winactie

Winactie | Win het prachtige I Heart Make-up Rose Gold palette!

Vorige week behaalde ik de 700 Bloglovin’ volgers, wie had dat ooit gedacht?! Inmiddels blog ik alweer bijna 5 jaar, maar dat zoveel mensen mijn blog zouden lezen had ik nooit durven dromen. Bloggen is en blijft mijn allergrootste hobby en ik ben heel blij dat ik (vanaf nu 5 dagen per week!) mijn liefde voor fotografie, schrijven, make-up en fashion met jullie kan delen. Ook is het vandaag natuurlijk 5 december, Sinterklaas! Ik weet niet of jullie allemaal al pakjesavond hebben gevierd, maar het leek mij erg leuk om ook een duit in de jute zak te doen :p. Ik geef daarom het prachtige I Heart Make-up Rose Gold palette weg!!!

winactieEen tijdje geleden schreef ik een review over het I Heart Make-up Rose Gold palette, wat mij betreft is dit echt het perfecte palette voor de feestdagen! Het palette bevat mooie, warme kleuren die zowel mat als glanzend zijn. Je kan er echt heel veel verschillende looks mee maken. De gouden highlighter (linksboven) in het palette is echt to die for. De afgelopen tijd kreeg ik weleens super lieve complimentjes over mijn ooglooks en elke keer had ik dit palette gebruikt, haha. De pigmentatie is geweldig en de oogschaduws blenden makkelijk, ik ben heel enthousiast over de kwaliteit en natuurlijk zijn deze kleuren ook super feestelijk!

Kans maken op dit palette? Lees de voorwaarden goed door!!!

Je kunt kans maken op dit pakket via 3 verschillende kanalen, of een combinatie van deze drie. Als je via alle drie de kanalen mee doet maak je dus ook 3 keer zoveel kans! 

MEEDOEN VIA BLOGLOVIN’ 
– Volg mij via Bloglovin’ en like of save dit bericht
– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in!

MEEDOEN VIA FACEBOOK
– Like de Facebook-pagina van mijn blog (@annajirinaNL)
– Like het bericht over de winactie en tag twee vriendinnen onder het bericht!

MEEDOEN VIA INSTAGRAM
– Volg mij via Instagram (@annajirina)
– Like de foto van de winactie en tag twee vriendinnen onder de foto!

Het delen van de foto van de winactie op Instagram of op Facebook is niet verplicht, maar mag wel! Ik vind het wel zo leuk dat de niet-Bloglovin’ volgers ook kunnen meedoen via andere kanalen en andersom, maar let wel goed op of je aan de eisen van het door jouw gekozen kanaal voldoet, anders tel ik je niet mee in de winactie.

Algemene informatie over de winactie
– De winnaar zal worden gekozen via een random name generator
– De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m dinsdag 12 december
– Woensdag 13 december zal ik direct een winnaar kiezen en mailen, mocht diegene niet binnen 3 dagen reageren wordt er een andere winnaar gekozen!

Ik wens jullie heel veel succes met meedoen! Ook wil ik jullie bedanken voor het lezen en volgen van mijn blog en voor de super lieve en leuke reacties die jullie altijd achterlaten! <3

31 thoughts on “Winactie | Win het prachtige I Heart Make-up Rose Gold palette!

  1. Hartstikke mooie actie, Ik waag graag een kansje!
    Ik doe ook mee via fb, instagram en volg je op bloglivin

  2. Gefeliciteerd met alle volgers! Wat een mooie pallette. Ideaal voor de feestlook.
    Ik volg op Bloglovin met onderstaande naam.

  3. Wat een mooie actie, ik zag je af en toe als suggestie in mijn Bloglovin lijst voorbij komen. Nu maar eens even gaan kijken en wat een leuke blogs. Ben je gaan volgen. Winnen zou natuurlijk te gek zijn.

  4. Van harte met je 700 volgers!! Ik doe heel graag mee aan deze winactie voor mijn beste vriendin omdat ze sinds ik dit palette heb gekocht ook helemaal verliefd is op dit palette, en ik haar dit graag geef als kerstcadeautje <3 Omdat ik best ver weg woon op kamers kan ze dit palette dan ook vaker gebruiken dan alleen als we bij elkaar zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge