PLOG 05-02 | PROEFPARADE EN SHOPPEN IN AMSTERDAM!

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij een heel leuk event, zoals je misschien al voorbij hebt zien komen op mijn Instagram of in de ‘MLBB’ van gisteren. Samen met een vriendin reisde ik af naar Amsterdam voor een gezellig dagje. Ik was namelijk uitgenodigd voor de proefparade, waar we kennis mochten maken met zes mooie merken met beauty- en verzorgingsproducten. Na het event hebben we ook nog eventjes gewinkeld! Kijk je mee?

proefparade22
Goodmorning! Rond half 12 vertrekken we uit Groningen. Fijn om nog even rustig aan te kunnen doen, het is immers zondag ;-). Even wakker worden met een heerlijke cappuccino van de Kiosk.

1
Ongeveer twee uur later komen we aan in Amsterdam en pakken we de tram.

18
We missen de juiste tram halte omdat ik weer eens te fanatiek op mijn telefoon bezig ben, oeps! Dus lopen we een stukje terug, wat natuurlijk ook niet erg is. Onderweg maken we nog even wat foto’s voor Instagram :-).

3
En we maken foto’s van de grachten. Ook al ben ik elke week in Amsterdam, ik kan het gewoon niet laten…

12
There we are! Het event werd georganiseerd in Studio 13. Ik was er nog nooit geweest, maar ik ken mensen die hier weleens een fotoshoot hebben gedaan, haha! Leuk om het nu eens in het echt te zien. Een prachtige ruimte, perfect voor deze gelegenheid. Niet te groot, niet te klein, sfeervol, maar ook fris en clean.

6
Na binnenkomst warmen we even op met een thee.

7
Als eerst nemen we een kijkje bij de stand van Kneipp. Een merk dat we beide kennen en ook groot fan van zijn! En wat hebben ze er veel werk van gemaakt. De producten zijn heel tof gestyled, het ziet er prachtig uit!

21
Ook wordt er een leuke polaroid foto gemaakt van ons bij Kneipp. Leuk als herinnering aan ons gezellige dagje!

14
Gelukkig zijn er ook genoeg zitplekjes aanwezig, fijn!

5
En de bar… Alles is goed verzorgd en ziet er tiptop uit! De rietjes zijn alleen al leuk, haha. Er zijn ook heerlijke gin tonics aanwezig, maar we kiezen toch voor een cola, haha :-).

4
Heerlijke hapjes <3 De appeltaart is echt goddelijk, yum. In de goodiebag zit ook een bakmix van deze appeltaart, ik kan niet wachten om ‘m zelf te maken!

8
Ook W7 is goed vertegenwoordigd tijdens de Proefparade. De styling van deze producten is ook ontzettend tof, het ziet er zo vrolijk en kleurrijk uit met de bloemen. Love it!

9
Ik wil ook een boom in mijn achtertuin waar oogschaduwpalettes aan groeien, haha! Er is zoveel moois te zien bij W7. We hebben er heel lang staan kijken. Uiteindelijk heb ik twee prachtige producten uitgekozen, straks meer daarover!

10
<3

11
Ik krijg meteen zin in de zomer. En wat een leuke kleurtjes hebben de producten van Nak. Helaas was het hier telkens erg druk, dus deze producten heb ik niet mee kunnen nemen om te testen.

15
Na het event was de dag alweer bijna voorbij, time flies! We besloten nog even gezellig de stad in te gaan, voor zover dat lukte met de enorme goodiebags die we meezeulden… Haha! We liepen langs Café Esprit, het was me nog niet eerder opgevallen, maar wat ziet dit cafe er gezellig uit!

17
Bij Sacha pas ik nog een paar mooie schoenen en bij Stradivarius pas ik ook nog wat items. Helaas was niks helemaal naar mijn smaak. Deze trui vond ik wel heel tof, maar de mouwen zijn niet lang genoeg, heel gek!

19
Omdat het zondag is gaan veel winkels natuurlijk ook wat vroeger dicht en eerlijk gezegd zijn we gesloopt na zo’n intensieve middag. We gaan voor een heerlijke pasta van Julia’s en stappen weer in de trein naar Groningen. Rond half 10 zijn we weer thuis en oh, wat heb ik die nacht lekker geslapen…

IMG_20170206_135402
Om de volgende dag alle prachtige producten eens goed te bekijken! Ik heb echt heel veel zin om ze te testen. Wat een eer om aanwezig te mogen zijn bij de Proefparade! 4/6 merken kende ik ook nog niet, dus dat is natuurlijk extra leuk. Jullie kunnen de komende tijd weer een hoop reviews verwachten :-). Ook waren er een aantal bloggers die ik kende, super gezellig! Ja, dit was zeker een hele geslaagde dag <3

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Was jij ook aanwezig bij de Proefparade?

Share:

16 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 10:07

  Ziet eruit als een superleuk event! Het is altijd zo tof om naar zulke events te mogen gaan. Wat is je bolletjes-panty leuk, staat heel goed in combinatie met de laarzen die je erbij draagt 🙂
  Alyssa onlangs geplaatst…Tip: Photo Booth CardsMy Profile

 2. 7 februari 2017 / 13:36

  Wat heb je een leuke foto’s gedeeld, ziet er goed uit! helaas word ik niet vaak uitgenodigd door dit soort events, het is toch wel leuk om je mede bloggers/youtubers te ontmoeten die dezelfde passie hebben!

 3. 7 februari 2017 / 15:36

  Ziet er heel leuk uit, Amsterdam is echt mijn stad, vind het zo leuk daar. Dat je vier van de zes merken niet kende is inderdaad leuk! benieuwd naar de komende artikelen!

 4. 7 februari 2017 / 15:58

  Koffie op zondagochtend om wakker te worden en grote liefde voor Kneipp! Zeer herkenbaar

 5. 7 februari 2017 / 18:46

  Ziet er uit als een leuke dag! Ik ben heel benieuwd naar het blush palette!

 6. 7 februari 2017 / 20:41

  Leuk dagje! Ik heb zondag ook genoten, hele leuke dag in amsterdam gehad. Gaaf event hé! jij hebt ook al zo’n leuke goodies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge