MLBB #98 | DE WEKEN VOOR ÉN NA HET AFSTUDEREN + MIJN PROJECT!

Het is maar liefst twee(!) maanden geleden dat de laatste ‘My Life Besides Blogging’ online kwam, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven. Schandalig! Ik schaam me gewoon een beetje… Afgelopen week is het jullie vast niet ontgaan dat ik ben afgestudeerd en dat is dan ook de enige reden voor mijn afwezigheid! Onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ wil ik jullie toch nog graag een kijkje geven in de hectische weken voor en na mijn afstuderen! Kijk je met me mee?

MLBB9813
Een kijkje achter de schermen bij mijn food-foto’s… Mijn afstudeerproject ging over vleesvervangers en kort gezegd wil ik groente als vleesvervanger promoten. Hier heb ik een witlof zo bereid dat ‘ie op kip lijkt, haha!

2
De aubergine rollade en de portobello schnitzel, haha!

24
Ik heb zo ontzettend veel naar mijn beeldscherm gestaard de afgelopen weken. Soms kwam er ook helemaal niks meer uit. Hier werkte ik aan mijn onderzoeksboek.

16
Het was mooi weer dus tussendoor pakte ik nog een terras dienstje mee, op zich wel fijn als afleiding. Maar als ik deze foto terugzie denk ik echt, waarom deed ik dit, ik zie er zo moe uit! En ik herinner me nog dat ik die nacht ook moest werken haha. Waar haalde ik de energie vandaan.

1
De La Place in Groningen is weer open, yay! Met het mooie weer van juni ging ik ‘s middags af en toe even naar buiten als ik daar tijd voor had. Even een terrasje of wat eten!

9
De weken voor het afstuderen zijn eigenlijk een beetje als een waas aan me voorbij gegaan. Ik weet wel dat ik bijna nooit meer make-up droeg, omdat ik daar geen tijd voor had en ook geen zin in had.

23
En door! Mijn project heb ik gekoppeld aan het Voedingscentrum (fictief). De eerste pagina van mijn receptenboek bestond uit zelfgemaakte illustraties. Wat een werk was dit…

27
De koala filter op Snapchat is echt geweldig, ik mis ‘m <3

10
De week voor het examen ging ik met mijn moeder de stad in om spulletjes te kopen voor mijn presentatie, zoals een kookboekenhouder en ansichtkaartenhouder.

11
Mijn lieve vriendjes van ‘t Noorderplantsoen <3

29
Deze couscous is al jaren een van mijn favoriete gerechten, ik kan dit elke dag wel eten!

26
Tussendoor even lekker knuffelen met de caafjes <3

20
En naar mijn ouders omdat daar mijn bestellingen werden bezorgd. Check deze mega doos van Print en Bind! Er zat een A0 poster in en nog wat kleine dingen:

22
Twee kleine posters en nog wat ansichtkaarten voor de eindpresentatie.

4
En toen was het opeens de examenweek… Maandag 26 juni moesten we opbouwen. Ik heb echt heel veel lopen schuiven haha. En de grote poster opplakken was zo spannend! Gelukkig ging het allemaal goed en kon ik weer terug naar Groningen aan het einde van de middag.

18
Moe, maar voldaan! De dag erna, dinsdag, was een hele onrustige dag. Al mijn spullen lagen immers al op school en ik kon niet veel meer doen. Ik heb mijn presentatie een paar keer geoefend en verder heb ik me die dag uitgeleefd met boodschappen doen, schoonmaken en uitgebreid koken haha. Alles om de tijd te doden, maar toch nuttig bezig te zijn!

Woensdag was het dan echt tijd voor het examen. Super zenuwachtig was ik.

28
Donderdag ochtend kreeg ik te horen dat ik was geslaagd, YAAAAAAY! Die avond ging ik gezellig uit eten met mijn ouders om het te vieren.

12
Vrijdag was het tijd voor de diploma uitreiking en een paar borrels, haha! Wat trek ik er weer een charmant gezicht bij :-)…

21
Zaterdag was het weer tijd om naar Amsterdam te gaan, voor de 4e en laatste keer die week. Die dag was de expositie voor alle geïnteresseerden en hierna moesten we ons werk meenemen en afscheid nemen, *huil*…

19
Zo zaten we in de trein, haha! Twee stoelen voor al onze spullen… 🙂

15
En toen… Was het opeens vakantie!

5
Maandag ging ik gelijk een dagje met mijn moeder naar Leer, waar ik echt los ben gegaan qua shoppen. Shoplog volgt gauw! Op het station van Leer lunchten we.

6
En tussen het shoppen door even een gebakje. Daarvoor moet je natuurlijk in Duitsland zijn ;-).

Die nacht had ik nog gewerkt en de rest van de afgelopen week heb ik ook veel gewerkt. Geloof het of niet, maar ik ben nog steeds niet op stap geweest om mijn afstuderen te vieren! Ik ben druk geweest met werk, een vakantie boeken en nog veel meer dingen regelen. Ugh! Het lijkt ook wel alsof het nog niet tot me doordringt dat ik afgestudeerd ben en na de zomer niet meer naar school zal gaan, haha. Ik moet het allemaal nog even laten bezinken denk ik… Gelukkig ga ik binnenkort op vakantie en is het tijd voor ontspanning! Ik ga er gauw een artikel over schrijven, fijne week en tot snel! <3

6 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 06:44

  Ik vind je eindexamen er zo tof uitzien!
  Ook echt die witlof, lijkt echt een stukje vlees!
  Fijn dat de stress weer voorbij is:-)

  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…Old school outfit of today!My Profile

 2. 10 juli 2017 / 07:49

  Gefeliciteerd, heerlijk om afgestudeerd te zijn! Toen ik een aantal jaar geleden afstudeerde heb ik daarna veel te weinig tijd genomen voor mezelf! Ik had al een baan op zak dus ik wilde heel graag op het eerste moment dat het kon afstuderen, zodat ik daarna meteen bij mijn werkgever aan de slag kon zonder daarna nog te moeten afstuderen terwijl ik al aan het werk was. Geniet daarom lekker van je vakantie!!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Yves Saint Laurent Black Opium + tip!My Profile

 3. 10 juli 2017 / 08:38

  Ik vind je eindpresentatie ook echt heel tof! Ben wel benieuwd waar die ookal weer precies over ging. Nogmaals super gefeliciteerd! En nu lekker relaxen 🙂
  Susan onlangs geplaatst…Vogue Glow&Shine productenMy Profile

 4. 10 juli 2017 / 09:26

  Wat heb je alles visueel mooi vormgegeven zeg, wauw! I like it <3 Wat moet het fijn hebben gevoeld om eindelijk klaar te zijn!

 5. 17 juli 2017 / 19:40

  Ik vind dat je echt een heel tof eindresultaat hebt neergezet als het gaat om je afstudeer project. Ik wou dat ik zo creatief was!
  Jolet onlangs geplaatst…Ketting van Names4everMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge