REVIEW | CATRICE VICTORIAN POETRY LIPSTICK

Oh man, wat ben ik in december los gegaan wat betreft het kopen van make-up (en dan heb ik het vooral over lipsticks). Helaas kan ik niet alles meer reviewen, want er zaten ook een paar limited edition’s tussen die niet meer te koop zijn… Overigens doet Kruidvat nu heel veel Catrice producten weg met korting, dus neem daar zeker een kijkje! Vorige maand kocht ik deze prachtige lipstick in de kleur C01 Berry British van de Victorian Poetry collectie. Ik denk dat je ‘m nog wel ergens kunt scoren (wellicht zelfs al in de kortingsbakken?), vandaar dat ik er nog gauw een review over wilde schrijven. Kijk je mee naar deze prachtige lipstick?

img_9062
De verpakking van de lipsticks viel me meteen op bij het schap van Catrice, ik moest er wel naar kijken… Zooo mooi! De highlighter en het oogschaduwpalette zagen er ook prachtig uit, maar bij veel limited edition’s vind ik toch de lipsticks alleen de moeite waard. Ik vind dat echt leuk om te verzamelen!

img_9066
De lipstick ziet er echt ontzettend chique uit. Qua vorm lijkt hij op de satijnmatte lipsticks van Catrice, die een zwarte huls hebben (die zijn nu allemaal met korting!). Dit is trouwens ook een lipstick met eenzelfde finish, ik ben er heel erg benieuwd naar. Ik heb nog niet eerder een satijnmatte lipstick gehad van Catrice!

img_9069
Ik koos voor de kleur C01 Berry British, een koele, berry tint die naar rood neigt op de lippen. Er was ook nog een roze kleur beschikbaar, maar dat vind ik minder mooi bij mezelf.

img_9079
Ik ben nu al verliefd op deze lipstick, haha. Zo fotogeniek!

img_9087
Ik kon niet wachten om ‘m te swatchen. De pigmentatie is echt ontzettend goed, zoals we van Catrice gewend zijn. De lipstick voelt echt ontzettend zacht aan en heeft inderdaad een licht matte finish. Daardoor is hij gelukkig niet heel erg uitdrogend voor de lippen, het voelt heel comfortabel aan!

img_9107
Ik ben heel enthousiast over de kleur! Het enige nadeel is dat dit soort finishes vaak wel droge velletjes op je lippen benadrukken. De lipstick overleeft een maaltijd niet, dus als je ‘m dan bijwerkt zullen er nog meer velletjes ontstaan en dat ziet er een beetje viezig uit. Soms kies ik dan eerder voor een creamy lipstick, waarbij je dat probleem niet hebt. Maar de kleur is zo onwijs mooi dat ik het er wel voor over heb! Gewoon even je lippen goed verzorgen :-). Een heel klein beetje lippenbalsem aanbrengen onder de lipstick doet ook al wonderen.

img_9081Ja, ik ben ontzettend blij dat ik dit pareltje nog heb kunnen scoren. Als ik dit eerder had geweten kon ik ‘m misschien nog toevoegen aan mijn low budget make-up favorieten van 2016 ;-). Ik denk dat hij nog wel te krijgen is, dus mocht je nog naar het Kruidvat gaat, neem dan zeker even een kijkje! De limited edition lipsticks van Etos (de Kerst collectie, met rosé gouden huls) zijn trouwens ook onwijs mooi, gelukkig heb ik daar ook nog één van weten te scoren, yay!

Heb jij een product van de Catrice Victorian Poetry collectie weten te bemachtigen?

Share:

11 Reacties

 1. 6 januari 2017 / 09:34

  Ik heb helemaal niets kunnen scoren uit deze collectie. Jammer, maar ook weer goed voor de portemonnee. Ik wil wat minder onnodige dingen kopen hihi, ik heb zoveel lipsticks! Ik vind het wel een mooie kleur die jou erg mooi staat, as usual 😉
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Winactie | NieuwjaarswinactieMy Profile

 2. 6 januari 2017 / 10:34

  Ik heb hier meerdere keren naar gevraagd bij onze drogisterij, maar telkens was hij er niet.. 🙁 Maar achteraf maar beter ook want ik heb al zoveel lipproducten! Deze lipstick staat je erg goed! <3
  Romy onlangs geplaatst…Don’t call it a dream, call it a plan!My Profile

 3. 6 januari 2017 / 11:59

  Mooi en vrouwelijk kleur! Ik heb eigenlijk de laatste tijd weinig qua make-up gekocht

 4. 7 januari 2017 / 13:05

  Wat een mooie kleur. Ik draag zelf niet zo vaak lipstick, alhoewel ik het wel vaker wil dragen. Het staat vaak super mooi, maar halverwege de dag moet ik even bijsmeren (of vaker haha) en dat vergeet ik dan weer… Ik ga nog even de aanbiedingen bij Kruidvat checken!

 5. 7 januari 2017 / 19:04

  Wat een leuk kleurtje, staat je erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge