MLBB #75 | PROJECTWEEK, KINDERBOERDERIJ EN MARKT

Oeh, wat hebben we een lekker zonnig weekend achter de rug! De afgelopen week was afwisselend heel rustig óf heel druk (hoe dan?!) en dus heb ik weer een hoop foto’s voor jullie klaarstaan. Op school begon ik aan de laatste projectweek, ik ging naar de kinderboerderij en van het weekend heb ik lekker gewerkt. Ook ging ik naar Markt, een soort festival met allerlei food trucks en vintage kleding. Kijk je weer gezellig mee?

De week begon lekker relaxt. Op maandag ben ik altijd vrij en ga ik vaak even wat doen met mijn moeder en aan school werken. We gingen even naar de bibliotheek en aten een ‘4-uurtje’ bij de Hema, genieten! Het was bij ons ook nog eens heerlijk weer, de hele dag zon!

Ik koos een dikke stapel boeken uit, met het oog op de naderende zomervakantie. Ik ben nu een kleine week bezig in dit boek en ik heb ‘m al bijna uit! Wat een ontzettend leuk en verslavend boek is dit.

Ook kon ik eindelijk mijn nieuwe zonnebril van Primark dragen, het was een paar dagen zo’n mooi weer!

Maandagavond sloten we het weekend af met mijn lievelingseten: Taco’s! Hoe vaak jullie dit gerecht al wel niet voorbij hebben zien komen…

Dinsdagochtend was het weer tijd om naar Amsterdam af te reizen, want de projectweek begon. Eigenlijk is het project een onderwerp kiezen voor de casestudy van volgend jaar. Spannend! Daarna ging ik weer naar mijn kamer in Utrecht om de rest van de week door te brengen.

Alles ging weer z’n gangetje de afgelopen week, ook op blog-gebied. Ik schreef onder andere een review over deze blush en bronzer kwast van Boozyshop. Ik ben hier zo enthousiast over!

Ik heb al maanden een zak Kelloggs liggen, maar die krijg ik van mijn leven niet op, haha. Ik krijg het gewoon niet weg of zo! Maar in combinatie met banaan, YASSSS. Het ziet er misschien gek uit, maar het is zeker een dikke aanrader!

Donderdag werd ik ZO belabberd wakker. Woensdagnacht was het zo benauwd dat ik niet kon slapen. Ik had de deuren van mijn balkon open gezet (ik heb geen ramen), maar door de harde wind klapperden ze telkens heen en weer waardoor ik alsnog niet in slaap kon vallen. Ik sliep pas toen het weer licht werd.

Gelukkig was ik die dag vrij, maar ik wilde wel lekker productief zijn. Helaas is dat niet helemaal gelukt. Ik zat ook wel een beetje in mijn maag met die case study. Ik ben namelijk niet zo goed in keuzes maken en ik vind meerdere onderwerpen interessant.

Dus ging ik maar even naar de kinderboerderij om mijn hoofd leeg te maken, haha. Opeens werd ik gepasseerd door deze lieve ganzenfamilie. (Tenminste, het zijn ganzen toch??). Haha.

Zo mooi om te zien die kleine kuikens, ahh! <3 Helaas was het wel koud en miezerde het, maar het was toch even fijn. Het Julianapark zelf is ook echt erg mooi trouwens.

Die avond at ik rijst met wat overgebleven groentes. Geen aanrader dit! Blegh. Na het eten had ik nog honger en dus stouwde ik mezelf vol met magnetron pannenkoeken.

Mijn nieuwe hoesje kwam binnen, woeeee! Ik vind de print zo mooi en ik ben zo blij met de kleuren! Ik heb de kleuren overigens zelf helemaal aangepast van het origineel, woensdag zie je in een Photoshop tutorial hoe je dat ook zelf gemakkelijk kan doen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik heb nog niet eerder zo’n soort artikel gemaakt.

Vrijdag einde middag was het weer tijd om naar Groningen af te reizen met een vriendin en SMULLERS! <3

Ik schreef een review over het Vintage Rose oogschaduwpalette van Essence. Heb jij ‘m al gelezen?

Het weekend was ‘t zo’n mooi weer, yay! Eindelijk kon ik dus weer een dagje werken. Zondag ochtend ging ik naar Markt, in Groningen, een soort van festival met allerlei food trucks en vintage kleding en nog veel meer.

En daar zag ik deze lieve hondenkindjes! <3 Hebben!!! Haha. Helaas was het nog wat rustig op het terrein, maar dat was niet erg. Het was leuk om even rond te lopen, kreeg helemaal een vakantie gevoel met het mooie weer.

Daarna liep ik op mijn gemakje naar het centrum, want er moest weer gewerkt worden!

Of toch niet… Het was niet druk op het terras (gevalletje brakke zondag denk ik?) en dus heb ik er zelf een klein uurtje gezeten met een drankje, wachtend of het nog druk werd. Helaas werd het dat niet dus kon ik naar huis! Op zich wel zonde van mijn vrije tijd en reistijd, maar ach. Met dit mooie weer geen straf om op het terras te zitten, haha. Na wat struggles met het OV was ik pas een uur later thuis, maar gelukkig kon ik nog lekker genieten met mijn nieuwe boek in de tuin in de zon! <3

Ik sloot samen met mijn ouders het weekend af aan het Zuidlaardermeer met een hapje en een drankje. Wat is Groningen toch mooi en divers! Hier ga ik van de zomer weer lekker veel uurtjes doorbrengen. Ik kan niet wachten!

Vandaag moet ik weer werken, hopen dus dat het lekker druk is! Deze week heb ik nog maar 2 dagen school en zal ik 1 dag besteden aan voorbereidend onderzoek voor mijn casestudy. Dus kijken welke branche en welke bedrijven passen bij mijn onderwerp. Ik ben benieuwd. Als het allemaal rond is ga ik jullie zeker meer hierover vertellen! En dan heb ik donderdag eigenlijk al zo goed als zomervakantie, WOEHOEEEE! Ik wens je een hele fijne week, geniet er van en tot woensdag! <3

Hoe was jouw week?

10 Reacties

 1. 6 juni 2016 / 07:31

  Lekker weekje met lekker eten! Die kuikentjes zijn zo schattig he 😀 ik weet niet hoe je ganzenkuikentjes noemt, haha.

 2. 6 juni 2016 / 08:04

  Whooo wat heb jij dan al snel zomervakantie zeg! Ik moet nog in totaal vier weken omg… maar wat fijn dat je genoten hebt van dit zonnige weekend. Ik wens jou ook een hele fijne week toe <3

 3. 6 juni 2016 / 08:09

  oehhh die zonnebril! Echt heel leuk & de foto is ook mooi 🙂

 4. 6 juni 2016 / 10:44

  Leuke foto's weer meid en oh ik heb bijna pauze op mijn werk.. en ik zie dan lekker fruit met een klodder mayo.. och och haha yum!

 5. 6 juni 2016 / 12:53

  Leuk artikel! Wij hadden laatst ook zo'n foodfestival in de buurt, heel leuk! Ah en die kuikentjes zijn echt schattig! 🙂

 6. 6 juni 2016 / 16:13

  Oh heerlijk 🙂 Die taco's zien er ook weer goed uit. Heb laatst die couscous salade gemaakt, jammie. Smaakte goed. Vind die zonnebril erg tof!

 7. 7 juni 2016 / 13:24

  wat een leuke foto's weer! Van sommige krijg ik echt vakantie kriebels haha. Die taco's zien er zo lekker uit. Ik ben stiekem wel benieuwd hoe jij ze maakt. Heb je een recept? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge