OUTFIT OF THE DAY | COLOUR BLOCKING

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe ‘Outfit of the day!’ Dit keer een heel kleurrijke en vrolijke outfit, al zeg ik het zelf :p De herfst vind ik het perfecte seizoen om lekker te experimenteren met kleur. Herfstkleuren wel te verstaan: Okergeel, donkerrood, oranje, bruin, ik ben er gek op. Ik trok er ook nog mijn knalrode jas bij aan, om het colour blocking effect compleet te maken. Kijk je mee naar mijn outfit of the day?

colour blocking
Eigenlijk vind ik de term ‘outfit of the day’ super stom, aangezien het nooit voorkomt dat ik op de dag dat ik de outfit draag er ook een artikel over plaats. Maar goed, dat snappen jullie vast wel :p Op de dag dat wij fotografeerden waaide het echt enorm hard. Het was dan ook een uitdaging om een goed plekje te vinden waar we niet volledig de bosjes – of nog erger, het water – in werden geblazen, haha! Bovenstaande locatie was dus helemaal niet geschikt, zoals je misschien al wel hebt gezien op mijn Instagram.

colour blocking
Uiteindelijk maakten we foto’s bij het Noorderlijk Scheepvaartmuseum in Groningen. Hier stonden we lekker beschut en de kleur van de stenen en de deuren vond ik perfect bij mijn outfit passen! Ik krijg er echt een herfst gevoel van, love it.

colour blocking
En ja, ik draag een compleet nieuwe outfit! De blouse en de rok kocht ik laatst samen als setje, allebei van Bershka. Ik vond ze wel erg tof bij elkaar en ik vind het altijd handig om een outfit te kopen. Het gebeurt nog weleens dat ik items niet draag omdat ze nergens bij passen en dat is zonde!

colour blocking
Ik ben echt dol op bloemenprint, dus deze blouse past perfect in mijn straatje. Aan de achterkant heeft hij ook nog een leuk detail, namelijk deze strik. Maakt hem toch een stuk minder standaard.

colour blocking
Het rokje heb ik inmiddels ook in het bordeauxrood, ik vind hem ZO leuk! Het enige nadeel is wel dat hij enorm opkruipt tijdens het fietsen haha. Zonder een lange jas kan ik hem dus echt niet aan op de fiets :p Ik ben echt verliefd op de okergele kleur, ondanks dat het best een lastige kleur is om te combineren. Maar ik ben gelukkig ook dol op zwart, dat past overal bij :-).

colour blocking
Deze laarsjes heb ik al een aantal jaar, ze komen van Monki en kostten slechts 20 euro. Ik vind ze nog steeds heel erg tof, ze zijn best degelijk, voor mijn doen dan haha, maar niet saai! Ze lopen alleen niet heel erg lekker omdat de zool heel hard is (ook aan de binnenkant), wellicht dat ik er nog een dun zooltje in kan doen voor meer draagcomfort. Ach, een middagje door de stad struinen overleef ik wel hoor ;-).

IMG_3428
Ik vind de mouwen van de blouse ook zo leuk, dit soort blouses zie je de laatste tijd heel vaak. Ik heb ook nog een donkerblauwe van Bershka met ditzelfde effect. Het ziet er zo vrolijk en speels uit!

colour blocking
Jas – Primark / Blouse – Bershka / Rokje – Bershka / Laarsjes – Monki

Dus ja, dit is nu al een van mijn favoriete herfst outfits, zeker op de dagen dat het nog niet extreem koud is. De afgelopen dagen was het weer wat warmer haha, zo gek, ik heb ook vaak net de verkeerde kleding aan (te warm of juist te koud). Hebben jullie dat ook? In de herfst en de lente is dat soms lastig in te schatten vind ik. Oh trouwens, had ik al gezegd dat deze outfit ook nog eens super budget proof is? Mijn rokje en blouse kostten samen 32 euro en de jas van Primark is 30 euro. Fashion hoeft niet duur te zijn! 🙂

Wat vinden jullie van colour blocking? Houden jullie ook van kleur in je outfit?

15 Reacties

 1. 20 oktober 2017 / 07:12

  Wauw, ik vind deze outfit echt zó tof! Wat onwijs gaaf zoals je de verschillende kleuren hebt gecombineerd! Ook afzonderlijk van elkaar vind ik je jas, je blouse en het rokje erg gaaf. Ik had ze stuk voor stuk ook zo kunnen kopen 🙂 Maar in combinatie ziet het er al helemaal heel mooi uit!
  Romy onlangs geplaatst…Blogideeën | 40 onderwerpen voor een persoonlijke blogMy Profile

 2. 20 oktober 2017 / 08:10

  Hey, dat shirtje heb ik ook! Hij staat echt prachtig met je gele rok! Zo een rok moet ik ook even zien te scoren!

 3. 20 oktober 2017 / 09:47

  Wat sta jij met veel kleuren geweldig zeg!! <3

 4. 20 oktober 2017 / 19:21

  Super leuke look. Rokje is echt geweldig en heel leuk gecombineerd.
  Waarom noem je het dan nog ootd als je dat niks vind? Ik noem het op mijn blog meestal outfit of look..
  Anyway, Looking gooooood!
  Josine onlangs geplaatst…bootiezMy Profile

 5. 21 oktober 2017 / 11:34

  Wat een gezellig fleurig bloesje! Zelf ben ik niet zo van de bloemetjes en printjes, maar bij andere vind ik het altijd zo cool als je het gewoon goed en mooi weet te combineren. Ik vind je kleurcombinatie ook heel tof!

 6. 24 oktober 2017 / 10:22

  haha, ik moest stiekem wel lachen om die term outfit of the day. Net zoals make-up of the day. Bij mij geldt dat dus ook; op de dagen dat ik die looks of outfits plaats heb ik vaak heel iets anders aan. Dat betekent in ieder geval wel dat wij dus goed vooruit werken;-) Ik vind het een geweldige combi, alles is tof. En tja, wat die jas betreft; je kunt het bij mij niet meer fout doen als je die draagt.
  bychristiana onlangs geplaatst…Rivièra Maison Champlain throwMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge