BLOG10-2

MLBB #56 | VERVEN IN HET KATTENCAFÉ, NAAR IKEA EN KOFFIE

Hoe was jullie weekend? De afgelopen week was best een drukke week! Ik was de hele week aan het werk op stage, ging onder andere naar de Ikea en de Praxis (om verf uit te kiezen) en het afgelopen weekend heb ik helpen verven in het Kattencafé. Ook scoorde ik eindelijk de producten van de Etos die ik wilde en werkte ik ’s avonds weer veel aan mijn blog. Ik heb weer heel veel te vertellen, ook al weet ik nu eigenlijk al niet meer wat ik allemaal heb gedaan, haha. Gelukkig hebben we de foto’s nog… Kijk je met me mee?

De week begon met een gezellig avondje de Kolonisten, vorige zondag. Of nou ja, binnen een uurtje waren we eigenlijk al uitgespeeld. Ik had gewonnen! 🙂

Maandag weer naar Groningen voor stage. Ik heb er wel eens meer fashionable uitgezien, maar het was KOUD. En dit waren mijn enige schoenen die gevoerd zijn aan de binnenkant, blijkbaar :’). M’n garderobe is zo niet winter proof, haha…

Deze foto plaatste ik op Instagram. Fijn nieuw leesvoer van de bibliotheek! Ik wist niet in welk boek ik zou beginnen, maar uiteindelijk ging ik voor Close-up van Esther Verhoef.

Ik schreef een review over het Absolute Nudes palette van Max & More (Action). Ik kan je vertellen, die is absoluut een aanrader!

Dinsdag (volgens mij was het dinsdag, lol) had mijn stagebegeleider (de oprichtster van het Kattencafé :-)) een lunch afspraak. Dus ging ik even naar de Etos, want ik had een kortingsbon van 2,50 waar ik maar al te graag gebruik van wilde maken!

Helaas waren de producten die ik wilde overal uitverkocht in het centrum van Groningen, mweh. Maar… Ik heb ze alsnog weten te scoren bij een andere Etos in de stad, yay! Gauw meer hierover.

Na het mislukte Etos-producten-verhaal begon het te sneeuwen en besloot ik even op te warmen bij de Coffee United. Wat een grafkou, haha.

Ik fotografeerde mijn zelf ontworpen gift card voor het Kattencafé, die je in de online shop alvast kunt bestellen en cadeau kunt geven aan iemand :-).

Woensdagochtend vroeg in de Søstrene Grene om inspiratie op te doen. Ik was de eerste klant en stond om 10 uur al voor de deur te wachten. Voelde me echt een omaatje die om 8 uur boodschappen wil doen, haha.

Daarna nog even bij V&D kijken. Daar hebben ze super veel boeken afgeprijsd, leuk! Maar goed, de bibliotheek is natuurlijk gratis… Ik vraag wel een boek voor mijn verjaardag :-). Niet onnodig geld uitgeven nu.

De vloer samen met de kleuren die op de wand gaan in het kattencafé. Ik heb helpen kiezen, zo leuk :-).

Ik maakte gauw deze schetsjes in Illustrator, om te kijken hoe diverse kleuren op de wanden zouden staan. En wat koele en warme tinten doen in de ruimte. Toch fijn om het even wat beter voor je te kunnen zien op die manier! Part of the job als stylist, haha.

Gevalletje slechte timing: De afgelopen week miste ik wonderbaarlijk vaak net de trein. Gelukkig hoef ik maar een kwartiertje te wachten en staat de volgende trein al klaar op een ander spoor (want, Groningen = eindpunt, lucky). Toch kon ik de verleiding van koffie niet weerstaan, aangezien het zo mega koud was (goed excuus, toch? ;-)).

Knuffelen met lieve Lex! <3 Wat een grote cavia, hè?!

Mijn moeder maakte weer eens taco’s. Wat kan ik daar toch van genieten! Echt wel m’n favoriete gerecht.

Make-up of the day! <3

Afgelopen donderdag ging ik samen met mijn stagebegeleider even naar Holtbar, een super gave concept store/cafeetje in Groningen.

Kijk nou hoe leuk! Ik ben echt verliefd op het interieur. Ik heb al aan de eigenaresse(s) doorgegeven dat ik wat ga schrijven over Holtbar op mijn blog en gelukkig vonden ze dat een leuk idee, dus binnenkort ga ik er met mijn camera naartoe. Jullie kunnen een uitgebreid artikel erover verwachten ;-).

Van werken in de Holtbar kwam helaas niet veel terecht, want abrupt moesten we (mijn stagebegeleider en ik) naar de Ikea om het keuken werkblad uit te kiezen. Daar zagen we dit toffe behang, waar we eerder op internet ook al naar hadden gekeken. Heel toevallig!
Brrrr! Ik ben zo blij dat de sneeuw eindelijk weg is…

Mijn minst favoriete klusje van de week: Het schoonmaken van het cavia hok. In de vrieskou. Mweh. Gehuld in joggingbroek en snowboots, how charming

Ik had mijn leren jasje laten liggen bij een vriendin (daar kwam ik pas een week later achter, oeps) dus die haalde ik dinsdagavond even op.

Onderweg pikte ik een andere vriendin op en hebben we samen in het uitgestorven centrum van mijn dorp een (ras)patatje gegeten. Door de sneeuw waren veel snackbars al dicht om 21.00 of eerder, haha.

Zaterdag was het dan zover: Het verven van de wanden in het kattencafé. Het bleek meer werk dan we dachten…

Gelukkig konden we zaterdag en zondag rekenen op assistentie :-). En tussendoor genieten van koffie en een lekkere lunch. Zaterdagavond hebben we van 09.00-19.00 geverfd, pfff!

Maar… Toen konden we gisteren wel wat later beginnen :-). Deze slimmerd stond een kwartier te vroeg bij de trein. Op zondag gaan de treinen hier maar twee keer per uur en dat was ik even vergeten. Gelukkig was het niet meer zo koud!

Waaauw! Dit is de kleur die je eerder al zag op het kleurenkaartje. Zo mooi! We hebben echt hard gewerkt en het resultaat mag er wezen.

Ik houd van de rust en sfeer in Groningen in de weekenden <3

Ook schreef ik deze week een artikel over 3 creatieve dingen die je kunt doen met Instagram foto’s. Heb jij ’t al gelezen?

Nog een slimme actie: Gisteren eindelijk klaar met verven, stond ik bij mijn huis zonder huissleutel. Gelukkig kwamen mijn ouders al vrij snel thuis, haha.

Gisteren deelde ik wat winterse foto’s op mijn blog, met daarbij een gezellig, zondags kletspraatje :-).

Nu ik dit schrijf is het zondagavond, ik lig in bed met twee lamme armen van het verven. Spierpijn, joh! Ik ben ook niks gewend, haha. Straks lekker de laptop dicht en genieten van een boek, warme chocolademelk en m&ms, heerlijk. Of… Een hele oude, foute aflevering van Geordie Shore terugkijken. Daar heb ik eigenlijk ook wel zin in! Vandaag (maandag) mag ik gelukkig een dagje thuis werken en een beetje uitslapen :-). Aan het einde van de middag ga ik naar Groningen voor een barista-training, super leuk! Kan ik straks, als het kattencafé open is, tenminste fatsoenlijke koffietjes maken, als dat even nodig is i.v.m. drukte.


Ik wens je een fijne week! Was jouw weekend ook zo druk?

20 thoughts on “MLBB #56 | VERVEN IN HET KATTENCAFÉ, NAAR IKEA EN KOFFIE

  1. Wat leuk om de vorderingen van het café zo te volgen, ben benieuwd naar het eindresultaat! Ook leuk om al die herkenningspunten te zien, ik woon ook in Groningen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge