rimmel london spring 2017

PERSEVENT | RIMMEL LONDON SPRING 2017

Het laatste event dat ik bezocht – de Proefparade! – is nog maar een maandje geleden, maar nu was het alweer zover! Woensdag reisde ik samen met Kristina af naar Amsterdam voor het Rimmel London Spring 2017 Event. Echt ontzettend tof dat we hierbij aanwezig mochten zijn! <3 We hebben, samen met een hoop mede-bloggers, een hele leuke middag gehad. Kijk je met me mee naar het event en de nieuwe Rimmel London producten?

rimmel london spring 2017
Het event vond plaats bij Roest Amsterdam, een hele toffe en originele locatie! Het was wel even een zoektocht – in Amsterdam ken ik vrijwel alleen de standaard plekjes in het centrum, haha – maar gelukkig hebben we het kunnen vinden. Het was een doorloop event van 12 tot 20.00 dus we hadden genoeg tijd! Rond 14.00 pakten we de trein vanuit Groningen en rond 16.30 waren we op de locatie.

rimmel london spring 2017
Nadat we ons opgefrist hadden in het toilet – echt, het waaide en regende zo hard en onze make-up en ons haar zat o-ver-al, begonnen we de middag met een heerlijke, alcoholvrije cocktail bij de ‘shakebar.’

rimmel london spring 2017
Ik ging voor een rode, fruitige cocktail en Kristina ging voor de citroen met gember variant. Cheers!

rimmel london spring 2017
Er stond een hele mooie, typisch Engelse dubbeldekker waar je ook echt in kon, zo gaaf! Bovenin de bus kon je je make-up laten doen met de nieuwe producten van Rimmel. Dit hebben we helaas niet gedaan, omdat het er toen heel druk was, maar het was erg leuk om even een kijkje te nemen!

rimmel london spring 2017
Ook gingen we op de foto met een mega Rimmel London mascara, haha, Live The London Look!

rimmel london spring 2017
Daarna was het tijd voor hapjes. Altijd een gok met mijn notenallergie en Kristina’s melkallergie, maar er was genoeg keus! De mini wraps waren heerlijk en ook hebben we een kleine salade samengesteld.

rimmel london spring 2017
Het event was zo ontzettend mooi aangekleed en verzorgd! Helemaal in Londense/Engelse sfeer, met veel rode en bruine accenten. De locatie paste er echt perfect bij. Het enige nadeel was dat het moeilijk was om mooie foto’s te maken met mijn telefoon, vanwege de donkere sfeerverlichting. Ik wilde mijn spiegelreflex niet meeslepen. Misschien moet ik toch eens investeren in een mooie compact camera?

rimmel london spring 2017
Overal waren kleine hoekjes waar je even kon zitten, heel gezellig! Als je geen zin had in een cocktail kon je bij de ‘gewone’ bar wat anders bestellen.

rimmel london spring 2017
Ook kon je bij Wella je haar laten doen, zo leuk! Dit hebben Kristina en ik helaas ook niet gedaan, omdat het anders echt veel te laat zou worden. Wel heeft Kristina haar nagels laten doen met een prachtig lakje van Rimmel.

rimmel london spring 2017
Toen was het alweer tijd om te gaan! Samen met een groep mede-bloggers zijn we als afsluiter lekker uit eten geweest bij een Italiaans restaurantje. De meesten had ik nog niet in het echt gezien of gesproken, heel leuk om jullie te leren kennen meiden! <3

rimmel london spring 2017
De volgende dag – gisteren – ben ik gelijk aan de slag gegaan met een aantal nieuwe producten. Het is echt niet normaal hoeveel mooie producten we mee hebben gekregen in de goodiebag! We stonden allemaal te gillen buiten haha :’). Ik kan echt niet wachten om de producten aan jullie te laten zien! Hopelijk kan ik volgende week de review online plaatsen. Houd mijn blog dus zeker even in de gaten als je benieuwd bent naar de Spring 2017 producten van Rimmel London! <3

21 thoughts on “PERSEVENT | RIMMEL LONDON SPRING 2017

  1. echt zo leuk! ik had ook een uitnodiging gekregen (eindelijk van een tof groot merk).. kan ik niet door mijn werk.. helaas! nu was het die dag nog rustig ook.. baal momentje! zag er namelijk erg leuk uit

  2. Wat een super leuk event! Jammer dat het te druk was om jullie haren en makeup te laten doen, maar alsnog super leuk om er geweest te zijn! En die Goodiebag! Zoveel mooie producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge