10 x de grappigste zoekwoorden op mijn blog!

Al een tijdje had ik het idee om eens een artikel te schrijven over de grappigste zoekwoorden op mijn blog. Ik vind dit namelijk altijd ontzettend leuk en vermakelijk om bij andere bloggers te lezen! Ik speurde even de zoekwoorden af van het afgelopen jaar en ik kan je alvast verklappen: Ze zijn écht heel vreemd ;-). Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar de 10 grappigste zoekwoorden op mijn blog!

grappigste zoekwoorden

1. Naakt in trapeze
Haha ja, dat doe ik natuurlijk dagelijks… 😉

2. Ervaring genderkliniek Cyprus
Weer iets wat te maken heeft met ‘naakt,’ haha, op mijn blog ben je daarvoor niet aan het goede (web)adres :p Ik ben inderdaad op Cyprus geweest, waar ik een reisverslag over heb geschreven, maar ik was daar voor een vakantie en niet voor een geslachtsoperatie, haha!

3. Cactus vervoeren
Best lastig inderdaad met die stekels. Struggle ik ook nog weleens mee.

4. Waarvoor is de oranje E.L.F. primer
Geen idee, daar ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar!

5. Dik touw Action
Hebben ze helaas niet. Wat was je hiermee van plan?

6. Cactus Monstruoso onderhoud
Is dit een cactus-soort of zo? Ik houd van cactussen, maar ik heb er ook weer niet zoveel verstand van :p.

7. Leer Kerstmarkt toilet
Die hebben ze wel hoor, je hoeft het niet de hele dag op te houden. De Kerstmarkt in Leer is trouwens echt een aanrader!

8. Makkelijk dessert met meel
Bah. Doe maar niet.

9. Met geld een dennentakje bedekken
Ehm, creatief?!

10. Trein door winkelstraat Duitsland
Dat klinkt niet erg gezellig. In de Duitse steden waar ik tot nu toe ben geweest hebben ze meestal gewoon een treinstation, maar goed, je weet het maar nooit ;-).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de 10 grappigste zoekwoorden op mijn blog te lezen! Ik heb mezelf in ieder geval kostelijk vermaakt tijdens het schrijven van dit artikel, haha! Mocht je ook benieuwd zijn naar gekke zoekwoorden op jouw blog, ik heb ze gewoon gevonden via de statistieken in mijn WordPress.

Vrijdag komt er trouwens een uitgebreid artikel online over Rimmel London make-up voor de Feestdagen, de lipstick en het oogschaduwpalette op de foto uit dit artikel zul je ook voorbij zien komen. Houd mijn blog dus even in de gaten als je benieuwd bent naar de Rimmel London producten!

Kijk jij weleens naar grappige zoekwoorden op jouw blog? Vind jij dit soort artikelen ook altijd zo vermakelijk?

9 Reacties

 1. 12 december 2017 / 07:15

  Haha, hier zitten wel hele bijzondere zoektermen tussen! Ik moest vooral om nummer 2 hard lachen. Toch bijzonder hoe ze dan op jouw blog uitkomen… 😉 Ik kijk zelf ook regelmatig naar mijn zoektermen, maar bij mij zijn de meeste zoektermen iets minder hilarisch 😉
  Romy onlangs geplaatst…Positieve noot | Nog even over het winterse weer…My Profile

 2. 12 december 2017 / 10:21

  Hahaha! Geweldig deze zoekwoorden.. hoe komen ze er toch op! :’)

 3. Henrieke
  13 december 2017 / 12:06

  Hij is leuk! Ik wist niet dat er een plaatsje was met de naam Leer. Toen ik het zag staan dacht ik dat mensen wel op meer plaatsen dan de kerstmarkt mogen leren hoe ze (netjes) het toilet kunnen gebruiken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge