Hello December | Nieuwe uitdaging, portfolio en feestdagen!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Zijn jullie al helemaal in de stemming voor de Feestdagen, of nog niet? De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken, ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update, over mijn plannen voor de decembermaand, het leven tot nu toe als afgestudeerde en een grote verandering op mijn blog, spannend! Lees je gezellig mee?

portfolio

Sinterklaas vieren
Afgelopen maandag deelde ik mijn SinterKerst wishlist met jullie, heb jij ‘m al gezien? Heel lastminute blijkt dat we (ik, mijn ouders, mijn zus en haar gezin) toch gezellig Sinterklaas vieren dit jaar, yay! Morgen is het al zover, toch wel erg leuk dat we het dit jaar ook doen. Ik ben benieuwd of ik straks wat items van mijn wishlist kan afstrepen, haha ;-). Ook zijn er geloof ik nog plannen van mijn werk om Sinterklaas te vieren met de collega’s, hopelijk gaat het door, want vorig jaar was het ook heel leuk! We gingen lootjes trekken en ik had (van ca. 30 personen, kun je nagaan hóe toevallig het was) degene die nu mijn vriend is, haha, eigenlijk wel heel bijzonder als ik er zo aan terugdenk…

Schaatsen
Bij de winter hoort wat mij betreft schaatsen. Ik heb een aantal keer op natuurijs geschaatst en dat vond ik zo tof! Ik weet niet of het dit jaar gaat lukken, maar de schaatsbaan vind ik ook helemaal prima :-). Ik geloof dat ik vorig jaar niet eens heb geschaatst, maar dit jaar wil ik het zeker gaan doen! Ik ben niet zo van het sporten, schaatsen is echt één van de weinige dingen die ik wel leuk vind om te doen, dus daar moet ik deze maand maar gebruik van gaan maken :p

Een verandering op mijn blog
Waarom zou je met veranderingen wachten tot het nieuwe jaar? 😉 Al een tijdje spoken er allerlei blog-ideeën door mijn hoofd. Ik heb er een tijdje over na moeten denken, maar vanaf nu komen er doordeweeks 5 artikelen online op mijn blog, yayyyy! Na mijn afstuderen heb ik het bloggen weer opgepakt en ik merk dat ik in drie artikelen per week niet al mijn ideeën kwijt kan. Het lijkt mij namelijk ook leuk om meer te schrijven over dingen die mij bezighouden, naast make-up en fashion. Bijvoorbeeld over het leven als vegetariër of over mijn werk in de nachthoreca, ik noem maar iets. In ieder geval wat meer ‘verhalende’ en persoonlijke teksten. Schrijven heb ik altijd al heel erg leuk gevonden en daar wil ik gewoon meer mee gaan doen.

Afgestudeerd, en nu?
Ik ga binnenkort nog een uitgebreid artikel schrijven over mijn plannen nu ik afgestudeerd ben, maar als ik eerlijk ben weet ik nu nog niet helemaal welke kant ik op wil. Afgelopen zomer had ik mijn portfolio eigenlijk al ‘af’ willen hebben, maar goed, nu ik afgestudeerd ben is er niemand meer die mij een schop onder de kont geeft ;-). Ja, soms heb ik dat wel nodig. Het lijkt mij namelijk heel erg leuk om geld te kunnen verdienen met allerlei freelance opdrachtjes, naast het Kattencafé natuurlijk. Al moet ik zeggen dat een leuke, vaste baan mij ook wel wat lijkt, maar goed, in mijn vakgebied ontkom je gewoon niet aan een portfolio :p  Daarom ben ik de afgelopen tijd veel bezig geweest met het vormgeven en aanvullen van mijn portfolio! Ik moet er nog een pagina-knop voor maken, bovenaan mijn blog, maar in ieder geval kunnen jullie mijn portfolio (tot nu toe) al bekijken via deze link. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Ik heb echt ontzettend veel zin in mijn nieuwe blog-schema, ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik! Gelukkig staan er deze maand nog veel meer leuke dingen op de planning waar ik naar uit kan kijken. Mijn vriend is deze maand ook jarig en ik kijk ook heel erg uit naar Kerst, ook al hebben we daarvoor nog geen specifieke plannen – behalve werken… Moet ook gebeuren!

Wat staat er deze maand bij jou op de planning?

11 Reacties

 1. 1 december 2017 / 07:35

  Yay, superleuk dat je meer blogartikelen wilt gaan plaatsen. Ik ga ze met veel plezier lezen 🙂 Wat ziet je portfolio er mooi uit. Ik vind vooral de dingen die je voor het Kattencafé hebt ontworpen echt heel tof. Hopelijk komen er mooie dingen op werkgebied op je pad deze maand. Geniet van het Sinterklaas vieren morgen! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | November 2017My Profile

 2. 1 december 2017 / 09:41

  Wat heerlijk al die positieve berichtjes!
  Schaatsen, dat is lang geleden! Ik hoop heel hard op een koude winter (en dan niet langer dan twee dagen want dan is het wel weer genoeg) en dus kunnen schaatsen en een beetje sneeuw zou ook leuk zijn! Ik ben na mijn afstuderen (juli) gelijk gaan werken maar merk inderdaad ook dat ik ook wel een portfolio zou moeten hebben! You can do it!
  Fleur onlangs geplaatst…Nails | Black and glamour firework with Semilac gelpolishMy Profile

 3. 1 december 2017 / 16:27

  Wat goed dat je 5 artikelen per week gaat plaatsen zeg, kijk er naar uit om ze te lezen :). Ik vier dit weekend ook Sinterklaas en ben heel benieuwd wat ik allemaal ga krijgen!

 4. 1 december 2017 / 22:21

  ah echt knap hoor! ik ben aan het versloffen met mijn blog, mijn youtube gaat aardig lekker dus naast mijn baan steek ik daar meer tijd in

 5. 3 december 2017 / 18:23

  Wauuuuw leuk! 5 keer per week! Ik ga er lekker van genieten! En wat leuk dat je last minute alsnog snterklaar gaat vieren! Ben benieuwd naar je plannen nu je afgestudeert bent! En gefeliciteerrd! (weet niet of ik dat al had gezegd) hihi
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Outfit lookbook | Black&denim is always goodMy Profile

 6. Frederique
  4 december 2017 / 17:44

  Wauw, ik kwam je blog net pas tegen, maar ik blijf je zeker volgen. Super leuk dat er 5x per week een artikel komt!! Echt respect, ik zou het niet kunnen, al die inspiratie ergens vandaan halen💙 kusjes Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge