PLOG 13-03 | DIVA PROFESSIONAL STYLING EVENT

In de ‘My Life Besides Blogging’ van afgelopen maandag vertelde ik al dat ik zondag naar het John Beerens event in Tilburg was geweest. Echt ontzettend leuk en leerzaam! We kregen onder andere een uitgebreide uitleg over de merken die verkocht worden in de salon van John Beerens en natuurlijk werd ons alles verteld over de Diva Professional Styling tools, waar het eigenlijk om ging. Het leek me erg leuk om er een plog dagje van te maken. Ook laat ik zien welke styling tool ik heb uitgekozen om te testen. Kijk je mee?

Goodmorning! Om half 11 verlaat ik mijn heerlijk warme bedje. Het was zaterdagavond weer iets te gezellig, pas tegen 04.00 was ik thuis, oeps! (Mocht je je afvragen waarom mijn bed bijna tegen het plafond komt, het is een hoogslaper, haha).

Ik breng een bezoekje aan mijn ‘mini-bar’ (lees: koffie en thee), om wakker te worden.

Daarna race ik naar de Albert Heijn om ontbijt te halen en doe ik nog een wanhopige poging tot het inpakken van mijn koffer. Laat maar.

Om 12.00 pak ik de trein richting Tilburg, waar het event plaatsvindt.

There we are! Ik was iets te vroeg, want ik + vreemde steden + navigatie is meestal een ramp. Gelukkig was het toch best makkelijk te vinden, ondanks dat de salon in een woonwijk zit. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het erg goed bereikbaar.

Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een lekker en gezond sapje van Sapvers.nl. Dat kon ik goed gebruiken na een avondje stappen, haha! Bij het zien van al deze mooie merken en producten werd ik meteen helemaal hebberig, haha.

Kijk nou hoevéél! Toen alle bloggers van mijn groepje aanwezig waren kregen we eerst een uitgebreide uitleg van John over alle merken. Heel interessant! Er worden maar liefst 15 verschillende merken verkocht, dat is voor een kapperssalon echt enorm veel. Sommige merken zijn nauwelijks verkrijgbaar in Nederland, dus dat maakt het een stuk exclusiever! De producten zijn ook verkrijgbaar op Johnbeerens.com.

Hier krijg je een goed beeld van de stijl van de salon. Heel veel donkere kleuren met een frisse, sferische belichting. Dat maakt de salon van John Beerens een echte beleving!

Daarna was het tijd om meer te weten te komen over de Diva Professional Styling tools, waar het event eigenlijk om ging. Angela Castro, vertegenwoordigster van Diva in Engeland, vertelde ons alles over de tools. Diva was voor mij nog een onbekend merk, maar ik ben enorm enthousiast geworden!

De styling tools van Diva zien er niet alleen super tof uit, ze zijn kwalitatief ook goed. Er waren echt niet normaal veel verschillende tools, haha. Het meest opvallend vond ik dat bepaalde tools super snel op temperatuur waren (sommige wel binnen 6 seconden) en de argan-olie technologie: De keramische platen van sommige tools bevatten argan olie, waardoor je haar gezond blijft en mooi gaat glanzen. Dat lijkt mij echt ideaal, met mijn pluizige krullen, haha!

Daarna was het tijd om de tools zelf uit te proberen. De tijd vloog toen echt voorbij! Ik heb vooral heel veel bij anderen gekeken, ik had allerlei producten in mijn haar gestopt, waardoor ik het nu niet kon stijlen of krullen. Ook heb ik advies gevraagd aan de kappers over welke tool geschikt zou zijn voor mijn haar.

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan! Mét mega goodie bag en een Diva styling tool naar keuze. Ja, echt waar. Ik kan het zelf bijna niet geloven, haha!

 Hey, Utrecht! Home sweet home.

Ondanks dat ik maar een klein halfuurtje de tijd had om mijn koffer te pakken en op te ruimen, moest ik natuurlijk even in die goodiebag kijken. En daarin zaten onder andere deze producten! Ik kan niet wachten om ze uit te proberen :-).

En dit is de tool die ik heb gekozen: De Diva Professional Stijltang Chromatix Intelligent Digital Rubberised Black. Nou, een hele mond vol. Ook deze stijltang is voorzien van de argan-olie technologie. Ik ben écht super benieuwd, aangezien mijn haar altijd heel pluizig wordt als je het stijlt. Jullie kunnen er uiteraard nog een review van verwachten!

Daarna stond ik voor de tweede keer vandaag op het station.

Met mijn grote paarse vriend.

Tijd om lekker naar Groningen te gaan, want maandag was ik nog een dagje vrij. Fijn!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een plog te zien op mijn blog. Het John Beerens event vond ik hiervoor de perfecte gelegenheid! Het was echt ontzettend tof om bij dit event aanwezig te mogen zijn en ook was het erg gezellig met de andere bloggers <3 Echt leuk om een aantal van jullie nu in het echt te ontmoeten, yay! Ik ga mijn nieuwe stijltang gauw uitproberen, to be continued!

Was jij ook aanwezig bij het John Beerens event? Welke tools gebruik jij voor je haar?

18 Reacties

 1. 16 maart 2016 / 07:53

  Super gaaf event! Ik ben heel benieuwd naar de werking van die stijltang 😀

 2. 16 maart 2016 / 08:19

  Leuke ploeg en goede keuze de chromatix stijltang! Ik heb hem al een tijdje en hij is echt super. Ik stond trouwens langs Mieke al met mijn hand klaar , maar je zag mij niet haha.

 3. 16 maart 2016 / 09:21

  Ziet er allemaal zo leuk uit. Ik baalde echt enorm dat ik er niet bij kon zijn.. ik kwam zondagmiddag pas terug van vakantie

 4. 16 maart 2016 / 09:33

  Super leuk om dit te zien en te lezen! Ik wist helemaal niet dat JohnBeerens een eigen salon had 😮 Ik bestel er weleens wat spulletjes, omdat ze inderdaag bijzondere en kwalitatief goede merken verkopen. Ik ben ook heel erg benieuwd naar die stijltang..

 5. 16 maart 2016 / 10:51

  Weer een gemiste kans..Ik kon er helaas niet bij zijn maar het ziet er echt super leuk uit!

 6. 16 maart 2016 / 10:55

  Whoaa wat gaaf dat je ook nog een eigen styling tool mocht kiezen!

 7. 16 maart 2016 / 13:06

  Ziet er leuk uit dat event. Ik kon er helaas niet bij zijn. Super leuke tool heb je uitgekozen.

 8. 16 maart 2016 / 13:27

  Wat een mega leuke goodiebag en event zeg mijn vriendinnetje Rosanne is ook geweest !

 9. 16 maart 2016 / 15:46

  Daar is ie dan, je plog! Super leuk om dit in 'plog vorm' te laten zien 🙂 Ik vond het ook erg leuk en leerzaam en ben SUPER blij met mijn curl wand!!! Morgen komt mijn verslagje online van deze dag.

 10. 16 maart 2016 / 18:39

  Wat tof dat je naar een event bent gegaan! Ziet er echt prachtig uit. Ik ben heel benieuwd naar de producten en de stijltang!
  Liefs! Evelien

 11. 17 maart 2016 / 14:55

  Aah wat lekker dat jij een body foam hebt. Ik ben dol op foams. Ik heb een heerlijke geurkaars van Janzen. Leuk je toch nog even snel gezien te hebben!

 12. 17 maart 2016 / 15:45

  Oooh wat een mega gaaf event. Daar had ik wel graag bij willen zijn, ik ben zo nieuwsgierig wat er nu allemaal gezegd is over de merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge