MLBB #106 | Huisfeestje, pakjesavond en december winactie!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie het afgelopen weekend ook Sinterklaas gevierd, of doen jullie daar niet (meer) aan? Mijn afgelopen weken waren best druk, maar heel erg gezellig. Na een flinke verkoudheid knapte ik gelukkig gauw op en was het tijd voor een etentje, een leuk huisfeestje, een shop-sessie én pakjesavond, yay! Kijk je weer gezellig mee naar een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’?

pakjesavond1
Bijna iedere week eet ik samen met een vriendin en dan kan het knuffelen van onze cavia’s ook niet ontbreken, haha! We hebben beide twee beertjes, dus vier stuks in totaal om te knuffelen :p. Twee weken geleden was ik bij haar en knuffelde ik met één van haar cavia’s, het is zo’n schatje! Hij is allang volwassen, maar nog steeds super klein vergeleken die van mij. Lief <3

14Dit zag ik op internet, maar ik vond de verzendkosten wat te hoog. Weet iemand waar ze dit verkopen? Ik kan het nergens vinden en ik ben er zo benieuwd naar… Love chai latte!

3Maandag (alweer twee weken geleden) voelde ik me opeens niet zo lekker, keelpijn, snotterig, hoofdpijn, je kent het wel :p. Helaas moest ik dinsdag nacht nog werken, maar woensdag kon ik gelukkig ruilen.

1Uitzieken in bed met de caafjes <3 En even onder de zonnebank, daarvan knapte ik meteen op!

16Gelukkig voelde ik me donderdag weer wat beter en kon ik aan de slag met een nieuwe mok voor het Kattencafé. Dit is de ‘oude’ mok die ik heb ontworpen!

17Schetsen maar! En daarna in Illustrator overtrekken en compleet maken met tekst. Binnenkort deel ik het nieuwe ontwerp op mijn blog of via Insta stories (@annajirina), er moeten misschien nog wat kleine aanpassingen worden gedaan!

6Zaterdagavond, date night <3!

7
En die avond een gezellig huisfeestje met mijn middelbare school vrienden en vriendinnen, dat was weer als vanouds ;-). Hoewel we altijd zeggen dat we oud worden bewijzen dit soort feestjes maar weer dat we nog steeds lekker gek kunnen doen. Ik zal niet te ver in detail treden… :p

10Van een PR-bureau ontving ik dit prachtige palette en deze lipstick van Rimmel London. Ik ben er zo blij mee! Morgen ga ik ermee aan de slag en volgende week kunnen jullie het artikel verwachten. Overigens heb ik nog meer mooie goodies van Rimmel ontvangen, dus bereid je maar voor op een mega review :-).

5Gezellig met mama chai tea latte drinken bij Holtbar, één van mijn favoriete spots in Groningen. Daarna was het tijd voor een flinke shop sessie, ik had wat dingen nodig van de drogist en er moesten Sinterklaas cadeautjes ingekocht worden voor Pakjesavond!

12Tussendoor natuurlijk even een fotootje maken voor Instagram, in een super schattig straatje (die heb je in Groningen gelukkig genoeg!)

11Herfst in Kopenhagen… Zucht. Zo mooi! Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat ik daar was.

8Tijd voor een badje voor de cavia’s, haha! Ze hebben lang haar wat soms in de knoop gaat zitten of gaat stinken, dus af en toe is dit nodig.

9Heb jij mijn outfit met mijn nieuwe wijnrode sweater al gezien? 🙂

25Afgelopen zaterdag was het tijd voor Pakjesavond! Vorige week deelde ik mijn SinterKerst wishlist op mijn blog en ik kan alvast verklappen dat ik een paar items van mijn wishlist kan afstrepen :-). Wellicht deel ik ze binnenkort op mijn blog of op Instagram! We hadden dit jaar trouwens weer belachelijk veel cadeautjes, terwijl we voor iedereen één of twee zouden kopen, haha. Oepsie. Gaat het bij jullie ook altijd zo?

4Mijn zus had allerlei lekkere hapjes gemaakt! Ik ga er nooit vanuit dat iemand vegetarische hapjes heeft, maar toevallig was een groot deel van de hapjes vegetarisch :-). Wat natuurlijk ook niet zo gek is in 2017… 😉 Eten jullie eigenlijk (nog) veel vlees?

winactieGisteren kwam het artikel van de december winactie online, doe jij al mee? Ik geef het prachtig I Heart Make-up Rose gold palette weg! Ik heb het palette zelf ook, de review vind je hier. Het is echt een super mooi palette voor de feestdagen, mocht je mee willen doen wens ik je veel succes! <3

Deze week is nu al best druk. Mijn vriend is vrijdag jarig en ik ben bezig met een heel tof cadeau (al zeg ik het zelf :p), maar het is nogal een tijdrovende klus waar ik me een beetje op verkeken heb. Ook is dit natuurlijk de eerste week waarin ik 5 artikelen per week post (ook dat nog, niet zo’n beste timing ;-)), wil ik mijn Instagram een beetje up-to-date houden (mijn voorraad foto’s is echt op) én moet er natuurlijk gewoon gewerkt worden. Wish me luck… Ik wens jou ook een hele fijne week toe en tot morgen! <3

Heb jij ook Sinterklaas gevierd?

11 Reacties

 1. 6 december 2017 / 07:23

  Zo te horen stond er veel leuks op de planning de afgelopen tijd! Ik ben benieuwd wat je voor Sinterklaas hebt gekregen. Leuk dat er op tafel met pakjesavond ook vegetarische hapjes stonden! 🙂 En wat is die getekende kat mooi!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | In een knalroze jurk naar kantoor?!My Profile

 2. 6 december 2017 / 09:59

  Oh wat een gezelligheid, heerlijk! Ik ben dol op caafjes <3

 3. 6 december 2017 / 18:26

  Wat een gezellige week! Die producten van Rimmel London zien er veel belovend uit dus ben benieuwd naar je review. Ik heb eigenlijk vrij weinig met cavia’s behalve dat ik ze er grappig uit vind zien, zo ook die foto van de cavia’s in het badje, geniaal!
  Fleur onlangs geplaatst…Lifestyle | Als je iets tegen de wereld zou kunnen zeggen..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge