OUTFIT OF THE DAY | FLUFFY COAT EN STREEPJES

In mijn meest recente shoplog liet ik onder andere mijn fluffy coat en grijs gestreepte broek zien. Natuurlijk kon ik niet wachten om mijn nieuwe items aan te trekken en wat outfit foto’s te schieten! Het was die dag super koud (en regenachtig), perfect weer om mijn warme, fluffy jas aan te trekken, iets minder goed weer om foto’s te maken. Toch is het ons gelukt, tussen de buien door… 😉 Kijk je mee naar mijn outfit?

fluffy coat
Brrrr, wat was het die dag koud! Ik had hierbij ook nog een sjaal om (dat zie je verderop in het artikel nog wel). Ben ik even blij dat het de afgelopen dagen lekker zonnig was, heerlijk dat herfst zonnetje! Zijn jullie al weer helemaal into de lekkere herfsttruien en jassen of nog niet? 😉 Ik wilde dus ontzettend graag mijn nieuwe jas en broek aan, en omdat de broek een wit streepje heeft vond ik m’n jas er wel erg leuk bij staan. De schoenen zijn er naar mijn mening iets te zwart bij, maar goed, voor een regenachtige dag zijn ze wel perfect!

fluffy coat
Mijn zilveren tasje kocht ik een tijdje geleden bij Pull & Bear. Of nou ja, kocht, ik had een trui teruggebracht waar allemaal gaten in zaten (het was ontzettend slechte kwaliteit) en als compensatie mocht ik iets anders uitzoeken (de truien waren ook niet meer leverbaar). Ik zag zo snel niks anders leuks, daarom besloot ik dit tasje mee te nemen. Misschien niet iets wat ik in eerste instantie zelf zou kopen, maar het is toch een favorietje van mij geworden – ondanks dat hij niet heel makkelijk te combineren is ;-).

fluffy coat
Omdat ik de outfit wat flets vond besloot ik er nog even een lekkere zwarte choker bij om te doen, met een soort bloemetjes effect. Dit is echt mijn favoriete choker, omdat hij van stof is – en een klein beetje elastisch is – zit hij ontzettend lekker!

fluffy coat
Tegen een harde wind is mijn fluffy jas helaas niet bestand, daarom droeg ik er (off camera ;-)) ook nog mijn zwarte sjaal van Pieces bij. En gelukkig kon ik mijn handen diep wegstoppen in de zakken van mijn jas!

fluffy coat
Mijn schoenen kocht ik alweer een tijd geleden bij Sundance Kid in Groningen. Helaas is deze winkel er niet meer (failliet?). Ik kocht deze schoenen destijds in de sale voor 45 euro en het is echt leer! Ik moest ze dus wel even inlopen maar inmiddels draag ik ze steeds vaker. Ze deden alleen een beetje pijn bij mijn hielen, dus toen heb ik zo’n soort pad in de schoenen geplakt (gewoon van de Wibra! #lifehack). Super handig, want nu hoef ik dus niet elke keer iets op mijn hielen te plakken wanneer ik ze draag (aangezien ik dat toch altijd vergeet, haha).

fluffy coat
Fluffy coat – Primark / Choker – Pull & Bear / Shirt – New Yorker / Clutch – Pull & Bear / Broek – Pull & Bear / Schoenen – Sundance Kid

Eigenlijk wilde ik mijn nieuwe roze truitje uit de shoplog aan, maar omdat ‘ie in de was zat koos ik voor een ander roze shirt. Die eigenlijk net zo leuk is ;-). Hij komt van New Yorker en kostte slechts 10 euro! Ik heb ‘m ook in het zwart. Hele fijne shirtjes! Valt het jullie trouwens al op dat Pull & Bear echt een van mijn favoriete winkels is? Haha! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een outfitpost te zien op mijn blog :-).

Wat zijn jouw favoriete kledingwinkels van dit moment? Heb jij ook een fluffy coat?

13 Reacties

 1. 27 september 2017 / 10:18

  ah deze jas kon ik niet vinden, dus heb nu een hele leuke korte. maar dit outfitje vind ik echt heel leuk!
  laura onlangs geplaatst…TEDDY IN AMSTERDAMMy Profile

 2. 27 september 2017 / 17:59

  Nadat ik deze jas bij jou had gezien, wilde ik hem ook. Eenmaal in de winkel aan, lag ik in een deuk om mezelf. Het stond voor geen meter bij mij haha. Bij jou staat hij juist wel weer superleuk! <3
  Chelsey onlangs geplaatst…Foto met betekenis op canvas | ReviewMy Profile

 3. 27 september 2017 / 20:25

  Toffe outfit! Ik hou echt van je fluffy coat, ik heb er zelf ook eentje in m’n bezit 🙂 (van de Primark)
  Die broek vind ik ook heel leuk! En de Pull&Bear is ook een van mijn favoriete winkels, hihi

 4. 28 september 2017 / 11:39

  Die broek is echt geweldig, love it! En die jas ziet er echt superlekker fluffy uit <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge