DUITSLAND SHOPLOG MET O.A. NEW YORKER & H&M

Vorige week ging ik, zoals je al kon lezen in de ‘MLBB’ van maandag, een dagje naar het Duitse Leer. Wat was dat gezellig, extra leuk dat ze daar andere winkels hebben dan in Nederland. Ook heb ik ein-de-lijk mijn cadeaukaart van de Hema besteed en een paar leuke en handige items uitgezocht. Het leek me leuk om al mijn aankoopjes van de laatste tijd te verzamelen in deze shoplog! Kijk je met me mee?

IMG_8177
Het zijn eigenlijk vooral beauty- en fashion-items die ik heb gescoord, hoe kan het ook anders… 😉

IMG_8186-001
Panda sokjes
Laten we beginnen met de kleinste, maar zeker niet onbelangrijke aankoopjes. In Leer zag ik bij de Tally Weijl deze leuke panda sokjes! Helaas heb ik daar verder geen leuke kleding gevonden, maar voor een prijs van 0,99 moesten deze sokjes natuurlijk met mij mee :-). Misschien moet ik maar sokken met dierenprint gaan verzamelen haha, ik vind dat echt geweldig!

Yves Rocher agenda
Een tijdje geleden kreeg mijn moeder bij Yves Rocher in Groningen dit agenda. Ik ben echt dol op Yves Rocher, ze geven zo vaak dingen weg haha. Toevallig had ik nog een nieuwe agenda nodig en deze vind ik eigenlijk heel erg leuk! Vroeger had ik altijd hele dikke agenda’s die bijna een kilo wogen, tegenwoordig kunnen ze me niet klein genoeg zijn ;-).

Gezichtsmaskers
In Leer zit ook een Douglas, de vorige keer heb ik die helemaal over het hoofd gezien! Je hebt er allerlei andere merken dan hier, ook een paar budget merken. Maar ik besloot eens verstandig te zijn en geen make-up mee te nemen, haha. Ik heb nog wel gezocht naar een NYX schap, maar dat hadden ze dan weer net niet. Ik nam alleen deze Dode Zee maskertjes mee, dat zijn echt mijn favoriet! Ze kostten 0,99 cent per stuk en er zitten twee in. Dus eigenlijk heb ik er vier, yay!

Tangle Teezer
Zijn jullie bekend met de Tangle Teezer? Ik heb er al zoveel goede verhalen over gehoord. Alleen de prijs houdt mij tegen. Toen ik deze ‘neppe’ Tangle Teezer tegenkwam bij de Hema leek me dat wel een leuk alternatief, hij kostte slechts 4 euro! Ik gebruik hem nu ongeveer een week. Zouden jullie misschien een review willen lezen?

Hema Soft Matt Lipbalm nr. 15
Alweer ruim een jaar geleden kwam Hema met een serie nieuwe lipbalms. Destijds kocht ik deze rode, matte lipbalm. Inmiddels zijn er een heleboel nieuwe kleuren bij gekomen en het leek me leuk om weer eens een kleurtje te proberen. Ik ging voor nr. 15, een paars-achtige tint. Ik ben heel benieuwd hoe hij mij zal staan! Hier kunnen jullie zeker een review van verwachten. De lipbalms kosten 4 euro per stuk.

IMG_8189-001
Sandaaltjes
Bij de H&M in Leer hebben ze ook zoveel andere items dan in Nederland. Extra leuk dus om daar even lekker te shoppen! Ook hadden ze nog hele leuke schoenen in de sale. Deze sandaaltjes heb ik in Nederland nergens gezien! Ik was nog op zoek naar een leuk paar sandaaltjes, aangezien al mijn sandalen iets hebben: Of geen fijne zool, of bloemetjes details, noem het maar op. Ik wilde gewoon een effen, zwart paar dat overal bij kan! En die vond ik, voor slechts 10 euro :-).

Espadrilles
Ik had echt enorme zin om mijn Hema cadeaukaart te besteden, haha, en ik had nog wat tegoed over. Ik zag dat deze espadrilles in de sale waren. Toevallig was ik nog op zoek naar zoiets, de espadrilles van H&M stonden al op mijn wishlist, maar deze zaten niet zo lekker. Deze espadrilles van Hema wel, ik heb hiervan een 39, maar ze zijn alsnog lekker smal, perfect! En het allerleukste: Ze waren afgeprijsd van 12,50 naar 4 euro, yay!

IMG_8191-001
Oke, een klein nadeeltje dan: Ik had liever een maat 38 gehad (was er helaas niet meer), maar het kan net! Ze zijn ietsiepietsie te klein, maar gelukkig heb ik smalle voeten, waardoor het qua omvang in ieder geval prima past. Ook het bandje, dat je eerst eenmaal om je enkel wikkelt en dan vastmaakt, vind ik echt een heel tof detail. Het kleine hakje maakt het helemaal af. Echt perfecte, minimalistische sandaaltjes :-).

IMG_8192-001
Ik was eigenlijk op zoek naar espadrilles met een iets dikkere zool, maar eigenlijk zit dit veel fijner. Ze sluiten mooi om mijn voet en lopen heel soepel. Ze zijn ook heel makkelijk te combineren, echt ideaal!
IMG_8194
Ook ging ik nog even naar de New Yorker, aangezien we die in Groningen niet hebben vind ik het leuk om daar ook af en toe te kijken. Ik vind er heel vaak niks, maar deze keer wel! Ik vond deze turtleneck top met print, waar ik heel blij mee ben. De laatste tijd ben ik dol op dit soort tops, ik heb er al meer dan twee. Ook kocht ik een simpel, zwart hemdje, dat is eigenlijk altijd wel fijn onder een t-shirt of een trui! De top kostte 6,95 en het hemdje 2,95.

IMG_8197
Ook vond ik bij New Yorker deze houthakkers blouse. Ik draag nu al jaren dezelfde en ik vond het wel tijd voor een nieuwe variant! Deze blouse is van viscose dus dat zit ook nog eens enorm lekker. Ik heb een M, zodat hij wat meer baggy valt. Hij reikt tot ver over mijn heupen en dat vind ik altijd veel mooier dan een te strakke of te korte blouse haha. Ook kun je zo’n blouse met veel items combineren. De blouse kostte 16,95. Ook kocht ik bij H&M dit zwarte topje. Ik vind hem helemaal geweldig voor bijvoorbeeld een avondje uit! Laatst droeg ik hem al tijdens het stappen. Het is een cropped model en sluit in de nek met een touwtje. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Dit topje was in de sale voor maar 3 euro, wat een vondst!

IMG_8178-001
Yay, ik ben ontzettend blij met al mijn nieuwe aanwinsten. De laatste tijd vind ik niet meer zo snel iets leuk, maar nu kan ik gelukkig weer wat nieuwe, toffe items aan mijn garderobe toevoegen. Het lijkt me leuk om weer eens outfitfoto’s te maken waarin ik een aantal van deze items draag, daar ga ik mijn best voor doen!

Wat was jouw laatste aankoop? Ga jij wel eens shoppen in Duitsland?

Share:

17 Reacties

 1. 19 augustus 2016 / 10:13

  Hele leuke aankoopjes meid! Ik wil ook zo graag een tangle teezer maar dan is die van de hema zeker een goede optie, ga ik onthouden!
  En ahhhh die sokjes met pandahoofdjes, lief lief lieeeef!
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…vakantie foto’s corfu #2My Profile

 2. 20 augustus 2016 / 12:08

  Ik heb ook een tangle teezer. Het werkt beter dan een normale borstel, maar toch ben ik er nog niet helemaal ondersteboven van. Leuke aankopen heb je gedaan 🙂
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Kringloopvondsten – BlazersMy Profile

 3. 10 september 2016 / 11:41

  Die blouse vind ik mooi! En die sokjes zijn extreem schattig 😀 leuke schoenen ook, gewoon goed geshopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge