BEAUTY SHOPLOG | DUITSE DROGISTERIJ EN PRIMARK

Nog ruim voordat ik op vakantie ging naar Servië, ging ik met mijn moeder een dagje naar Leer. Inmiddels is het een soort traditie geworden om zo’n twee keer per jaar een dagje naar Duitsland te gaan, in de zomer en met Kerst. Ze hebben andere dingen dan in Nederland, bij de Duitse H&M bijvoorbeeld vind ik altijd wat leuks! Dit keer ben ik helemaal los gegaan bij Rossmann, een Duitse drogisterij. Ook kocht ik in Groningen nog wat items bij de Primark. Ik laat je vandaag alles zien in deze beauty shoplog. Kijk je met me mee? 

beauty shoplog
Ik heb, voor iemand die eigenlijk geen make-up meer wil kopen, best wat gekocht ;-). Maar hey, dat ik een paar dagen daarvoor mijn diploma in ontvangst had genomen én dat ik het bloggen weer wilde oppakken waren genoeg redenen om weer eens wat nieuwe make-upjes in te slaan.

beauty shoplog
Waterproof oogmake-up remover / Als eerst kocht ik een waterproof oogmake-up remover van Rival de Loop. Ik koop ze in Nederland altijd bij de Etos, maar deze was net wat goedkoper. Leuk om te proberen! Als ‘ie goed bevalt kan ik de volgende keer een voorraadje inslaan, want dit gaat er zo hard doorheen bij mij!

Isana peeling / Ook kocht ik een peeling van het merk Isana, deze is speciaal voor de vette huid. De laatste tijd is mijn huid weer veel vetter, waarschijnlijk doordat ik op vakantie niet al mijn skincare producten mee kon nemen en door het smeren van vettige dagcrèmes met SPF. De peeling bevat kool elementen en het is ook zwart van kleur. Ik ben hier heel erg benieuwd naar!

Isana reinigingsdoekjes / Ook kocht ik een nieuwe lading reinigingsdoekjes. Hier ben ik persoonlijk geen fan van, omdat het mijn vette huid juist vetter maakt (het droogt mijn huid zo erg uit dat mijn huid direct weer talg aanmaakt, snap je wat ik bedoel? Ik kan het niet zo goed uitleggen, haha). Maar goed, na een lange werknacht is het zo fijn om mijn make-up er af te halen met een doekje ;-)… Gelukkig is dit maar een paar keer per week!

beauty shoplog
L’Oreal Elvital shampoo / Het valt me nu pas op dat er Elvital staat in plaats van Elvive, haha, zo heet het in Nederland! Het is mijn favoriete merk qua haarverzorging. Deze shampoo heb ik al eens eerder gehad, er zitten klei-elementen in wat er voor zorgt dat je haar minder snel vet wordt. Ik heb niet gauw last van vet haar, maar met deze shampoo hoef ik mijn haar nog minder vaak te wassen (het is ook echt een mega grote fles) en dat is natuurlijk een stuk beter voor mijn krullen 🙂

L’Oreal Elvital haarcrème / Deze crème gebruik ik altijd na het douchen op nat haar. Hiermee kneed ik mijn krullen weer in model. De crème is bedoeld voor breekbaar haar. Het onderste gedeelte van mijn krullen is heel dun (zeg maar gerust: dood), dus dit product vind ik erg fijn! Ik zou eigenlijk weer eens naar de kapper moeten, maar ik heb nog nooit zulk lang haar gehad, dus ik wil er nog even van genieten :p.

beauty shoplog
Blending kwast / Van blending kwasten kun je nooit genoeg hebben ;-). Ik heb al meerdere kwasten van deze lijn in mijn collectie, ik hoop dat deze ook goed bevalt!

Deodorant / Voor deodorant moet je echt bij de Duitse drogist zijn. Deodorant, haar- en huidproducten zijn daar zo goedkoop! Deze deo’s kostten nog geen 1,50, terwijl je er in Nederland soms wel 4 euro voor betaalt…

beauty shoplog
Matte lipgloss / We gaan heel even over op de aankoopjes van de Primark, want dat zijn er maar drie! Ik kocht onder andere een matte lipgloss, omdat ik daar al veel goeds over had gehoord en er heel benieuwd naar was.

Chokers / Bij de Primark kan ik het nooit laten om wat chokers mee te nemen. Ik vind ze nog steeds leuk om te dragen! Ze kunnen een simpele outfit echt afmaken.

Marmer kwasten / Ook deze kwastenset heeft mijn hart gestolen. Waarschijnlijk niet de meest geweldige kwaliteit, maar ze zijn wel helemaal insta-proof ;-). Er zit ook een tasje bij met ‘insta girl’ er op, hoezo in een hokje geduwd? 😉 Ik ga ze binnenkort testen!

beauty shoplog
Essence highlighter stick / Van de limited edition van Essence – die me overigens volledig ontgaan is in Nederland – kocht ik bij Rossmann een highlighter stick. Het is een creamy highlighter, ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, dus ik ben benieuwd!

Essence concealer / Nu ik wat bruiner ben kan ik mijn Catrice concealer echt niet meer gebruiken. Ik hoop dat dit de juiste kleur is! Omdat ik best wel blauwpaarse wallen heb is een meer oranje concealer sowieso beter (omdat het twee tegenpolen zijn).

Catrice lipstick / Van de Travelight limited edition van Catrice had ik ook nog niet eerder gehoord, maar bij de Rossmann waren alle items nog aanwezig. Toevallig las ik die dag over de LE lipsticks op de blog van Vera, dus nam ik de rode kleur mee (die was het mooist).

Action lip dual / Oké, ik smokkel een beetje, er zit ook een lip dual van de Action in deze shoplog. Ik heb ‘m al heel lang liggen, maar nog niet gebruikt. Zouden jullie een review willen zien?

beauty shoplog
De LE’s van Essence en Catrice zijn helaas niet meer te koop, daarom kon ik ze alvast swatchen voor dit artikel. Mocht je ze deze maand nog tegenkomen in de kortingsbakken dan zou ik ze zeker weten meenemen. Ik heb heel veel Catrice lipsticks van LE collecties en dat zijn stuk voor stuk pareltjes! De highlighter moet ik nog testen, maar de swatch is al veelbelovend!

beauty shoplog
Tot slot, een van mijn mooiste aankopen van de afgelopen maanden, het blush palette van Make-up Revolution ‘Golden Sugar.’ De kleurtjes zien er prachtig uit en ik ben verliefd op de mooie printjes! Ik kan niet wachten om dit palette te testen!

Eigenlijk wilde ik vandaag het artikel over deel 2 van mijn vakantie (Kroatië) online hebben, maar omdat ik deze week al twee persoonlijke artikelen heb geschreven, leek deze shoplog me wel leuk voor de afwisseling :-). Maandag komt het artikel over Kroatië online! Ook wil ik graag weten van welk product jullie een review willen zien, want dan kan ik daar alvast mee aan de slag! 🙂 Ik heb er weer helemaal zin in <3

Dus, van welk product zou jij graag een review willen zien op mijn blog?

11 Reacties

 1. 11 augustus 2017 / 07:49

  Mooie items heb je gekocht! Die kwasten zijn echt heel mooi <3 met die marmerprint. Ik ga ook graag naar de drogisterij in Duitsland, scheelt vaak een hele hoop. En een heleboel andere merkjes die we hier in NL niet hebben.
  Alyssa onlangs geplaatst…Mijn lichtpuntjes in de maand juni en juliMy Profile

 2. 11 augustus 2017 / 12:20

  Die chokers zijn echt tof! Ik ben ook enorm benieuwd naar het blush palette, wat een beauty!

 3. 11 augustus 2017 / 17:01

  Die kwastenset ziet er leuk uit, ben benieuwd of die ook goed is! Als ik zelf in Duitsland ben ga ik altijd naar DM en plunder ik de makeup schappen..

 4. 12 augustus 2017 / 16:08

  Rossmann en de DM vind ik heerlijke winkels, ik kan er uren rondsnuffelen, helaas voor mijn portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge