PERSOONLIJKE UPDATE | AFSTUDEREN

Hoi! Mijn laatste blogpost is nu bijna een maand(!) geleden, dus ik vond het wel hoog tijd om weer eens iets van me te laten horen… Ik mis het bloggen ontzettend, maar de reden dat ik nu niet actief ben op mijn blog en mijn Instagram is heel simpel: Afstuderen. Ik ben een persoon die het heel lastig vind om dingen te combineren. Zeker met zoiets belangrijks als mijn HBO diploma in zicht, kan ik nog maar aan een ding denken en me op een ding concentreren.

Nu de examens in zicht zijn (eind deze maand, ieeeh), merk ik ook dat het steeds meer energie van mij vraagt. Ik ben letterlijk elke dag bezig met mijn afstudeerproject. Daarnaast heb ik ook nog gewoon gewerkt in deze periode, maar dat zal ik de komende weken ook moeten laten vallen. Ik moet mij nu echt 100% focussen op mijn afstudeerproject!

Helaas heb ik vorige week te horen gekregen dat de (visuele) uitwerking van mijn concept niet duidelijk is en dat het niet genoeg zal zijn voor de eindexamens. Heel erg balen, aangezien ik er al heel veel tijd, moeite en geld in heb gestoken. Ik heb nu wel groen licht gekregen, omdat mijn onderzoek goed en interessant is en omdat ze ervan overtuigd zijn dat het me alsnog gaat lukken. De afgelopen week heb ik dan ook iets nieuws bedacht en dit zoveel mogelijk proberen uit te werken. Ik ben al heel ver gekomen (vind ik), maar het was de meest stressvolle week ooit!

Morgen heb ik mijn laatste begeleidingsles voor de examens en zal ik dus te horen krijgen of mijn uitwerking nu wel goed/duidelijk is. Hopelijk kan ik er daarna mee verder, want ik voel me nu heel erg onzeker en ik wil niet nog meer tijd verspillen… Ik zal er alsnog alles aan doen om mijn diploma te halen, zo’n stressvolle periode wil ik echt NOOIT meer meemaken! Daarna ga ik even lekker bijkomen (en bijslapen) en zullen jullie vanzelf weer (als vanouds) blogposts zien verschijnen ;-). Ik kijk er nu al naar uit, want ik mis het bloggen en het lezen van jullie artikelen ontzettend! Liefs.

8 thoughts on “PERSOONLIJKE UPDATE | AFSTUDEREN

  1. Het is ontzettend belangrijk dat je je focus erbij houdt. Een heftige periode waar je doorheen moet, maar straks met een goed gevoel naar terug kunt kijken. Neem de tijd, je blog is er straks ook nog.
    Heel veel succes en ik ben benieuwd naar het onderwerp van je afstudeerproject. Liefs Josine
    Josine onlangs geplaatst…zomerse jumpsuitsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge