SHOPLOG | CUTE ACCESSOIRES VAN DE PRIMARK!

Als ik naar de Primark ga kom ik vaak met hele leuke dingen thuis, die ik eigenlijk niet nodig heb. Herkenbaar? Eerlijk is eerlijk, ik ben echt ontzettend blij dat er nu een Primark in Groningen is, maar ik ben er net even iets te vaak te vinden… De kleding vind ik daar doorgaans niet echt leuk, maar ze hebben er wel héél veel cute accessoires :-). Kijk je mee naar mijn mini Primark shoplog?

img_8493
img_8500
Er is één ding wat ik echt niet onder controle kan houden bij de Primark en dat is mijn tassenverslaving. Het ging zo: Ik zag een leuk, klein, fluffy portemonneetje, die ik natuurlijk niet echt nodig had. Ik stop altijd mijn ‘gewone’ portemonnee in mijn handtassen. Past mijn portemonnee er niet in, dan gooi ik mijn pinpas los in mijn tasje. Maar goed, ik wilde dus het kleine portemonneetje en was op zoek naar een tasje waar die goed bij en in zou passen #vrouwenlogica.

img_8496
Uiteindelijk vond ik dat ook maar waanzin en ging alleen deze super schattige, fluffy clutch met mij mee naar huis! Voor de liefhebbers: Hij is er ook in het zwart, met een gouden ketting. Goud van de Primark vind ik altijd zo goedkoop ogen haha (duh), dus ik koos maar voor de grijze omdat die wel een zilveren ketting had, wat ik graag wilde. Iets lastiger te combineren misschien, maar hij valt wel lekker op bij een all black outfit!

img_8502
De binnenkant! Er zitten zelfs een los vakje en een ritsvakje in, ideaal. Vaak hebben kleinere tasjes dit niet. Maar nu heb ik ook helemaal geen klein portemonneetje meer nodig ;-). Ik stop mijn OV en pinpas gewoon in het kleine vakje, opgelost! De clutch kostte 10 euro.

img_8504
Ook was ik al een tijdje op zoek naar een leuke fluffy hanger voor aan mijn sleutels, of voor aan een tas(je). Eigenlijk wilde ik een zwarte, maar die hebben vaak een gouden ketting (wat is dat toch?!) en dan past het dus niet zo mooi bij mijn tassen en mijn outfits. Ik nam deze twee leuke hangers mee. De panda is meer een grapje, maar ik kon hem echt niet laten liggen!!! 😉

img_8513
Hier even een voorbeeldje van hoe dat misschien zou kunnen! Jammer dat de fluffy hanger wit is, er was volgens mij geen grijze. Anders was dit een perfecte match geweest. Ach, ik heb nog wel een andere tas waar hij leuk bij is. De panda ga ik denk ik aan mijn sleutelbos hangen.

img_8506
Ook was ik al een tijdje op zoek naar een mok voor onderweg. De meeste mokken, of bekers, zijn allemaal zo zwaar, daar moet je dan wel de hele dag mee sjouwen. Stom! Deze van de Primark is ontzettend lichtgewicht en dat is heel fijn. Ook is hij geschikt voor warme dranken, hij kan zelfs in de magnetron!

img_8508
Wat ook heel handig is, is dit dopje! Ik moet hem nog even uittesten hoor, maar ik denk wel dat je ‘m rechtop in je tas kunt vervoeren. Zou wel fijn zijn, aangezien ik altijd heel eventjes moet fietsen naar de trein. En anders gebruik ik hem wel voor een dagje stage of een dagje weg, als ik met de auto ben.

img_8509
Ik vind het printje echt super leuk. Het was nog wel even moeilijk kiezen, maar ik wist zeker dat ik een warm-houdende mok wilde, als ik hem gebruik stop ik er toch alleen koffie of thee in, haha! Het nadeel is wel dat hij enorm groot is, er kan volgens mij 500 ml in (een halve liter in ieder geval, of is dat 500 cl haha, ik snap dat allemaal niet, lol). Ik ben benieuwd of ik ‘m vaak ga gebruiken! Voor 3,50 kon ik ‘m in ieder geval niet laten liggen.

img_8535
Ik vergeet soms hoe fijn een kruikje kan zijn in de herfst en de winter. Ik heb er wel een, maar ik kon dit lieve rendiertje niet laten liggen natuurlijk… Om alvast in de Kerst sfeer te komen zeg maar! Ik ben echt dol op alles wat met dieren te maken heeft, maar dat weten jullie vast allang ;-).

img_8512
Hij gaat trouwens heel makkelijk open, op de achterkant vind je een klittenbandje en dan kun je de kruik er zo uithalen en vullen! Echt een handig systeem.

img_8516
Ook kocht ik een tijdje geleden deze lieve pantoffels bij de Primark. Die wilde ik ook nog even laten zien, ook al heb ik ze al vaak gedragen! Ze moeten ook echt in de was, ik spot al een foundation vlek haha. Oeps. In ieder geval zijn ze heerlijk warm en natuurlijk ook super schattig. Ze kostten ook maar 5 euro.

img_8514Dan wil ik ook nog even mijn nieuwe, zilveren ringen (ja jongens, zilver obsessie hier) laten zien, ondanks dat ze niet van de Primark zijn. Een tijdje geleden was ik met mijn moeder in Assen en vond ik deze mooie ringen bij de H&M. Ik ben niet zo van de sieraden eigenlijk, ik vergeet ze altijd te dragen en sowieso laat ik ze altijd overal rondslingeren. Een trouwring is ook niet echt mijn ding later denk ik, haha! Anyway, deze ringen moet je natuurlijk verdelen over twee handen, maar aangezien ik met een hand de foto maakte kon dat niet. Ach, je snapt het vast wel ;-). Ik vind het echt een super leuk setje en dat wilde ik even met jullie delen! Het setje ringen kostte 4,99.

Ga jij ook zo graag naar de Primark? Heb jij ook een obsessie met een bepaald kledingstuk of accessoires?

Share:

17 Reacties

 1. 10 november 2016 / 09:20

  Oeh wat een super leuke aankoopjes allemaal. De Primark heeft zo veel leuke kerstige dingen. Ik vind je sloffen zo schattig! Het fluffy tasje is ook echt heel erg leuk.
  Nicole onlangs geplaatst…My Beauty Essentials!My Profile

 2. 10 november 2016 / 09:40

  Jaaaa de accesoires zijn altijd zo leuk bij de primark!
  Oh my gosh dat fluffy tasje is zo cute. <3
  En wat leuk die sleutelhangers, vind ze echt heel schattig.
  Liefs,
  Evelien

 3. 10 november 2016 / 10:22

  Erg leuk die pantoffels! Het tasje en de hangers vind ik ook erg leuk. Altijd leuk om te neuzen bij de Primark.

 4. 10 november 2016 / 11:25

  Aaaah je hebt zulke leuke dingetjes geshopt!
  Dat tasje! Ben echt verliefd!
  Ik moet ook maar snel weer is naar de primark gaan, misschien naar de opening van amsterdam!
  Liefs

 5. 10 november 2016 / 12:22

  Aah, die voor de kruik is wel echt heel lief! Ze hebben daar inderdaad altijd zulke leuke accessoires!

 6. 10 november 2016 / 19:57

  Leuke items heb je geshopt! Die clutch vind ik nog steeds heel cute en de sloffen ook! Ik ben nog op zoek naar nieuwe sloffen dus misschien spring ik morgen de Primark even binnen.
  Ik ga ook altijd voor de accessoires naar Primark. Qua kleding vind ik er eigenlijk bijna nooit wat. Dan ga ik toch liever naar Mango of Zara.
  Dalinka onlangs geplaatst…Waar ik mijn bloginspiratie vandaan haalMy Profile

 7. 10 november 2016 / 21:36

  Ik vind al deze dingen echt onwijs leuk! Dat tasje is geweldig, die hangers, die sloffen… heerlijk! Ik vind dat gouden gedoe ook verschrikkelijk trouwens x

 8. 11 november 2016 / 07:30

  Leuke items allemaal! Vooral de beker lijkt me erg handig, als deze niet lekt. Ook die kruik is enorm cute haha! Ik ga zelf bijna nooit naar de Primark, het is er altijd zo druk en het ruikt daar zo gek… Ben er geen fan van, maar ik ga er soms wel heen vanwege de kerst spulletjes!

 9. 11 november 2016 / 21:15

  Leuke shoplog. Ik moet die fluffy panda gaan kopen. Ik ben daar zo dol op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge