MLBB #76 | LAATSTE SCHOOLWEEK, PRIMARK EN COCKTAILS!

Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging!’ De afgelopen week was druk, maar eindigde heel erg chill. Ik had mijn laatste schoolweek en gaf een presentatie over mijn case study onderwerp, mijn nieuwe blouse van Forever21 kwam binnen, ik ging op stap in Groningen en ook bracht ik een bezoekje aan de Primark. Genoeg te vertellen dus! Kijk je weer gezellig mee naar mijn week?

Maandag ‘regel’ dag! Op maandag doe ik altijd hele saaie dingen, zoals boodschappen doen, pakketjes wegbrengen, mijn mail goed bijwerken en afspraken plannen. Dit keer ging het pakket van de winactie de deur uit en wat kleding dat ik via Marktplaats had verkocht.

Dinsdag was het weer tijd om naar Amsterdam te reizen voor mijn één na laatste (!) schooldag. Hoewel dat iets is om bij stil te staan heb ik die dag helemaal geen foto’s gemaakt, haha. Wel haalde ik die middag mijn online bestelling bij F21 op in het filiaal in Amsterdam.

En dat is deze blouse! In de winkel had ik hem in een S gepast maar die zat veel te strak bij mijn armen. (Echt, wat is dat daar met die mini maatjes, haha). Helaas kon ik online niet mijn giftcard inwisselen met iDeal betalen (heel stom!), maar ik wilde deze blouse per se hebben. Hij is zo mooi! De witte touwtjes geven een speels maar ook chique effect. Ik ben alleen wel heeeeeel erg bang voor foundation vlekken #guilty.

Woensdag was ik vrij en de zon scheen nog even heerlijk, ondanks dat het een stuk koeler was. Die dag heb ik eigenlijk vooral besteed aan het vaststellen van het onderwerp voor mijn casestudy en het maken van een presentatie.

Die avond zag de lucht er zo uit, zo mooi! Een soort marble effect, haha. Heel bijzonder die donkere, paarse wolken over een laag met blauw!

Ik schreef een artikel over hoe je zelf een marble print kunt customizen. Ik heb ‘m laten printen op een telefoonhoesje. Ik ben er zo blij mee!

Deze make-up producten gebruik ik de laatste tijd heel vaak! De highlighter van Etos is al maanden favoriet.

Woensdagavond was het tijd om mijn koffer in te pakken. De komende maanden heb ik zomervakantie en ben ik namelijk vooral bij mijn ouders in Groningen! Dus ik nam mijn meest favoriete kledingstukken en schoenen mee.

Gezellige boel in de trein! Ik reis vaak met een vriendin naar Groningen en nu ging nog een vriendin mee, want we gingen samen op stap. Donderdag hadden we de presentaties van ons onderwerp gehad en vanaf nu hebben we geen les meer. Dat moest gevierd worden!

Ondanks dat we al een patatje hadden gegeten in de trein gingen deze zelfgemaakte taco’s er ook wel in. Yum!

Na uren voorbereiden (kletsen, make-uppen, muziek en wat drankjes) was het tijd om Groningen onveilig te maken, haha. En lekker veel gratis drankjes (mede dankzij mijn nieuwe werk hihi). We waren om 06.00 thuis! Wat een top avond. Er gaat niets boven Groningen!

We waren alweer bijtijds wakker en besloten nog even de stad in te gaan. Eerst even bijkomen bij Feel Good.

Met deze bosbessen smoothies!

Waar we de kracht vandaan haalden weet ik ook niet, maar ik kwam ‘s avonds weer thuis met een goed gevulde Primark tas. Misschien ga ik er nog een kort artikeltje aan wijden!

Ik schreef een review over het W7 In The Buff Natural Nudes palette, heb jij ‘m al gelezen?

Zaterdag sliep ik heel lang uit (ik was toch wel een beetje brak vrijdag…) en ‘s avonds maakte ik mijn couscous salade voor mij en mijn ouders. Daarna ging ik nog een paar uurtjes werken op een besloten feest, weer eens wat anders haha!

Deze producten gebruik ik vrijwel dagelijks. Zouden jullie het leuk vinden om mijn complete daily make-up routine te zien?

Gisteren kwam er best wel een persoonlijk artikel online, namelijk over hoe ik de toekomst van mijn blog zie en het bloggen in het algemeen. Laat me weten hoe jij hierover denkt, ik ben erg benieuwd!

Vandaag is het alweer maandag. Ondanks dat ik nu zomervakantie heb is het zomerse weer ver te zoeken. Dus komende week zal ik weinig hoeven te werken (ik werk op een terras). Maar ik vermaak me wel! Vandaag ga ik me focussen op mijn case study, ik heb het nog niet helemaal op een rijtje en heb zeker nog wat begeleiding nodig. Ook wil ik deze week beginnen aan wat projectjes die al langer liggen en natuurlijk lekker bloggen! En oh, misschien een feestje in Utrecht eind deze week? 😉 We’ll see! Fijne week! <3

11 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 06:06

  De cocktails zien er echt heerlijk uit, mm! Je telefoonhoesje blijft gaaf he, wat heb je dat toch leuk gedaan!

 2. 13 juni 2016 / 09:23

  Oefff, om 6 uur pas thuis zijn, ik doe het je niet na! Wel supergezellig weekje zo <3

 3. 13 juni 2016 / 09:23

  super leuke blouse, gelukkig is het toch nog goed gekomen haha! en ohh foundation vlekken is echt een perfecte beschrijving van mijn leven haha ik ben zooo guilty. En de meeste vlekken maak ik ook nog eens in de kleding van Alex OH WELL

 4. 13 juni 2016 / 10:07

  Er gaat inderdaad niets boven Groningen! Je kan er zo fijn stappen inderdaad. Fijn dat jij het ook naar je zin had met het stappen. Ik wil nog heel graag naar de nieuwe Primark toe en de nieuwe TK Maxx, ben je daar ook al heen geweest? Maar waar ik de tijd vandaan moet halen weet ik nog niet zo haha. Komt nog wel wanneer ik ook vakantie heb 🙂

 5. 13 juni 2016 / 12:28

  Ik vind die blouse er echt heel erg mooi uitzien. Het gekke is dat ik vaak een S heb, maar dat het bij bloesjes veel te strak zit bij de armen. Die cocktails zien er trouwens yummy uit. Ik heb daar nu ook wel weer zin in.

 6. 13 juni 2016 / 14:12

  Leuk om te zien! Wauw, die foto van de lucht met dat marble effect is echt heel mooi!

 7. 13 juni 2016 / 16:54

  Leuke foto's meid! je hoesje is echt gaaf, ik moet ook nog een nieuw hoesje hebben.. en die cocktails yummie! werk je in een kroeg/club? I love cocktails!

 8. 13 juni 2016 / 17:31

  Die cocktails en dat eten zien er heerlijk uit!

 9. 13 juni 2016 / 18:26

  Mooie foto's, wat een mooie blouse! Hmm cocktails zijn zo lekker, krijg er alweer zin in 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge