XL LIPSTICK REVIEW | PRIMARK EN MAKE-UP REVOLUTION

Hoi allemaal! Een tijdje geleden vroeg ik via Instagram of jullie een review wilden zien van de lipproducten van Primark en Make-up Revolution, die ik onlangs kocht. Jullie gaven aan er net zo nieuwsgierig naar te zijn als ik (yay!), dus vandaag is het tijd voor een XL lipstick review! (Wellicht doet de titel vermoeden dat ik een mega grote lipstick ga reviewen, maar nee, dat is niet het geval ;-)). Kijk je met me mee?

lipstick review
Toen ik laatst ging shoppen kon ik me écht niet inhouden wat betreft het kopen van nieuwe lipproducten. Ik nam maar liefst vier kleuren mee naar huis, oeps! Gelukkig zijn de Primark lipproducten sowieso erg budget vriendelijk en was de lipstick van Revolution met 50% afgeprijsd.

lipstick review
Laten we maar meteen beginnen met het ‘Get Lippy’ setje van de Primark. Ze hadden echt super veel verschillende kleuren en ik vind deze setjes er heel tof uit zien! Ook zeker leuk om cadeau te geven :-). Dit setje kostte 4 euro en bevat een lipliner en een matte liquid lipstick.

lipstick review
Dit zijn de ingrediënten van de matte liquid lipstick. Ik moet zeggen dat ik niet heel veel verstand heb van ingrediënten als het gaat om lipproducten, maar dit ziet er allemaal niet erg gezond uit :’). Toch is het altijd wel oppassen met (goedkope) lipproducten, laatst waren er ook lipsticks van Action uit de schappen gehaald! Maar goed, laten we daar eerst maar niet van uit gaan!

lipstick review
De ingrediënten van de lipliner.

lipstick review
De verpakkingen vind ik best leuk! De matte lipstick heeft ook een matte huls, wat ik er super mooi uit vind zien.

lipstick review
De lipstick breng je aan met een sponsapplicator. Wat ik trouwens wel ontzettend stom vind is dat je de punt van de lipliner niet verder uit kunt draaien. Ik heb hem nu een aantal keren gebruikt en hij is nu al stomp. Maar het lukt me gewoon echt niet om de punt er uit te draaien, dus daar heb je helaas vrij weinig aan…

lipstick review
De swatches! De lipstick droogt na ongeveer een minuut volledig mat op. Zo te zien komen de kleuren aardig overeen, wat natuurlijk heel fijn is.

lipstick review
Dit zijn mijn lippen zonder lipstick. Ik heb niet echt een hele duidelijke lip lijn, wat het aanbrengen van lipstick nog weleens lastig maakt.

lipstick review
Op de bovenste foto zie je de lipliner aangebracht over mijn hele lippen, op de onderste foto de matte liquid lipstick.

lipstick review
Alleen lipliner.

lipstick review
Met de matte liquid lipstick. Hmm, ik moet zeggen dat ik er niet kapot van ben! De kleur is veel lichter dan ik dacht – wellicht heb ik gewoon een heel andere lipstick gepakt dan die ik had geswatcht in de winkel. Ook maakt deze lipstick mijn lippen heel erg rimpelig, wat ik niet zo mooi vind. Op zich is het matte effect wel erg mooi en droogt hij ook goed op. Qua look doet ‘ie me een beetje denken aan de Soft Matte lip creams van NYX, maar hij voelt wel een stuk droger aan op de lippen, helaas! Dit kleurtje overleeft een hapje en een drankje wel, maar de houdbaarheid is niet super. Wat natuurlijk ook komt doordat het een lichte kleur is.

lipstick review
Op naar de twee andere producten van Primark, een velvet matte lippotlood (2,50) en een liquid matte lipstick (4 euro). Met deze producten heb ik al ervaring, maar ik was benieuwd naar meer kleurtjes! Zie deze review en deze review.

lipstick reviewHet velvet matte lippotlood heb ik in de kleur ‘Cocoa,’ een bruinrode tint.

lipstick review
Helaas waren er geen testers aanwezig van ‘Rose in Paris,’ dus dit was een gokje!

lipstick review
De matte lipstick breng je aan met een sponsapplicator. Het velvet matte lippotlood heeft ook geen punt die je eruit kunt draaien, zo raar! Ik denk dus dat je de lippotloden van de Primark gewoon moet slijpen? Ook al ziet het er niet uit als een ‘echt’ lippotlood.

lipstick review
De swatches. Hier was de matte liquid lipstick nog niet volledig opgedroogd trouwens!

lipstick review
Oh jongens, ik ben verliefd op de kleur Cocoa! Wat ik wel merkte is dat hij niet helemaal egaal dekt, maar goed, dat zie je eigenlijk minimaal :-).

lipstick review
En full face met Cocoa. Helaas is deze foto een beetje anders dan de rest qua belichting, omdat ik hier (per ongeluk) andere instellingen had gebruikt. Sorry! Dit kleurtje overleeft een drankje wel, maar moet wel snel weer bijgewerkt worden. Hij is heel creamy, wat heel fijn voelt, maar hij blijft niet heel lang zitten!

lipstick review
Ook de liquid matte lipstick heeft mij positief verrast. De kleur is zo bijzonder! Al moet ik zeggen dat de kleur heel moeilijk was om vast te leggen, in het echt neigt hij toch iets meer naar roze in plaats van paars!

lipstick review
Hoewel ik eerst dacht dat ‘Rose in Paris’ wat te koel zou zijn voor mij, vind ik het toch een super mooie kleur! Hij is ook goed te combineren met wat meer paarstinten in mijn looks. Dit kleurtje is trouwens super long lasting, hij overleeft een maaltijd wel en is ook gemakkelijk bij te werken – gewoon eroverheen aanbrengen, zonder dat het een korrelig effect geeft! Yay! De matte lipsticks van Primark zijn echt de fijnste die ik heb, tot nu toe.

lipstick review
Tot slot test ik nog een lip lacquer van Make-up Revolution. Ik heb nog geen ervaring met lipproducten van dit merk, dus ik was erg nieuwsgierig! Alle kleuren waren bij Etos met 50% korting, dus moest ik er wel eentje meenemen ;-). Ik betaalde er iets meer dan 3 euro voor.

lipstick review
Ik koos voor de tint ‘Keep Lying For You,’ een fuchsia achtige tint.

lipstick review
De verpakking vind ik heel tof! Een beetje gothic achtig wel met die heftige gouden letters.

lipstick review
De swatch van ‘Keep Lying For You.’

lipstick review
En op mijn lippen! Ik vind de kleur echt geweldig <3

lipstick review
Jaaaa, ik ben verliefd op deze knalkleur! Hoewel hij na een tijdje heel mooi mat opdroogt, ben ik er toch niet helemaal tevreden over. Hij plakt in het begin best wel, en als hij opdroogt voelt hij super droog en korrelig aan! Ik had hem laatst op naar werk, maar ‘s nachts leek het gewoon alsof ik een roze tint had aangebracht, je zag helemaal niet dat hij zo fel was. Ook heb ik ‘m af en toe bijgewerkt maar dat werkt niet zo fijn. Er ontstaan allemaal korrels en je lippen worden super droog. Als je hem er af haalt ontstaan er ook allemaal korrels, mweh! Ik vind dit een hele toffe kleur, maar hij is niet geschikt om de hele dag of nacht te dragen (zonder te gaan brokkelen).

lipstick review
Dan was dat mijn review van de Primark en Make-up Revolution lipproducten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Ik vond het in ieder geval super leuk om weer eens zo’n uitgebreide review te maken, ook al was het kolere veel werk ;-). Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe lipproducten. Qua kleur, houdbaarheid en substantie zijn ze heel verschillend, dus ik kan er veel kanten mee op, yay! 🙂

Ben jij ook zo dol op lipproducten? Wat is jouw laatste aanwinst op dit gebied?

13 Reacties

 1. 25 september 2017 / 07:24

  Ik vind de fuchia kleur zoooo mooi! Wauwie!!
  Jammer dat de lichtroze ‘get lippy’ van primark zo tegenvalt! Ik hou wel van die lichtroze kleurtjes en vond het resultaat wel mooi!
  Maarja als je steeds moet bijkleuren vind ik ook geen succes!
  Fijn review!!

  Liefs, Nathalie
  Oui nathalie onlangs geplaatst…10 tips om je MB-verbruik te beperken!My Profile

 2. 25 september 2017 / 08:25

  Superleuk, zo’n uitgebreide review! Ik kan me voorstellen dat het aardig wat werk was, maar het is zo leuk om meerdere lipproducten ‘in actie’ te zien 🙂 Het is trouwens echt verbazingwekkend dat eigenlijk elke lipkleur jou geweldig staat! Ik vind de donkerrode kleur het mooist, maar ook de andere kleuren staan je prachtig. Wel jammer dat de knalkleur een beetje korrelig is als je hem bijwerkt.
  Romy onlangs geplaatst…9 tips als je geen ochtendmens bentMy Profile

 3. 25 september 2017 / 09:28

  Fijne uitgebreide review! Ik vind het echt bizar hoe mooi alle kleuren je staan! Jij kan echt alles hebben, lijkt het wel! Ik kan echt alleen lichtere kleurtjes hebben, anders lijk ik net een clown haha, helaas. Heb je de matt matt matt lipgloss van Essence wel eens geprobeerd? Die is echt heel fijn, laat je lippen ook niet zo droog aanvoelen!
  Simone onlangs geplaatst…Dit was mijn zomer 2017My Profile

 4. 25 september 2017 / 09:57

  Stuk voor stuk mooie kleuren! En wat heb je mooie foto’s gemaakt :-)! Mijn favoriet is de laatste kleur. De laatste lipstick die ik kocht, kocht ik bij de DM van het (eigen) merk Trend it Up. In een hele donkere paarse kleur met bijpassend potlood. Daar ben ik eigenlijk wel heel tevreden over.
  Alyssa onlangs geplaatst…4 dingen die je denkt wanneer je met iets nieuws begintMy Profile

 5. 25 september 2017 / 14:11

  Deze kleuren staan je echt allemaal prachtig! Ik ben ook gek op lipproducten, ik draag eigenlijk altijd lipstick. Het is al een tijdje geleden dat ik een lipproduct heb gekocht, maar het begint nu wel te kriebelen, haha!
  Sija onlangs geplaatst…Unboxing || StyleTone box september 2017My Profile

 6. 25 september 2017 / 21:43

  Wauw seg, ze zijn allemaal wel mooi! Maar toch vooral die Cocoa! 😍
  Mijn laatste aanwinst was ook een rode lippenstift, maar niet zo donker!

 7. Hallo gibt, einfach wurde | Ihr Blog alert bewusst über , und befindet es ist wirklich wirklich informativ. Ich bin vorsichtig sein für Brüssel. Ich schätze sollten Sie weiter dies in Zukunft. Eine Menge Leute sind profitiert von Ihrer Schreiben. Prost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge