5 X ONMISBARE, COZY ESSENTIALS VOOR DIT NAJAAR

De zomer is absoluut mijn favoriete seizoen, want ik ben gewoon écht een koukleum. De dagen worden – helaas – steeds kouder en een stuk korter, dat vraagt dus om maatregelen! Lekker op de bank, de kaarsjes aan, een hete kop thee erbij en genieten maar, we moeten het onszelf zo comfortabel mogelijk maken, toch? Vandaag deel ik mijn 5 onmisbare, cozy essentials voor het najaar. Ik kan je alvast vertellen, met deze items wil je niets liever dan de hele dag lekker thuis blijven – huismus alert – ;-). Lees je met me mee?

essentials najaar

1. Superzachte onesie
Laten we maar gelijk beginnen met een heerlijk warm item, namelijk een onesie! Er zijn steeds meer winkels die onesies verkopen, je hebt zoveel verschillende! Ik vind vooral de ‘dieren’ onesies te gek, zelf heb ik een kangoeroe (mét staart), haha. Vooral op een brakke dag vind ik het heerlijk om hierin rond te lopen, of na een lange stage bijvoorbeeld. Mijn onesie is heerlijk zacht, het enige nadeel is dat hij soms TE warm is, het is een beetje een zweet stof… Mijn onesie vind ik dus niet geschikt om mee in bed te liggen.

2. Leuke pyjama
Wat ik wel heel fijn vind om te dragen in bed, is een leuke pyjama. Toevallig hebben ze bij Hunkemöller hele mooie pyjama-sets, zodat je toch nog een beetje dat onesie gevoel krijgt, zonder te zweten ;-). Ik houd echt van vrolijke, girly pyjama’s, daar word ik super blij van ondanks dat het nu een stuk kouder is. Nu ik dit schrijf heb ik alweer zin om lekker in bed te kruipen met een leuke film of serie, snacks en een kop thee, heerlijk!

img_8535

3. Kruikje
Ik slaap altijd met de verwarming uit, of de verwarming heel laag, anders word ik wakker met hoofdpijn en droge ogen. Soms als ik van mijn werk kom (‘s nachts of heel vroeg in de ochtend) is het zo koud op mijn kamer en is een warme kruik echt onmisbaar. Ik vind een kruik ook heel fijn als ik buikpijn of rugpijn heb. De laatste tijd gebruik ik mijn rendieren kruikje heel vaak, misschien heb je hem al voorbij zien komen in deze shoplog?

4. Schattige pantoffels
Need I say more? Het eerste wat ik doe als ik thuis kom is mijn schoenen uittrekken en deze verruilen voor lekker warme en schattige pantoffels. Soms trek ik er ook gelijk mijn thermo sokken bij aan, zoals op de foto hieronder, haha! Ik koop bijna ieder jaar nieuwe pantoffels, ik kan er geen genoeg van krijgen.

img_8516

5. Warme chocolademelk met slagroom
Het is niet echt gezond, ik weet het, maar in de koude maanden ben ik verslaafd aan chocolademelk met slagroom… Ik drink ook heel graag thee en ik ben ook dol op cappuccino’s, maar warme chocolademelk geeft toch wel echt dat winter-gevoel vind ik! *Rent naar de keuken om een kop warme choco klaar te maken*

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller

Wat zijn jouw onmisbare items voor dit najaar?

Share:

17 Reacties

 1. 24 november 2016 / 17:27

  De warme chocomelk kan niet missen! 🙂

 2. 24 november 2016 / 19:17

  Een onesie, sloffen en thee of koffie zijn voor mij echt onmisbaar. Een onesie zit zo fijn maar ik vind de mijne ook ontzettend warm soms. Sowieso slaap ik er niet graag in maar gewoon voor in huis vind ik het wel lekker.
  Dalinka onlangs geplaatst…Vegan eet challenge updateMy Profile

 3. 25 november 2016 / 09:14

  Ik sluit mij hier helemaal bij aan, wat een fijne items!

 4. 27 november 2016 / 00:04

  Ik kan écht niet zonder sloffen, alleen heb ik nooit van die gekke met beestenkoppen ofzo omdat ik daar dus niet op kan lopen (en ze eigenlijk ook niet leuk vind). Het liefst zo’n model wat ook wat hoger om de enkel is en dan lekker wollig. Ik heb echt steevast koude voeten in de herfst en winter!

 5. 29 november 2016 / 22:12

  Ah heerlijk, het liefst zou ik de hele dag in m’n pyjama rondhangen! En wat een lieve pantoffels <3 ik heb zelf mintgroene met Olaf van Frozen erop, haha. Bij de Primark hebben ze leuke (en goedkope!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge