NEW IN | PIECES SJAAL + WINTER OUTFIT

Hi all! Afgelopen weekend was het echt prachtig weer. Er lag sneeuw, de lucht was strakblauw en de zon scheen. Wat een perfecte combinatie! Daar moest ik natuurlijk van genieten. Ik ging zondag naar het park om wat winterse foto’s te maken (daarover later meer). Lekker relaxed en zonder make-up, zoals een zondag hoort te zijn! Ondanks dat leek het me erg leuk om weer eens wat outfit foto’s te maken, dat zou ik echt vaker moeten doen. Ook wilde ik nog graag mijn nieuwe sjaal aan jullie laten zien :-). Kijk je mee?

Hier in het hoge noorden is het nu echt op en top winter. Brrrr! Het lijkt wel alsof ik op de sneeuw gephotoshopt ben, zo fel (en blauw) was het licht, haha. Zo lopend in het zonnetje was het erg fijn, fietsend toch al meteen een stuk minder… Wat een ijskoude wind! Gelukkig is het park dichtbij :-).

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe sjaal van de Pieces! Ik kocht hem afgelopen donderdag in Groningen, misschien heb je de foto al wel gezien op Instagram. Extra fijn is dat hij in de sale was, hij kostte maar een tientje! Bij Pieces hebben ze altijd leuke sale-items :-). Ik had dringend behoefte aan een nieuwe, warme en effen sjaal. Ik draag eigenlijk altijd mijn Zara sjaal (zie de foto in de sidebar), maar die heeft een drukke print en staat niet bij alle outfits even mooi… Het is overigens wel mijn lievelings-sjaal: Op weg naar het uitgaan raakte ik ‘m een keer kwijt, hing die in een boom! (Ik merkte niet dat hij afwaaide). Ik ben meer dan een kilometer terug gelopen midden in de nacht om hem te zoeken, haha. Wel gevonden dus!

Een ijskoude dag vraagt om extreme maatregelen: Ik trok mijn dikke teddy coat weer eens uit de kast en ook droeg ik mijn zwarte Nikes, bij gebrek aan beter. Heel erg waterdicht zijn ze helaas niet, haha. Het zwarte bandje om mijn middel is, heel charmant, van mijn camera-tas. Lol. Valt het jullie trouwens op dat mijn haar alweer een heel stuk lichter is geworden dan toen het net geverfd was, nog geen maand geleden? Het lijkt wel alsof donkere kleuren niet goed blijven zitten bij mij. Hebben jullie misschien tips?

Winter Wonderland! Het was echt een prachtige dag, ik kan niet anders zeggen. Tussendoor gingen mijn moeder (die overigens ook de foto’s van mij maakte) en ik nog even op een bankje zitten, pal in de zon. We kregen het zowaar warm, heel even leek het wel lente!

Zonnebril – Fendi via Eyewish Opticiens
Sjaal – Pieces
Teddy Coat – Stardust Groningen
Broek – H&M
Schoenen – Nike
Wat een fijne dag om even door het park te wandelen. Vooral op zondag vind ik zulke dingen echt fijn! Jullie ook? Later deze week deel ik meer winterse beelden op mijn blog :-).
Ik ga er geen apart artikel over schrijven, maar het is zeker het vermelden waard: Mijn nieuwe Fendi zonnebril. Ik ben er zó blij mee! Alweer maanden geleden was ik uitgenodigd voor het Eyewish Event in het Rijksmuseum en in de goodie bag zat een mega grote tegoedbon voor een bril (whaaaa!!!). In december, een paar dagen voordat de bon zou verlopen *oeps*, scoorde ik nog gauw deze prachtige zonnebril. Vorige week schreef ik al over deze zonnebril van CheapAss zonnebrillen, ik ben inmiddels goed voorzien! :-). Ik lees overal dat jullie zuiderlingen ook sneeuw willen, nou, we zijn er hier wel weer klaar mee, haha. De hele dag koude voeten en koude handen. Zo ongemakkelijk allemaal, brrr. Ik kan niet wachten tot de zomer!
Sneeuwde het bij jou ook? Wat is jouw beste tip om niet te bevriezen?

28 Reacties

 1. 20 januari 2016 / 06:22

  Wat een mooie outfit. En je nieuwe Fendi zonnebril is erg gaaf!

 2. 20 januari 2016 / 07:14

  Pieces heeft inderdaad altijd hele leuke sale. Ik ben ook nog op zoek naar een leuke sjaal, misschien daar eens even kijken. Ik vind jouw jas ook erg gaaf.
  Liefs

 3. 20 januari 2016 / 08:01

  Waaaaauw, wat zijn de foto's prachtig geworden zo in het mooie witte sneeuw landschap! Je outfit ziet er ook heel pretty uit. Vooral je jas ziet er heerlijk warm en cosy uit, perfect voor dit koude weer!

 4. 20 januari 2016 / 08:35

  Ah wat leuk dat je outfitfoto's gemaakt hebt in de sneeuw! Dat wil ik ook wel, haha. En je outfit ziet er enorm gaaf uit <3

 5. 20 januari 2016 / 08:40

  Ohhh al die sneeuw, wat gaaf! Hier in het zuiden is er nog niks gebeurd…

 6. 20 januari 2016 / 09:18

  Super leuke outfit 😀 Vooral met al die sneeuw…. hele mooie foto's!
  Hier in het Zuiden heeft het niet echt gesneeuwd, maar bij mijn ouders in de Ardennen ligt wel een flink pak!

 7. 20 januari 2016 / 10:04

  Wat een mooie foto's! Ik heb geen sneeuw gezien helaas (zit dan ook niet in Nederland), vind het stiekem wel jammer want sneeuw (echt heftige sneeuw, niet die vieze modder sneeuw) is echt heel gezellig 🙂 En mooi, jouw foto's bewijzen het maar weer!

 8. 20 januari 2016 / 10:30

  Wat een heerlijke jas en wat veel sneeuw! Bij ons was het maar een milimetertje ofzo.

 9. 20 januari 2016 / 13:07

  Wat een mooie foto's heb je gemaakt. Oh die jas ziet er zo lekker warm uit, prachtig ook!

 10. 20 januari 2016 / 13:14

  De zonnebril staat je echt heel leuk! En mooie outfit, je jas lijkt me lekker zacht 🙂

 11. 20 januari 2016 / 14:05

  Mooie outfit, echt een geweldige zonnebril en wat een leuke jas!

 12. 20 januari 2016 / 15:49

  ah, ik zag deze op je instagram! je jas is ook geweldig fluffy en cute. je sjaal is ook leuk en lekker warm! en mooi dat je nog een leuke zonnebril heb kunnen vinden voordat de bon verliep 🙂

 13. 20 januari 2016 / 15:56

  Volgens mij zag ik de jas al voorbij komen, hij is zo mooi! En mooie foto's met de sneeuw 😀 helaas hier geen sneeuw gezien.

 14. 20 januari 2016 / 18:59

  Leuke outfit! In de kou is een sjaal wel ideaal ja!

 15. 20 januari 2016 / 19:51

  Vette jas heb je aan zeg! Mijn tip om warm te blijven is eigenlijk gewoon een super dikke trui aantrekken zodat je niet een al te dikken jas aan hoeft en zo blijf je ook warm 🙂

 16. 21 januari 2016 / 10:12

  Wat een prachtige locatie met dat sneeuw!

 17. 21 januari 2016 / 11:20

  Wauw wat een praaachtige foto's! Wat een goed pak sneeuw had je daar!
  De outfit is super en ben verliefd op je teddy coat. Lijkt me heerlijk warm

 18. 21 januari 2016 / 18:54

  Zo'n leuke outfit! En zalig dat de sneeuw blijft liggen, hier in België is het alleen maar van die natte sneeuw 🙁

 19. 21 januari 2016 / 20:09

  Ah wat een super gave outfit! Ik vind je jas heel tof, en wauw wat mooi in de sneeuw. <3
  Liefs! Evelien

 20. 22 januari 2016 / 21:12

  Mooie outfit en je zonnebril heb je echt leuk gecombineerd! Loveit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge