VICHY NORMADERM NIGHT DETOX + 3 X WINACTIE!

De laatste maanden houd ik me steeds meer bezig met gezichtsverzorging, ik merk dat goede producten écht een verschil kunnen maken! Toen Vichy mij benaderde met de vraag of ik een product naar keuze wilde testen was ik natuurlijk meteen enthousiast. En het allerleukste? Ik mag 3 exemplaren weggeven aan jullie, mijn lieve lezeressen! Uiteindelijk ging ik voor de Normaderm Detox, een crème die je aanbrengt voor het slapengaan. Lees gauw verder als je benieuwd bent naar mijn mening en wat je moet doen om te winnen!

Eerlijk gezegd had ik zelf nog geen ervaring met Vichy. Wel heb ik er al veel goeds over gelezen en gehoord (op andere blogs). Bijvoorbeeld mijn moeder is ook mega enthousiast over dit merk. Ik kon niet wachten om mijn eigen Vichy product uit te proberen!

Waarom de Normaderm Night Detox? Ik heb last van een onzuivere en vette huid, daarom wilde ik sowieso iets proberen wat mijn huid zou kunnen verbeteren. Ook was ik al een tijdje op zoek naar een fijne nachtcrème. Hier vind je alle Normaderm producten van Vichy, die onzuiverheden tegengaan.

Dit is wat de Normaderm Night Detox belooft. Klinkt goed!

‘s Ochtends word ik vaak wakker met een vet laagje op mijn huid, vooral op mijn voorhoofd. Het lijkt wel olie! Herkennen jullie dit ook? Ik ben heel benieuwd of de Detox dit werkelijk tegengaat. Ook belooft de Detox porien te verfijnen, de huid te laten stralen en te zorgen voor een regelmatige huidstructuur.

En dit zijn de ingrediënten. Wat mij opviel is dat er geen parabenen in de crème zitten, dus dat is sowieso al een groot pluspunt! Wel zit er alcohol in, wat ik persoonlijk niet erg vind. Parfum staat echt heel laag op de lijst, dat maakt de Normaderm Night Detox ook geschikt voor de gevoelige huid.

De crème is wit en heeft een hele fijne geur. Heel zacht en verzorgend, daar houd ik van!

De crème is heel soepel en licht en smeert gemakkelijk uit. Hij trekt ook enorm snel in!
Zo zag mijn huid er uit voordat ik met de Normaderm Night Detox begon. Wat rode plekjes, geen egale huid en ook redelijk wijde poriën. Ik heb gekozen voor een close-up, zodat je het verschil goed kunt zien! Maar mijn huid was al redelijk rustig sinds ik de ClearSkin producten gebruik. 
Nu zijn we drie weken verder en een paar tintjes bruiner, haha! Ik heb echt de tijd genomen om dit product te testen. Ik zie duidelijk verschil, jij ook? Mijn poriën zijn helaas niet echt kleiner geworden, maar ik zie minder rode plekjes en mijn huid is iets egaler. Als ik wakker word is mijn huid veel minder vet!
Je hoort het al, ik ben enorm te spreken over de Normaderm Night Detox van Vichy! Ik gebruik ‘m nu al ruim drie weken iedere dag en ik zie en merk duidelijk verschil. Ik heb minder last van vlekjes en onzuiverheden, mijn huid is minder vet en ziet er gezonder uit. Dit product vind ik echt een aanrader als je net als ik last hebt van een vette huid en onzuiverheden. Dan nu over naar het leukste gedeelte voor jullie:

De winactie! Ik mag maar liefst drie van jullie heel erg blij maken met de Normaderm Night Detox.


Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij via Bloglovin’ en like/save dit bericht
– Like de Facebook-pagina van mijn blog (@annajirinaNL)
– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet, welke opties je hebt gedaan om kans te maken en vergeet niet je e-mailadres te vermelden! (Mocht je het vervelend vinden om deze in de comments achter te laten i.v.m. spam, mag je ook meedoen door een e-mail te sturen naar annajirina@hotmail.nl)

Wat mag je doen (voor extra winkans)
– Volg mij via Instagram (@annajirina) (+1) 

Algemene informatie over de winactie:
– De 3 gelukkige winnaressen zullen worden gekozen via een random name generator
– De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m zaterdag 19 maart
– Zondag 20 maart zal ik direct de winnaressen kiezen en mailen, mocht diegene niet binnen 3 dagen reageren wordt er een andere winnares gekozen!
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vichy
Heb jij ervaring met Vichy-producten? Welk type huid heb jij?

28 Reacties

 1. 12 maart 2016 / 07:16

  Wat tof dat je er meteen 3 weg mag geven! Helaas heb ik een droge huid (mweh) en denken dat ik met Alcohol Denat niet echt verder kom, haha. Wel super fijn dat het bij jou werkt!

 2. 12 maart 2016 / 07:49

  Wat een leuke actie ! Doe graag mee . Ik volgde je al
  Op alles en heb het via
  Bloglovin gesaved ! Ben er erg benieuwd naar geworden

 3. 12 maart 2016 / 09:09

  Klinkt heel erg goed en omdat ik zelf ook een onzuivere/vette huid heb, zou ik dit goed kunnen gebruiken. Ik gok daarom bij deze graag een kans om deze te winnen en zal alle stappen volgen. Zou het super tof vinden om deze te winnen en er ook over te kunnen schrijven!

 4. Anoniem
  12 maart 2016 / 10:02

  Wauw!! Ik ben super benieuwd en enthousiast door je artikel. Ik heb ook last van een onzuivere huid, geen pukkeltjes, maar rode vlekjes op mijn gezicht. Al veel geprobeerd, maar ze gaan niet weg.
  ' s ochtends sta ik ook op met een vette huid, vooral rondom mijn neus en voorhoofd.
  Ik volg je via de mogelijke kanalen 🙂 email is: irisvdervelde@hotmail.com

 5. 12 maart 2016 / 13:29

  Het klinkt goed, dat vettige herken ik wel. De ene keer is het erger dan de ander keer. Maar prettig is het niet. Ik ben benieuwd of dit iets is voor mij. Waag dus graag een kansje.

 6. 12 maart 2016 / 16:27

  Ohh, ik ben reuze benieuwd naar dit product! Ik heb namelijk zelf ook last van een vette huid met hele grove poriën… Dus ik doe mee! 🙂 Ik volgde je al via Instagram en Facebook (en Bloglovin natuurlijk). Mijn e-mail is: maaike.sanders@hotmail.com

 7. 12 maart 2016 / 19:24

  Dat lijkt me geweldig spul! Mijn velletje kan ook wel wat hulp gebruiken. Ik volg via BL, FB (Tamara Mara großmaul) en Instagram (paramara1982). Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

 8. 12 maart 2016 / 20:14

  Klinkt als een fijn product om op te doen voor het slapen gaan. Ik vind gezichtsverzorging zelf ook steeds belangrijker, ik merk ook echt dat mijn huid er rustiger van wordt als ik met een goed verzorgde huid ga slapen. Ik heb nog geen ervaring met Vichy, maar ik zou het zeker eens willen proberen. Hmmm, ik ga een kansje wagen! Lijkt me leuk! Mijn e-mail is: info@kimmetjekims.nl. Liefs!!

 9. 12 maart 2016 / 21:30

  Wat fijn dat je een product mocht testen van Vichy! Ik vind dat je goed gekozen hebt, ik zou ook voor iets dergelijks gegaan zijn. Altijd benieuwd of zulke producten toch net dat verschil maken! Blijkbaar wel bij jou en afgaande op de foto's ;). Ik doe graag mee aan de winactie en volg via bloglovin en fb. Groetjes janabeeckman2@hotmail.com

 10. 13 maart 2016 / 09:37

  Ik doe graag mee! Ik hou erg van de producten van Vichy. Ik volg je op BLoglovin en FB

 11. Anoniem
  13 maart 2016 / 11:54

  Wat een heerlijk product lijkt me dat, minder last van vlekjes en onzuiverheden hebben…. dat zou ik graag willen, dus ik doe mee!
  Ik volg op Bloglovin en heb het bericht gesaved.
  En op FB like ik.
  Nu maar duimen…..
  Fijne zondag en groeten,
  Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

 12. 13 maart 2016 / 20:11

  Lijkt me een interessant product. Ik heb open poriën en ben heel benieuwd of crème daar wat aan kan doen. Ik volg je op Bloglovin' en heb je Facebookpagina geliked, ik mail je mijn e-mailadres nog. Groetjes x

 13. 14 maart 2016 / 11:34

  Ik heb ook last van vette huid op mijn voorhoofd en dat is best erg! Ik volg je op Facebook. Ben benieuwd naar het product.

 14. Daphne
  14 maart 2016 / 13:25

  Ik heb een vettige huid met last van puistje ik had het!

 15. Anneliese de Waal
  14 maart 2016 / 19:41

  Ik doe graag mee, zou het graag op mijn huid willen uit proberen.
  Ik heb een gemengde huid, ik heb geen ervaring met Vichy-producten.

  Ik volgde je al op facebook en bloglovin.

  Email = anneliese.dewaal@live.nl

 16. 17 maart 2016 / 10:54

  Ik doe natuurlijk mee, het lijkt mij super fijne producten en ik ben al benieuwd naar dit merk. Ik volg je al overal, ook Instagram. Nu duimen.

 17. 17 maart 2016 / 13:36

  jaa ik doe mee 😀 ik heb alles al gedaan behalve bericht saven op blogger hmmm ik weet mn wachtwoord echt niet meer 🙁

 18. 19 maart 2016 / 07:58

  Ik heb een hele ongrustige en vette huid ik heb nog niet het product gevonden die dit kan verhelpen! Ik hoor de laatste tijd heel veel goede verhalen over Vichy producten, dus wie weet gaat dit mij wel helpen! Ik waag een kansje! 🍀 Ik heb alle stappen uitgevoerd en ik volg je ook nog op instagram, mijn mail is: esmeecnossen@gmail.com

 19. 19 maart 2016 / 07:59

  Ik heb een hele ongrustige en vette huid ik heb nog niet het product gevonden die dit kan verhelpen! Ik hoor de laatste tijd heel veel goede verhalen over Vichy producten, dus wie weet gaat dit mij wel helpen! Ik waag een kansje! 🍀 Ik heb alle stappen uitgevoerd en ik volg je ook nog op instagram, mijn mail is: esmeecnossen@gmail.com

 20. 19 maart 2016 / 10:51

  Ik doe graag mee!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  en mijn email is zoe2308 at live.nl

  liefs, Zoë

 21. Anoniem
  19 maart 2016 / 13:31

  Wat een leuke actie! Ik heb sinds vorig jaar een onrustige huid en heb over Vichy goede verhalen gehoord, dus het zou leuk zijn als ik de kans krijg deze uit te proberen! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb ook dit artikel gesaved. Ook heb ik je Facebookpagina geliked (Rosanne Sch00n) en je instagram gevolgd (Rosch12). Mijn e-mailadres is rosanne_ schoon @ hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge