20 dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie, hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Ik hoop van wel! Mijn weekend was gevuld met wat huishoudelijke dingetjes, een paar artikelen schrijven, een nachtje werken en gezellig de stad in met mijn ouders! De afgelopen tijd zat ik niet zo lekker in mijn vel (winterdipje I guess), maar dat gevoel is de laatste weken gelukkig weer een beetje weggevaagd. Ik ben daarom helemaal in de mood om een artikel te schrijven over dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd! Lees je met me mee?

blij

♥ Eindelijk een nieuwe telefoon kunnen uitzoeken (mijn abonnement liep af!). Het is de Samsung Galaxy S8 geworden! Willen jullie hier een eerste indruk/review over lezen?

♥ De Feestdagen die voor de deur staan. Ik heb echt een gruwelijke hekel aan de winter, maar in Kerst heb ik echt heel erg veel zin! Lekker eten, Kerstmuziek, bordspelletjes spelen, zo gezellig <3

♥ Een week naar mijn ouders gaan met Kerst en Oud en Nieuw. Zo voelt het toch een beetje alsof ik Kerstvakantie heb, haha!

♥ Leuke opdrachtjes voor mijn blog en uitdagende freelance opdrachten. Geeft me het gevoel dat ik goed en nuttig bezig ben, yay! Er staat nu ook iets minder druk op solliciteren naar een ‘echte’ baan.

♥ Super mooie make-up ontvangen om te testen, dit is toch iedere keer een feestje! Deze maand is echt absurd qua hoeveelheid, vanwege de Feestdagen! Daar ben ik heel erg dankbaar voor <3 Heb jij mijn XL Rimmel London review al gezien?

♥ Een mega groot Kerstpakket ontvangen van mijn PR-bureau, echt niet normaal mooi wat hier in zit. Ik zal het binnenkort even delen via Insta stories! Volg jij mij al op Instagram?

♥ Mijn nieuwe blog-schema! Het is wel even aanpoten – zeker in de drukke decembermaand, echt love mijn planning skills (not) -, maar ik krijg er ook zoveel voor terug! En nu mag ik niet drie keer, maar wel vijf keer per week wakker worden met jullie lieve reacties, yay!

♥ Nieuwe volgers via Bloglovin’, eerder zat er écht geen schot in, maar de laatste tijd gaat het super goed! Welkom allemaal <3 Zou dat (nu al) door mijn nieuwe blog-schema komen???

♥ Een dagje Amsterdam met een vriendin. Nu ik geen Studenten-OV heb doe ik dit helaas niet meer zo vaak (vanuit Groningen is dit echt DUUR!), des te gezelliger dus dat ik vorige week een dagje ging shoppen in Amsterdam. De shoplog komt deze week online!

♥ You-Tube video’s kijken in bed, met warme chocolademelk met slagroom (altijd goed!)

♥ Terugblikken op het afgelopen jaar, ik kan niet wachten om weer een terugblik-artikel voor jullie te schrijven! Ik ben dol op zulke artikelen

♥ De verjaardag van mijn vriend, en zien hoe blij hij is met zijn verjaardagscadeau(tjes). Ik maakte een adventskalender (die ik dus zelf heb gevuld), hij heeft nog tot 24 december iedere dag een cadeautje, haha! Morgen vertel ik er iets meer over in een nieuwe ‘My Life Besides Blogging.’

♥ Me steeds meer verdiepen in hoe ik het meeste uit mijn blog kan halen. In het nieuwe jaar ga ik aan de slag met wat lay-out dingetjes en nog veel meer dingen die verbeterd kunnen worden. Zin in!

♥ Op stap gaan met mijn beste vriendinnetje(s). Altijd crazy

♥ Super lieve reacties op mijn blog en Instagram, brengt altijd een grote glimlach op mijn gezicht!

♥ Gezellig naar een Kerstmarkt (in Duitsland) gaan met mijn ouders

♥ Uit eten gaan met mijn vriendinnetjes van de middelbare school

♥ Foto’s voor mijn blog en Instagram die goed zijn gelukt, makes me happy!

♥ Een avondje thuis chillen (in plaats van op stap gaan), uitgebreid douchen, mijn haar wassen, een haarmasker in en mijn huid verzorgen met een gezichtsmasker. Zo fijn!

♥ Lekker niet naar buiten hoeven wanneer het buiten keihard regent 🙂

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

12 Reacties

 1. 18 december 2017 / 07:29

  Fijn om te horen dat je iets beter in je vel zit nu! En wat een mooi lijstje met blije dingen! Wat gaaf dat je blog zo goed gaat en dat dat je ook een flinke boost geeft 🙂 Ik vind het cadeau aan je vriend in de vorm van een adventskalender ook echt heel leuk bedacht. Ik kan me voorstellen dat hij daar heel blij van werd.
  Romy onlangs geplaatst…25 (!) leuke dingen om te doen in de kerstvakantieMy Profile

 2. 18 december 2017 / 16:57

  Wat een fijne lijst, ik heb ook echt heel veel zin in de feestdagen en zo’n me-time avond op de bank vind ik ook heerlijk!
  Jouvence onlangs geplaatst…Smokey eyes kerstlookMy Profile

 3. 18 december 2017 / 19:23

  Wat een super mooi lijstje! Jaaaa de instagram struggle en als het dan wel lukt is dat echt zo fijn he! <3 Ik krijg ook steeds meer zin in de feestdagen <33
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Rosita Elise | plog week #16My Profile

 4. 18 december 2017 / 21:31

  Wat een mooi lijstje <3 Het zijn de kleine dingen waar je ook van moet kunnen genieten, maar dat zit wel goed zo te zien 😀

 5. 20 december 2017 / 21:57

  Haha leuke lijst! En binnen blijven terwijl het regent (of sneeuwt) is inderdaad het beste. Zeker met youtubefilmpjes en warme choco in bed 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge