BIRTHDAY WINACTIE | 2X WIN EEN KNEIPP BEAUTIFUL SHAPE SET

Hoi allemaal! Afgelopen maandag was ik jarig en om dit ook een beetje met jullie te kunnen vieren, leek het me leuk om een winactie te organiseren. Het is een winactie in samenwerking met Kneipp, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Een tijdje geleden maakte ik tijdens de Proefparade kennis met de Beautiful Shape producten van Kneipp. Ik heb onlangs een review geschreven over de body scrub en de body lotion. Ik mag maar liefst twee setjes met de body scrub, de body lotion en de huidolie weggeven! Kijk gauw mee wat je moet doen om kans te maken op een Kneipp Beautiful Shape set.

winactie kneipp beautiful shape

Je kunt kans maken op dit pakket via 3 verschillende kanalen, of een combinatie van deze drie. Als je via alle drie de kanalen mee doet maak je dus ook 3 keer zoveel kans! Lees de voorwaarden goed door!

MEEDOEN VIA BLOGLOVIN’
– Volg mij via Bloglovin’ en like of save dit bericht
– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in, in het daarvoor bestemde vakje

MEEDOEN VIA FACEBOOK
– Like de Facebook-pagina van mijn blog (@annajirinaNL)
– Tag twee vriendinnen onder het bericht van de winactie en deel dit bericht

MEEDOEN VIA INSTAGRAM
– Volg mij via Instagram (@annajirina)
– Tag twee vriendinnen onder de foto van de winactie
– Volg Kneipp via Instagram (@kneippbenelux)

Mocht je alleen via Facebook of Instagram meedoen, dan hoef je geen e-mail achter te laten (wel een reactie bij het winactie bericht natuurlijk!), ik bericht je via deze kanalen dus houd ze goed in de gaten!

Algemene informatie over de winactie
– De winnaar zal worden gekozen via een random name generator
– De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m woensdag 3 mei
– Donderdag 4 mei zal ik direct twee winnaressen kiezen en mailen, mochten zij niet binnen 3 dagen reageren worden er twee andere winnaressen gekozen!

Deze winactie is georganiseerd in samenwerking met Kneipp

Succes met winnen en leuk dat je meedoet! <3

11 Reacties

 1. Marian B
  26 april 2017 / 11:52

  Alsnog gefeliciteerd! Kneipp is echt een van mijn favorieten, en dit ziet er uit als een heerlijk pakketje! Ik doe graag mee. Volg je op Bloglovin.

 2. Liesbeth
  28 april 2017 / 11:35

  Van harte! Ik doe graag mee!

 3. Jamie
  28 april 2017 / 14:46

  Van harte! Dit pakketje ziet er echt heeerlijk uit dus ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ (@jamiedw) en heb je artikel geliked & gesaved 🙂

 4. Floor Bing
  29 april 2017 / 13:39

  Nog een fijne verjaardag gewenst! Ik doe graag mee met de Kneipp winactie (via Bloglovin’)!

 5. Jolijn
  29 april 2017 / 18:04

  Gefeliciteerd! Ik maak graag kans ♥

 6. Nadine
  29 april 2017 / 23:32

  Ik doe graag mee! Ik volg en like je via bloglovin!! Superleuke actie!

 7. Noortje
  3 mei 2017 / 10:15

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze winactie, omdat ik flink aan het sporten ben voor de zomer en dit product de resultaten misschien nog wat mooier zouden kunnen maken! Ik ben in ieder geval erg benieuwd😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge