MLBB #105 | Shooten in het bos, nepnagels en koukleumen!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. De afgelopen weken moest ik vooral even wennen aan de Hollandse kou na mijn vakantie in Turkije, haha! Ik trok mijn warmste sweaters maar weer eens uit de kast om wat herfstige outfit foto’s te shooten, keek de finale van HNTM, ging uit eten met mijn vader en ik kocht super mooie nepnagels. Natuurlijk heb ik ook weer veel geblogd en gewerkt! Kijk je weer gezellig mee? 🙂

shootenshooten
Ik maakte weer eens fashion flatlay, die ik uiteindelijk niet heb gedeeld via Instagram, haha! Ik vind het alsnog wel een hele leuke outfit 🙂

shooten
Vorige week maandag (toch?) was het tijd voor de finale van HTNM, hebben jullie ook gekeken? Ik heb dit samen met een vriendin gevolgd en de finale keken we samen bij haar thuis, we waren allebei voor Montell of Ritze. Super leuk dat Montell uiteindelijk heeft gewonnen!

shooten
Vorige week woensdag ging ik gezellig uit eten met mijn vader. Het restaurant waar we eigenlijk naartoe wilden had helaas geen plek meer, maar stiekem had ik (gelukkig!) ook wel veel zin in pizza… 🙂

shooten
Vorige week vrijdag waren mijn ouders in de stad en dronken we even koffie bij Cappuvino, een nieuwe spot in Groningen. Het is een soort van wijnbar en koffietent tegelijk, ik vind het in ieder geval een hele mooie en luxe uitstraling hebben, love it! Het zit ook op een super mooie locatie waarbij je uitzicht hebt over een stukje van de stad, helaas heb ik daar geen foto van omdat de plekken bij het raam bezet waren haha. Het was er heel druk!

shooten
Deze look maakte ik met het Rose Gold palette van I Heart Make-up, ik ben helemaal verliefd op dit palette! Heb jij mijn review al gelezen? Ik gebruik dit palette de laatste weken iedere dag en ik heb al drie complimentjes over mijn ooglook gekregen haha, zo leuk! :p

shooten
Iedere week wil ik minstens één keer buiten de deur werken, omdat ik dan meestal een stuk productiever ben. Het liefst zit ik bij Holtbar, hier kan ik altijd lekker rustig zitten werken. Ik heb hier vorig jaar een hotspot artikel over geschreven, mocht je er benieuwd naar zijn! In de tussentijd is er wel het een en ander veranderd, maar ik kom hier nog steeds graag.

shooten
Onderweg naar Holtbar (gelukkig is het maar 5 minuutjes fietsen, lucky me ;-)) maakte ik deze foto. Pretty Groningen! <3

shooten
Onlangs ben ik helemaal fan geworden van de chai tea latte van Holtbar. Echt, ik kan niet wachten om er weer eentje te drinken haha. Dat ga ik deze week zeker weer doen!

shooten
Nadat ik wat artikelen had geschreven bij Holtbar en had gekookt en gegeten, ging ik aan de slag met het opruimen van mijn kledingkasten. Moest ook gebeuren! De zomerse items er voor een groot deel uit en alles weer even ordenen. Ook deed ik mijn warme truien erin, want man, wat is het koud!

shooten
Heb jij de outfit met mijn nieuwe sweater al gezien? Dit is momenteel echt een van mijn favoriete truien! <3

shooten
Mag ik alsjeblieft terug??? Ik schreef trouwens een artikel over mijn 6 aller beste tips voor een low budget vliegvakantie, heb jij ‘m al gelezen?

shooten
Vorige week donderdag ging ik naar mijn ouders toe. Het was die dag echt super koud en winderig, maar toch trotseerden mijn moeder en ik de kou om wat outfit foto’s te maken.

shooten
We maakten foto’s in een natuurgebied vlakbij mijn ouders’ huis, binnenkort meer hierover :-). Ik maak meestal foto’s in de stad, maar ik vond dit ook wel leuk voor de verandering! Dit fietspad gaat trouwens helemaal naar Groningen, ik denk dat ‘ie ongeveer 12 km lang is?!

shooten
Ik ontving een super leuk pakketje met nieuwe Bourjois make-up, zo ontzettend tof! De poeder en de blush zijn inmiddels groot favoriet, die gebruik ik dagelijks!

shooten
Wie mij al langer volgt weet misschien dat ik altijd hele lange nagels had van mezelf en dat ik écht niet tegen korte nagels kan. Door mijn werk zijn mijn nagels een stuk breekbaarder geworden en hoewel ik iedere week een nieuw kleurtje op mijn nagels deed, was het plezier er nu een beetje af. Mijn nagels waren niet meer mooi en door mijn werk brokkelde de lak al na één dag af… Ik had ook niet iedere week meer tijd en zin om mijn nagels te lakken.

Een tijdje geleden probeerde ik nepnagels van de Primark en dat beviel me eigenlijk best goed, ik vond het alleen heel irritant dat die nagels nogal dik zijn en dat de randjes (bij mijn nagelriemen) telkens achter mijn haar bleef hangen. Ik kocht dus hele dunne en flexibele nepnagels bij het Kruidvat die je zelf kunt lakken (niet gesponsord!). Tot nu toe ben ik er heel positief over!

shooten
Zo zien de nagels eruit met een lakje erop. Ik vind het er super natuurlijk uitzien, ze lijken heel erg op de nagels die ik altijd van mezelf had, haha! Ik heb trouwens ook een fijne tip om nepnagels er af te halen: Laat je vinger ongeveer 2 tot 3 minuten weken in nagellakremover, de nagel wordt hierdoor slap en zo kun je ‘m makkelijk er af halen, zonder dat je eigen nagel beschadigt (dit was voor mij altijd een reden om niet aan nepnagels te beginnen…). Ik heb ook al gewerkt met deze nagels op en de lak zit er nog perfect op, geweldig!

shooten
Afgelopen zaterdag sprak ik gezellig af met Inge, misschien kunnen jullie haar wel van het YouTube-kanaal Inge Marieke.

shooten
We hadden eerst even wat gedronken en fietsten daarna samen naar het Stadspark in Groningen, om wat herfstige outfit foto’s te maken.

shooten
Het had geregend en het was heel modderig, niet de ideale omstandigheden dus, maar ik ben heel erg blij met de foto’s die ze van mij heeft gemaakt! Mocht je benieuwd zijn naar de foto’s die ik van haar heb gemaakt, check dan even haar Instagram. Het was echt super gezellig, dus dit gaan we gauw weer doen!

shooten
Zaterdag was het weer tijd om een nachtje te werken, zondag sliep ik uit tot 16.30 (!) en dus moest er maandag weer heel veel gebeuren. Ik draaide twee wasjes, maakte mijn kamer schoon, maakte foto’s voor mijn blog, maakte een blog-planning en ik deed boodschappen. Note to self: Geen boodschappen meer doen om 18.00 als je ook eerder op de dag kunt gaan. Ik heb het nog nooit zo druk gezien bij mijn Jumbo! Ik stond geloof ik wel een kwartier in de rij…

Inmiddels is het alweer dinsdag (nu ik dit schrijf) en begin ik vol goede moed aan een nieuwe week. Ik wil vooral lekker veel artikelen schrijven, mijn nieuwe portfolio verder vormgeven en solliciteren. Ook ga ik weer gezellig outfit foto’s maken met mijn moeder, een paar nachtjes werken en misschien nog op stap!

Fijne week allemaal en tot vrijdag!

14 Reacties

 1. 15 november 2017 / 09:17

  Ah wat een hoop leuke foto’s! Vind de foto op het fietspad bij je ouders heel mooi gelukt. De nepnagels zien er ook super mooi uit, misschien toch maar eens proberen!
  Simone onlangs geplaatst…Fashion: JOSH V WishlistMy Profile

 2. 15 november 2017 / 18:26

  Wat een fijne week! En wat een toffe foto’s hebben jullie kunnen schieten! Dat lijkt me wel heel Chill hoor, zo zelf kunnen beslissen waar je werkt..Vind het nog knap dat je het dan niet dagelijks doet; p.
  Fleur onlangs geplaatst…Nails | Glamour nails met Artiglio LolaMy Profile

 3. 16 november 2017 / 00:28

  Wat een gave outfitfoto’s! Dat fietspad is inderdaad echt een leuke locatie. Je nepnagels zien er ook prachtig uit. Fijn om te horen dat deze nagels van Kruidvat een succes waren 🙂 Erg leuk overzicht weer! En dat van het koukleumen is heel herkenbaar. De dikke truien zijn hier ook niet aan te slepen op dit moment 😉
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #14: lipstickcommentaar en stilettopretMy Profile

 4. 16 november 2017 / 10:38

  Wat leuk dat je moeder samen met jou foto’s maakt! Echt super leuk; en ook echt hele mooie foto’s! HNTM was een leuk seizoen vond ik! Je nepnagels mooi zeg; ik gebruik zelf geen nepnagels maar vind het altijd wel heel erg mooi! Je trui is ook echt super leuk; kan snappen dat het een favoriet van je is!

  Brrrr.. op naar weer een koude week!
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Beauty | Vera Camilla X Benefit Kit Make-up setMy Profile

 5. 16 november 2017 / 11:37

  Wat een leuke foto’s! De look die je maakte met het Rose Gold palette van I Heart Make-up palette is zoo mooi! Ik maak trouwens ook altijd foto’s met mijn moeder, hihi
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…My Family Cook BookMy Profile

 6. inge
  15 januari 2018 / 10:00

  Was gezellig <3 Snel weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge