Doutzen's stories

Doutzen’s Stories by Hunkemöller Kimono Allover Lace

Zijn jullie ook zo enthousiast over de samenwerking van Doutzen Kroes en Hunkemöller? Anders ik wel! Toen ik jaren geleden mijn allereerste lingeriesetje bij Hunkemöller kocht was ik meteen verkocht, ze hebben zulke prachtige items <3 Ik was dan ook heel erg benieuwd naar de items die ze samen met Doutzen Kroes hebben uitgebracht, vorige week heb ik al even gespiekt in de winkel. Ik mocht de prachtige Doutzen’s Stories Kimono Allover Lace ontvangen en vandaag laat ik die aan jullie zien. Kijk je mee?

Doutzen's stories
Over Doutzen’s Stories:

“De collectie is te omschrijven als tough meets girly, waar stoer en sexy met vrouwelijke details worden gecombineerd. De items zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de laatste fashion trends waar donkere- en pastelkleuren de kern zijn. Voor de collectie is er wederom gebruik gemaakt van luxe materialen en de items zijn voorzien van kanten details.”

Doutzen's stories
Ik ontving de Kimono Allover Lace in maat M/L, de overige maten zijn XS/S en L/XL. Ik moet zeggen dat de kimono best ruim valt, maar eigenlijk vind ik dat wel heel mooi en sierlijk!

Doutzen's stories
Aan het kraagje aan de achterkant hangt de ‘D’ van Doutzen’s Stories. Super mooi, zo’n gouden detail!

Doutzen's stories
Kijk nou hoe mooi dit patroon is!? Ik ben zelf echt een groot fan van kant, jij ook?

Doutzen's stories
De kimono kun je dichtknopen met een zacht, zijde-achtig lint.

Doutzen's stories
De mouwen vind ik het allermooiste deel van de kimono, het kanten patroon is gewoonweg prachtig!

Doutzen's Stories
De kimono past perfect bij de kleur van mijn nepnagels, love it <3

Doutzen's stories
Onder de kimono draag ik een bh met daaroverheen een zwart kort topje, maar je kunt er van alles onder dragen. Een zwart hemdje bijvoorbeeld, een mooie bh, een bandeau-top of gewoon niets!

Doutzen's stories
Even een kleine tip tussendoor: Bij Hunkemöller hebben ze nu zoveel mooie bh’s, ik kon bijna niet kiezen! Ik had toevallig nog een leuk tegoed op een giftcard staan en daarmee heb ik deze bh gekocht, ik vind hem zó mooi! Ik ben dol op de kleur paars, zeker in het najaar – ook al ziet niemand mijn bh, maar goed ;-). De bh’s van de Doutzen’s Stories collectie zijn ook onwijs mooi. Zucht… <3

Doutzen's Stories
Ik ben onwijs blij met mijn prachtige Doutzen’s Stories kimono! Ik vind de kanten print super mooi, evenals de details op de mouwen. Ik denk dat ik ook nog een lingeriesetje van de collectie ga aanschaffen. Vooral de setjes met kanten details vind ik mooi, maar sommige items van de Doutzen’s Stories collectie zijn voor mij iets te gewaagd, haha! Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt naar deze collectie? 🙂

Doutzen’s Stories Kimono Allover Lace is te koop bij Hunkemöller en kost 49,99

De kimono heb ik ontvangen ter review

Wat vind jij van de Doutzen’s Stories by Hunkemöller collectie? Ga jij een item aanschaffen?

20 thoughts on “Doutzen’s Stories by Hunkemöller Kimono Allover Lace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge