) van dit jaar viel, wat jullie vast niet is ontgaan… Kijk je met me mee?

mlbb10710
Ongeveer twee weken geleden vierden we Pakjesavond en dit waren mijn cadeautjes! Ik ben er echt ontzettend blij mee, de Spa Secrets en de Linda stonden natuurlijk ook op mijn wishlist… 😉 Het boek ‘Zeik Niet Zo’ gaat over het leven van de Millennial, ik heb het boek al bijna uit en ik moet zeggen dat het tot nu toe heel erg herkenbaar is, haha!

8
Twee weken geleden lunchte ik op maandag gezellig met mijn vriend. Ik was toen al bezig met zijn verjaardagscadeau en ik herinner me nog goed dat hij zei: Jij voert iets in je schild, ik zie het aan je! Hahaha.

1Zo gezellig al die feestverlichting in de stad, het ziet er gelijk een stuk vrolijker uit! Ik ging de stad in om cadeautjes te shoppen voor de verjaardag van mijn vriend.

19In het artikel van gisteren heb ik beloofd wat meer te vertellen over de adventskalender die ik had gemaakt als cadeau. Op zijn verjaardag zelf vond hij twee kaarsjes in het vakje en die middag kwam ik aanzetten met een taart, haha! Ik heb ook een aantal cadeautjes gekocht die niet in de kalender passen, die heb ik verstopt bij mij thuis – en in het vakje zit dan een briefje met een kort gedichtje en hints waar hij moet zoeken. Het was even puzzelen en ik ben er heel lang mee bezig geweest, maar ik ben echt heel blij dat het me is gelukt om een origineel cadeau te maken, haha 😀 Ook wilde ik als ‘echt’ cadeau een stedentrip/vliegticket naar Budapest cadeau doen, maar dat wist hij al omdat ik het niet langer voor me kon houden :p!

20Vorige week vrijdag ging ik na lange tijd weer eens op stap. De vriendin met wie ik was bleek dorstig te zijn, haha :p Ik drink trouwens altijd mijn drankjes zonder ijs (wat je misschien niet zou verwachten bij iemand die zelf achter de bar staat haha), maar ik krijg er altijd onwijs veel buikkramp van – tijdens het stappen en ook de dag erna.

22Caafjes lagen super lief te slapen, haha! <3

11Na het stappen was ik best wel brak en had ik enorme honger, haha! Ik ging ‘s avonds (zaterdag dus) lekker uit eten met mijn vriend bij mijn favoriete Italiaanse restaurant (Da Carlo) in Groningen. Hierna was het weer tijd om een nachtje te werken.

21En zondag was er opeens sneeeeeuwwww! Ik ging die avond naar mijn ouders om daar te eten en te chillen, toen ik weer op het station kwam zag ik deze ingesneeuwde fiets, hahaha!

2Maandag lag er nog steeds een flinke laag sneeuw en liepen mijn vriend en ik even door het Noorderplantsoen.

3Stiekem was ik heel blij om weer thuis te zijn, haha, sneeuw en kou, ik moet er niks van hebben! :p Helaas stond er wel een mega afwas op mij te wachten, dat krijg je ervan als je in het weekend op stap gaat, moet werken en lekker uit eten gaat…

12Ik had dan ook écht geen zin om de sneeuw te trotseren om boodschappen te doen, dus flanste ik wat in elkaar: Zilvervliesrijst met gele paprika, courgette, rode ui, ei, sweet chili woksaus en peper en zout. Simpel, maar wel erg geslaagd!

13Dinsdag was het tijd om weer wat nuttigs te doen, haha! Ik werkte aan mijn blog, deed boodschappen en werkte aan een nieuw ontwerp voor het Kattencafé. Dit is trouwens de nieuwe print geworden voor op de mokken, waar ik jullie een tijdje geleden over vertelde!

14Die avond ging ik gezellig uit eten met mijn vader. We aten bij La Cubanita, een tapas restaurant. Altijd erg lekker en ook helemaal niet duur! Op het einde kwamen de gerechtjes steeds sneller, waardoor we echt veel te veel hadden, oeps! En we dronken sangria, haha. Ik wist ook niet eens meer wat ik allemaal had besteld… Rollend naar huis dus! :p

9Woensdag is meestal mijn blogfotografie-dagje, zo fijn! Naar deze dag kijk ik altijd uit, haha. In de ochtend maakte ik wat foto’s en daarna trakteerde ik mezelf op een lekkere avocado lunch!

15Ik maakte onder andere foto’s van deze producten van Bourjois die ik binnenkreeg, de review komt deze week online! Het blijft iedere keer toch wel een hele uitdaging om mooie flatlays te maken. Helaas was het licht die dag echt vreselijk (het was donker en het regende de he-le dag), dus de foto’s zijn ietwat onscherp door de instellingen die ik moest toepassen, maar goed…

18Die avond ging ik pizza eten bij een vriendin. Ze heeft zo’n schattige prinsessen-Kerstboom haha, love it!

7Afgelopen donderdag ging ik naar Amsterdam met een vriendin. We moesten nog onze stageverslagen ophalen op school, heel stom, maar we besloten er gewoon een gezellig dagje van te maken. We hebben een beetje geshopt en vooral heel veel bijgekletst, zo leuk! <3 Amsterdam ziet er ook zo prachtig uit rond deze tijd van het jaar. Qua drukte heb ik Amsterdam helemaal niet gemist, maar de stad is gewoon zo fotogeniek! Overal zijn wel leuke foto spots te vinden.

4Hoe schattig is dit tentje op de hoek bij onze oude school, haha!? Ik kan me niet herinneren dat dit er toen al zat, anders was ik er ongetwijfeld heel vaak geweest 😉

2017-12-15 15.12.35Dit is dus wat ik bedoel met fotogenieke spots ;-)! Mijn vriendin vond het gelukkig niet erg om wat foto’s voor mijn Instagram te maken. Zo blij met mijn dikke teddy coat, het is er nu echt weer voor om ‘m te dragen <3

16Hoe mooi zijn deze schoenen? Ze waren in de sale, ik kon ze echt niet laten liggen! Deze week komt mijn shoplog van Amsterdam online, dus houd mijn blog even in de gaten als je benieuwd bent naar mijn aankopen!

17Deze wazige foto kreeg ik van mijn moeder toegestuurd, er was een mega Kerstpakket van mijn PR-bureau bezorgd bij mijn ouders. Wauwwww! <3 Als het goed is heb ik de inhoud gisteren al even gedeeld via Insta Stories. Wat een prachtig pakket! Het idee is ook om deze goodies weg te geven met Kerst, daarom zit er ook pakpapier in de doos en allerlei accessoires. Dat ga ik zeker doen! <3

Gisteren heb ik Sinterklaas gevierd op mijn werk (beter laat dan nooit!), maar omdat ik dit artikel op zondagavond schrijf, heb ik nog geen idee hoe dat gaat zijn :p. Ik ben heel benieuwd wat ik krijg en ik ben stiekem een beetje bang voor het gedicht dat ik zal krijgen, haha. Het is bij ons traditie om elkaar helemaal ‘kapot te maken’ in het gedicht, hahaha.

Maar goed, deze week gaat ook weer gezellig druk zijn! Zo ga ik een dagje naar Zwolle met een vriendin, uit eten met vriendinnen van de middelbare school en naar een Kerstmarkt in Duitsland. Natuurlijk moet er tussendoor ook gewoon (aan mijn blog) gewerkt worden en is het al bijna Kerst, ik heb er zin in! Ik wens jullie een hele fijne week en tot morgen! <3

Hoe was jouw week? Ben jij ook blij dat de sneeuw weer weg is?

13 Reacties

 1. 19 december 2017 / 07:20

  Dat klinkt als een heerlijke week! Leuk dat je in Amsterdam hebt geshopt! En wat zijn die nieuwe schoenen gaaf (en lekker feestelijk!). Zo’n leuk idee van die adventskalender en wat tof dat jullie ook naar Boedapest gaan samen. Daar ga je vast heel veel plezier beleven, want het is een prachtige stad 🙂 Geniet van deze gezellige week!
  Romy onlangs geplaatst…Christmas Cozy | 7 leuke films om te kijken met kerstMy Profile

 2. 19 december 2017 / 13:11

  Aaah wat een hoop leuke foto’s. Super lief het cadeau wat je voor je vriend hebt gemaakt. Vind cadeaus waar veel tijd en energie in is gestoken altijd extra leuk.
  Simone onlangs geplaatst…Shopping: AliExpress aankopen #3My Profile

 3. 19 december 2017 / 16:45

  Leuke blog heb jij !
  Stiekem mis ik de sneeuw wel hoor.

  Groetjes Annemieke

 4. 20 december 2017 / 17:03

  Ziet er als een heel gezellige week uit, love your teddy coat!
  Leuk om te lezen dat er nog meer mensen ook nog in de horeca werken en dit leventje proberen te combineren!

  Liefs Kiki
  http://www.awayofdreaming.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge