REVIEW | MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik graag een gezond kleurtje. Niet voor niets ga ik eens in de twee à drie weken naar de zonnebank! Met een kortingsabonnement is dat natuurlijk extra verleidelijk, haha… Op de Proefparade kreeg ik de Marc Inbane natural tanning spray mee om te testen, inclusief een scrub, een kwast en een handschoen om je tan mooi egaal mee te maken. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit eerder een tanning spray gebruikt, dus ik was heel erg benieuwd! Kijk je mee naar het resultaat?

marc inbane natural tanning spray
Oh jongens, wat waren de zwarte verpakkingen lastig om mooi op de foto te krijgen! Jullie willen niet weten hoe lang ik hiermee bezig was, haha. In ieder geval vind ik de verpakkingen wel erg mooi en goed verzorgd. Zwart straalt toch luxe uit, hè?! De verpakkingen die je ziet op de foto zijn trouwens van de tanning spray en de kwast, dit alles kwam met een scrub, een handschoen en een instructieboekje in een mooi Marc Inbane tasje.

marc inbane natural tanning spray
Dit zijn de ingrediënten van de tanning spray.

marc inbane natural tanning spray
Bij de Proefparade mochten we een kleine flacon tanning spray mee om te testen, het zogenoemde ‘reissetje.’ Met de grote flacon – ja, die bestaat ook! – (200 ml) kun je zo’n 60 keer doen. Met deze kleine flacon (50 ml) dus ongeveer 15 keer.

marc inbane natural tanning spray
De kwast en de handschoen zijn bedoeld om het product egaal aan te brengen, als je bijvoorbeeld teveel op één plek hebt gesprayed. Super handig, want ik heb totaal geen ervaring met tanning sprays! Voordat ik aan de slag ging heb ik zorgvuldig de instructies doorgenomen. Ook heb ik mijn gezicht gescrubd met de bijbehorende scrub.

marc inbane natural tanning spray
Tijd voor de test! Mijn benen hebben – gelukkig – nog wel een lekker kleurtje dankzij mijn vakantie op Gran Canaria, maar daarom was ik extra benieuwd of de tanning spray wat zou doen.

marc inbane natural tanning spray
Hmm, het resultaat van de spray op mijn benen vond ik moeilijk vast te leggen! Je ziet wel dat mijn benen iets dieper bruin zijn, vooral bij mijn knieën. Het is de bedoeling dat je korte en snelle bewegingen maakt tijdens het sprayen, maar toch had ik soms last van bruine spetters en vlekjes. Gelukkig zijn deze goed uit te vegen met de handschoen – echt, liefde voor de handschoen! Ik heb daarna (sorry voor deze vage uitleg, maar ik weet echt niet hoe ik het moet noemen) het gaatje waaruit de spray komt goed schoongemaakt, ik dacht, misschien zit ‘ie wel verstopt en krijg ik daardoor af en toe spetters. Maar het bleef helaas zo.

marc inbane natural tanning spray
Ik besloot de spray op mijn gezicht uit te testen. Mijn gezicht wordt altijd super snel weer wit na een vakantie of een bezoekje aan de zonnebank – herkennen jullie dit? Wel een ideaal moment om de tanning spray te proberen! Ik vond het wel heel erg spannend. Voor het sprayen heb ik een handdoek op de grond gelegd en een handdoek om mijn middel geslagen, zodat mijn kleding niet vies zou worden. Tijdens het sprayen van mijn gezicht heb ik ook meteen mijn armen, buik en rug (voor zover dat kon) meegenomen.

marc inbane natural tanning spray
En dit is het resultaat van de spray op mijn gezicht! Zoals je ziet pakt vooral mijn neus de spray heel goed op haha, die is lekker verkleurd ;-). Na ongeveer 10 minuten is het ingetrokken, toen deed ik voorzichtig mijn joggingbroek en een los vest aan. Ik heb het nog een paar uur laten intrekken – het bruint namelijk nog na – en toen heb ik het overtollige bruin weggepoetst met een make-up doekje. Vooral mijn neus en mijn voorhoofd waren heel erg bruin geworden, ietsje te! Er kwam bijna niks meer af, het bewijs dat de spray echt goed was ingetrokken!

marc inbane natural tanning spray
Ik heb er even een nachtje over geslapen – gelukkig geen vlekken in mijn bed, yay! – en zo zag het geheel er de volgende dag uit met mijn make-up. Toen het ergste bruin er af was, was ik ook wel erg blij met het resultaat. Toch weer een lekker gezond kleurtje! Deze look maakte ik trouwens met bijna allemaal Rimmel London producten.

marc inbane natural tanning spray
Qua prijs ben je met de tanning spray veel goedkoper uit dan bij de zonnebank. Ook is het beter voor je huid. In een goede 20 minuten heb je ook wel je hele lichaam gedaan, dus qua tijd is het ook prima te doen. Maar ik heb toch ook een aantal nadelen ondervonden. Je kunt je rug niet doen – ja, als ik dit gebruik wil ik ook alles bruin hebben, haha -, je hebt een paar handdoeken nodig anders wordt je grond ook bruin en af en toe kwamen er spetters/vlekjes uit de flacon. Daarbij zijn de handschoen en de kwast wel heel erg handig, want hiermee kun je het egaliseren. Ook voor het gezicht vond ik deze tools heel erg fijn! En wat ook fijn is, de spray gaf de eerste dag niet af in mijn bed – wel had ik gedoucht voor het slapengaan. Je tan blijft ongeveer 5 dagen zitten, dat is best lang. Ik denk dat het ook gewoon even wennen en uitproberen is, ik ga deze spray zeker vaker gebruiken!

Heb jij ervaring met tanning spray? Lijkt de natural tanning spray van Marc Inbane je wat?

12 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 08:11

  Je hebt inderdaad hierdoor wel echt een gezonde glow. Jammer van de spetters maar op de foto’s zie je daar eigenlijk niks van!

 2. 24 maart 2017 / 13:24

  Ik wil dit product al zolang eens uitproberen. Lijkt me heel fijn werken. Ik vind het effect op je gezicht heel mooi.
  Kim onlangs geplaatst…ACTION shoplog | maart 2017My Profile

 3. 24 maart 2017 / 18:53

  Over dit merk heb ik goede verhalen gehoord. Wel jammer van de spetters, maar het resultaat vind ik heel mooi! Ik ga zo maar ook weer eens zelfbruiner opdoen. Heb ik nu echt zin in gekregen haha.
  Dalinka onlangs geplaatst…Lipstick stash #4 | budget lipsticksMy Profile

 4. 26 maart 2017 / 16:43

  Fijen review. Lijkt me een fijne tan spray 🙂

 5. 28 maart 2017 / 12:38

  Wat een mooi product en die handschoen is zeker handig! Ik heb wel eens een spray voor mijn benen gebruikt, maar dat gaat er inderdaad altijd wel een beetje langs. Je ziet er mooi uit! Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…girlbossMy Profile

 6. 25 april 2017 / 14:56

  India will soon have its very personal Poker
  match – the Poker Sports activities League (PSL).

  The International Alternate Management Act (FEMA) 1999 was launched to India in 1999 to govern the trade of foreign exchange.

  Most of the on-line poker web sites in India are violating Indian legal pointers and is also prosecuted as
  nicely within the near future. This makes it hard to determine,
  for instance, whether or not betting on a game of cricket is against the
  law in the identical manner as betting on the roll of a dice might be.
  It might be argued that cricket betting is talent primarily based, and due to this fact not covered
  by the act, whereas betting on the roll of a dice is pure probability.
  It’s totally easy to withdraw from India, however many are concerned about it.
  What I did with an HDFC Bank was merely give moneybookers my
  SWIFT code, Cash Bookers will then ask for financial institution verification and I gave them my
  debit card details, they verified my account and I acquired my money in a
  few days.

  To place it simply, the overall laws of India concerning gambling apply unless a
  state specifically sanctions it. So most have sanctioned lotteries, which might
  in any other case actually qualify as a sport of
  probability, but they’ll still be permitted if
  the legislation gives for it. This includes on-line poker which has six
  lakh registered Indian users on a single website, Scores
  of young folks have given up lucrative careers to play full time.
  To add more to this online poker playing excitement we’ve on-line poker tournaments which are listed on the principle web page
  with required details. A User friendly gaming interface, detailed info of poker ideas, tips, details,
  methods, video tutorials and limitless free games makes i5poker the popular
  poker website for all Indian Poker players.

  However when you sit at a poker table, it doesn’t matter if your
  opponent is a strong politician, rich businessperson, famous film star
  or a VIP. They’re part of a growing legion of young Indian women and men—grinders, as they’re
  recognized—who have decided that taking part in poker full-time is their calling.
  I have already been coaching players on a person basis, and presently it
  takes anyplace between two to eight coaching classes to remodel a newbie with little
  experience right into a profitable participant.” The poker faculty is presently free however he intends to create a membership construction where players pay a month-to-month price to have full entry to our strategy articles and videos. Perhaps be the next Chris Moneymaker, jokes Ravi, and produce in the 8 million prize cash from the World Series of Poker Tournament, after which retire for life, he giggles.

  The online poker websites are additionally required to ensure that their fee gateways are duly accepted by the Reserve Bank of India (RBI). Reputation is necessary in every part, particularly when you’re dealing with cash. If you wish to dive in and get some free apply in a aggressive surroundings, check out the model new web page at Worldwide Poker – providing free to play poker video games with a twist. All in all, have seen and liked to play on the three above mentioned online poker rooms in India. Additionally try Poker & Rummy weblog for extra data on the most recent happenings in the exciting world of On-line Rummy and Online Poker Games in India! The appearance of on-line poker web sites in India has majorly contributed to its swift growth.

  It’s the excellent place for exhilarating dwell poker gaming experience with personalized but unobtrusive service to position your bets. If we see around there are a lot of international poker championships and poker leagues which are organised from time to time in several countries for his or her poker gamers. We have created a extremely world-class platform on our website for on-line poker in India by establishing the nation’s foremost 100% authorized poker website. Whereas the language used right here isn’t exactly clear and concise, it does counsel that anything where you can risk money to win money could be considered gambling. Day 2 was expected to have more players because it was the beginning of the weekend with the 10k Friday Evening Match kicking things off. Thrill Poker also offers Rummy to its Indian prospects, another recreation that requires talent and experience slightly than luck.

  The world’s first website to offer the whole array of Poker Recreation options corresponding to Ring Game, Sit n Go, Multi Table Tournaments, Foyer Filters etc on the cellular, Leisureplay is happy with the expertise milestones it has achieved in a short span of time and is continually being recognized by industry veterans for the quality of its products. Because the ruling concerning rummy provides a model new perspective from the courts, the net poker trade is considerably optimistic that the court docket will rule that on-line poker is a recreation of capability, and could be performed for actual money. At state stage, there are two states which have introduced legislation relating specifically to online playing. Total these Poker Championships and poker league are methods to popularise the game of poker in India and will assist many champion poker players to participate and win right here domestically without parting the cash to the completely different country.

  Once that occurs, you’ll find a a lot wider range of stay tournaments being held within the nation, and stay poker video games will develop into simpler to seek out and take part in. Learn our Legal Phrases to know the Legality of enjoying poker video games in India at Pokabunga. Poker and India do not basically go hand in hand in many individuals’s minds, however any nation with 1.2 billion residents is a large income-making alternative for nearly something, if circumstances are correct. With diverse games for different talent sets and player ranges, GoPoker is open to everybody with a passion for poker. Owned by The Deltin Group, Deltin JAQK is among the premium leisure casinos, offering ‘International Commonplace’ ‘High High quality’ Dwell Gaming expertise to the gamers.

  It was the first IPC closing table for a few of the regular gamers like Ketan Kurani and Amar Katharani. As soon as a table is mastered, poker sport gamers can rapidly fold over and move their stakes to a different ready table. Once acclimatized with free poker, participant scan switch to real cash online poker. So for final statements; there’s a lot any fan of of Poker can say concerning the recreation, but the game itself speaks loudest. Vishaal: It was approach again in 2004, when poker first began to turn into a craze in Australia; we were one among Australia’s largest poker product importers and I kinda felt I better start studying this sport since we were selling this range. I am pretty positive, but not positive if it is changed lately that the minimum buy-in is usually Rs 5000 and you can play higher at something like 100k Rs.

  Now there are pretty nicely-known gaming websites which even declare lakhs of on-line poker gamers. Leisureplay is the world’s first Gaming Technology Company to build its application on the newest groundbreaking HTML5 Expertise from the bottom up. Leisureplay’s Poker Software affords the users a seamless expertise throughout all devices together with mobiles, Iphones, Ipads, and all net browsers. If you want to dive in and get some free observe in a aggressive environment, take a look at the new site at World Poker – offering free to play poker games with a twist. There’s a surge of Indian gamers logging on to the internet with real money purchase-ins for money video games and tournaments. From being 5 out of the final 42 and so close to the money bubble to bustingin 42ndposition was disappointing.

  The 12 teams shall be chosen by means of 70+ testing/qualifying bouts held throughout various cities in India over almost 3 months, in addition to through online tournaments. One of the best on-line poker sites need you to be engaged, each time and wherever you happen to be. It is very important verify which type of cellular device is suitable together with your preferred on-line expertise. Players should examine with the local tax authorities for details and specifics concerning the correct option to file taxes and the correct quantity to pay. The site is particularly tailored for Indian poker enthusiasts the place gamers can play on Freeroll as well as Real Money Tables. It officially took its identify when it was held in 2010 at On line casino Royale in Goa and is without doubt one of the most popular Indian poker leagues.

  We’ll look deeper at the legality of taking part in poker in India in a couple of minutes, however basically – till authorized rulings change – you’re not supposed to play online for real cash with a poker room that’s run from outdoors the nation. Together with Spartan Poker Team Mentor Rohit Bhalla, the addition of Mohan as Team Professional has powered up this new workforce and might be anticipated to do some nice issues in the coming months. Nonetheless, there’s other laws in India which contradicts this to some extent. The only hope of internet sites working on-line poker, on-line rummy, online card video games, and so on is that the Central Government formulates techno authorized framework that can accommodate on-line video games and different Web related facets. Earlier many poker players from India had no choice other than to participate in International poker tournaments in numerous international locations the place they might or won’t get a chance to make it large.

  Playing legal guidelines in India is definitely and closely restricted apart from selective classes together with lotteries and horse racing. It’s up and operating as properly, and options several licensed poker sites, the biggest of which is , which even has a workforce of sponsored Indian poker pros. So in contrast to most newcomers, you began playing for actual money right off the bat…?! Covering Poker in India is our forte as we bring to you the latest on Indian poker players and observe them as they win overseas. Now, the identical platform can be being provided to Indian poker gamers the place they’ll participate in India Poker Championship and Indian Poker league. The bench was listening to a bunch of petitions filed by golf equipment and on-line rummy corporations in opposition to the Madras Excessive Court docket verdict that declared rummy for stakes as a type of gambling and hence illegal.

  However, if the legal guidelines of India are breached throughout such online presence both the cyber legislation of India and other relevant state laws could also be attracted. Delhi-primarily based Nikita Luther is among the many few women enjoying professional poker and was recently selected to play for and represent Adda52. India has a complete population of 1.25 billion and the typical internet penetration in the country is at roughly 35 percent. Because of a ruling last month concerning rummy for actual money, operators of online poker websites have turn out to be extra assured with their businesses and are beginning to market more aggressively. Although it’s the latest entrant into the live poker circuit in the Backyard City, it offers nonparallel and upscale leisure expertise to poker gamers.

  Rajat Agarwal, the co-founding father of Spartan Poker who referenced these reports, stated that this mannequin is working. Been there a number of times, you can’t play it onland and the one casino is in Goa on a ship, apparently it’s not on land so you possibly can gamble or one thing bizarre. There is only one poker website that accepts Indian gamers that we suggest, that’s Bet365. As an example, on-line poker may be authorized in a single nation whereas it may be illegal in another. Thus, not only the net poker websites should be legally running in India but they must even be in strict compliance with Indian revenue tax legal guidelines. This is the primary sign of an aggressive promoting campaign by Indian poker web sites, which have been offering real-money poker since 2011.

  But the rain-enhanced scenery is very last thing on the poker player’s mind when she or he visits Goa. Gambling is a state topic and solely states in India are entitled to formulate laws for playing actions inside their respective states. It has attracted the youths from India and foreigner vacationers quite a bit in recent time. Therefore, collusion or chip dumping on the tables are strictly prohibited in Even probably the most subtle gamers might be caught by our vigilance staff if the participant attempt in collusion or any other malpractices at the desk. Ankit, who has now been taking part in for the last four years commonly, brings residence a minimum of 2 lakh a month via his prowess on the poker tables. The second day of the India Poker Championship dawned bright and sunny… we predict.

  I like taking part in at completely different poker websites and since the entire sites I discussed above take this layer option, it allows me to make use of my bankroll in any respect three of the sites from the same ewallet. The choice is not easy, as a result of operators resembling PokerStars are lively within the Indian market on the idea that its business is authorized under the present regulation and definitions. This night too saw a report-breaking area of ninety four players, the primary time ever that there is been over 90 players in a purchase-in of this magnitude. Online enjoying and gaming is a very profitable area and it’s attracting the attention and curiosity of each nationwide and international players. Stated in a press launch that it has brought on the services of the British poker star, who is the nation’s all-time event money earner. http://himachalads.com/user/profile/3028
  Poker Hands onlangs geplaatst…Poker HandsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge