Nouveau Lashes Enhance Mascara & Foaming Cleanser | Review

Een tijdje geleden ontving ik een super tof pakketje van Nouveau Lashes, zo leuk! Ik mocht de Enhance Mascara testen en daarbij ontving ik ook nog de Foaming Cleanser en een setje nepwimpers, wat natuurlijk perfect uitkomt met de Feestdagen die voor de deur staan :-). Ik had dan ook erg veel zin om de producten te testen en vandaag vertel ik je wat ik er van vind! Lees gauw verder als je benieuwd bent.

nouveau lashesWellicht kennen jullie Nouveau Lashes wel van de wimper- en wenkbrauw-behandelingen die ze geven, maar ze hebben ook een shop! Eerlijk gezegd was ik er nog niet bekend mee. Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij het persevent, omdat het voor mij op die dag te ver reizen was, maar gelukkig kan ik op deze manier alsnog kennis maken met de producten van Nouveau Lashes!

nouveau lashesLaten we beginnen met de Enhance mascara, hier was ik reuze benieuwd naar! Zoals jullie misschien weten heb ik hele moeilijke wimpers (ze staan loodrecht naar beneden en ik krijg ze alleen met een wimperkruller en waterproof mascara omhoog), dus dit ging zeker weten een uitdaging worden. De Enhance mascara is namelijk niet waterproof. Ik vind de verpakking in ieder geval al heel tof, een mooie huls in een knalkleur die zeker niet op een standaard mascara lijkt!

nouveau lashesMaar het borsteltje van de mascara is natuurlijk het allerbelangrijkst! Het borsteltje van de Enhance mascara heeft twee zijden, een lange en een korte zijde. De mascara is zowel geschikt voor natuurlijke wimpers als gelifte wimpers en wimperextensions, wat echt ideaal is. Zelf heb ik een tijdje wimperextensions gehad en mascara (als ik het dan toch op wilde doen voor net wat meer effect) was hier vaak moeilijk af te krijgen. Met extensions op kun je namelijk niet lekker over je wimpers heen boenen (sowieso geen aanrader hoor, but you get the point).

nouveau lashesMijn wimpers zonder mascara. Uiteraard heb ik wel eerst een wimperkruller gebruikt. Sommige mensen hebben wimpers die van nature zo staan (jaloers!), maar ik moet echt een wimperkruller gebruiken om maar iets van het effect van de mascara te kunnen zien. Mocht je benieuwd zijn hoe mascara bij mij uitpakt wanneer ik geen wimperkruller gebruik, bekijk dan even deze review!

nouveau lashesHet resultaat van de Enhance mascara op mijn wimpers! Ik moet eerlijk zeggen dat mijn wimpers er de laatste tijd een stuk beter uitzien doordat ik het wimperserum van Kruidvat gebruik, ik had het nooit verwacht, maar het is echt een wondermiddel! Met de korte zijde van de Enhance mascara kan ik heel goed bij de aanzet van mijn wimpers komen en met de lange zijde kan ik meer lengte creëren.

Mijn mening over de Enhance mascara:
Extreem veel volume geeft deze mascara niet, maar hij is wel heel wimper-friendly. Onder de douche ben je ‘m zo kwijt, je hoeft geen (agressieve) reiniger te gebruiken, wat echt ideaal is. Ik vind dit een hele fijne mascara voor een doordeweekse dag. Hoewel de meeste niet-waterproof mascara’s niets doen voor mijn wimpers laat de Enhance mascara mijn wimpers redelijk goed omhoog staan gedurende de dag, yay!

nouveau lashesWe gaan door naar de Nouveau Lashes Lash & Lid Foaming Cleanser. De cleanser is olievrij en dus ook geschikt voor gelifte wimpers en wimperextensions. De verpakking vind ik heel handig, zo’n pompflacon werkt altijd makkelijk en snel. Er stond wel bij dat het product niet in je ogen mag komen, wat ik best gek vind aangezien zoiets bij mij altijd heel gauw gebeurt, dus gebruik ik het product uitsluitend onder de douche. Mocht ik dan last krijgen van prikkende ogen kan ik mijn ogen meteen goed uitspoelen. Ik ben zelf altijd gelijk een beetje bang als ik zulke dingen lees op de verpakking, haha!

nouveau lashesZo ziet de foaming cleanser eruit.

Mijn mening over de Lash & Lid Foaming Cleanser:
Oogschaduw, niet-waterpoof eyeliner en de Enhance mascara verwijdert de foaming cleanser met gemak, soms neemt ‘ie ook nog een beetje van mijn concealer mee! Ik draag voor een nachtje werken of voor een feestje toch het liefst waterproof mascara en die krijg ik er met deze cleanser helaas bijna niet af, waarschijnlijk omdat de cleanser olievrij is. Mocht je geen waterproof mascara gebruiken is dit wel een heel handig product voor onder de douche! Ik haal mijn make-up er altijd af onder de douche – om tijd te besparen – met een foaming cleanser voor mijn gezicht en nu dus ook de Lash & Lid Foaming cleanser van Nouveau Lashes. Met waterproof oog make-up heb ik helaas toch nog een reiniger op oliebasis nodig.

nouveau lashesTot slot ontving ik ook nog een prachtig setje nepwimpers. Nepwimpers draag ik eigenlijk maar heel af en toe, omdat mijn ooghoeken al snel geïrriteerd zijn. Ik ben heel benieuwd of de Strip Lashes van Nouveau Lashes daar verandering in gaan brengen, ze zien er namelijk heel fijn en subtiel uit!

nouveau lashesJe kunt de wimpers maar liefst 20 keer hergebruiken, dat is echt geweldig! Er zit ook wimperlijm bij, super handig. Dit setje ga ik dus zeker gebruiken met de Kerstdagen en Oud & Nieuw, ook omdat ik dan gewoon moet werken is dat natuurlijk wel extra feestelijk! Tegen die tijd zal ik via Instagram of in mijn Insta Stories vertellen wat ik van de Strip Lashes vind, to be continued… 🙂

nouveau lashesBij de drie producten ontving ik ook nog een klein borsteltje om eventuele mascara en eyeliner-resten weg te halen na gebruik van de foaming cleanser. Ik gebruik zelf toch liever een watje of wattenstaafje, maar het is wel heel erg handig als je bijvoorbeeld onderweg bent en geen watjes hebt! Het borsteltje kun je natuurlijk gewoon schoonmaken en hergebruiken. De foaming cleanser werkt namelijk wel heel erg fijn bij een niet-waterproof mascara, dus heb je verder ook niet veel tools nodig om je oog make-up te verwijderen :-).

De producten van Nouveau Lashes zijn hier te koop

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Kende jij het merk Nouveau Lashes al?

7 Reacties

 1. 7 december 2017 / 18:38

  Ik was al heel benieuwd naar de mascara! Moet hem zelf ook nog testen. Het wimperserum van Kruidvat gebruik ik ook en ben ik ook razend enthousiast over. Zelf draag ik eigenlijk ook altijd waterproof-mascara, dus ben benieuwd naar wat deze mascara voor mijn wimpers zal doen 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…The Geek Tag | TagMy Profile

 2. 9 december 2017 / 16:55

  Ik kende dit merk nog niet; en ik ken je struggle zo met je wimpers! Bij mij zijn ze ook best wel kaars recht en het stomme is ook al gebruik ik een wimper kruller vaak zitten ze dan alsnog na een paar uur weer kaarsrecht; ughhhh

  Ik vind hem je mooi staan; maar niet extreem bijzonder zoals je zelf ook aangeeft! Prima voor een doordeweekse dag!

  xxxx
  Rosita Elise onlangs geplaatst…De kerstboom optuigen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge