MLBB #30 | ZOMERWELVAART, SIMS 2 EN NIEUWE MAKE-UP

Wat een weekje weer! Waarom gaat de tijd altijd zo snel in de vakantie? Naast werken en bloggen houd ik ook niet zo heel veel vrije tijd meer over moet ik zeggen… De afgelopen week voelde ik me niet heel goed, ik had veel last van duizeligheid en ik was moe, daardoor had ik ook niet veel energie om te bloggen. Toch heb ik, vooral aan het begin van de week, nog een aantal leuke dingen kunnen doen. Ik bezocht Zomerwelvaart in Groningen, ging weer op stap en daarnaast genoot ik van een heleboel lekker eten. Lees je mee?

De afgelopen week droeg ik bijna iedere dag mijn nieuwe jas! Vrijdag kon je er meer over lezen in deze shoplog.
Vorige maandag was ik vrij, dus ruimde ik zo’n beetje mijn hele kamer op. Dat stond nog op mijn lijstje van wat ik deze zomer wilde en moest doen. Na afloop was ik doodmoe en beloonde ik mezelf door een nieuw masker van dr. Van Der Hoog te proberen.

Wooow! Kijk deze mega Libelle, bij ons in de tuin. Ik zie nu pas hoe duidelijk de foto is, ook al is hij gewoon met mijn telefoon gemaakt.

Omdat ik bijna alle belangrijke dingen af heb gemaakt die ik deze zomer wilde doen mocht ik van mezelf weer eens Sims spelen. Dat was lang geleden! En ja, ik speel nog steeds de Sims 2, haha. Ik had hier trouwens een klein restaurantje gebouwd. Blijft een leuke bezigheid. 

De afgelopen week werkte ik weer 5 dagen en daarvoor eet ik vaak thuis wat couscous.

Zoals jullie misschien weten is gastblogger Kristina ook mijn collega. Ik zag dat ze haar tas boven op haar Invito espadrilles had gepleurd, die ze zo mooi vond haha.

Donderdagavond ging ik weer eens gezellig op stap met een vriendin en (oud) collega’s van Zara. Het was super leuk! Ook dit keer maakte ik een, niet zo heldere, foto van mijn nr. voor de stadsgarderobe.

Ik heb weer lekker veel make-up producten getest en geswatcht de afgelopen week. Ook experimenteerde ik met nieuwe ooglooks met het Au Natural palette van Sleek, die ik bijna iedere dag gebruik. Heb jij de review al gelezen?

 In de bus naar het werk!

Zo zat ik er vaak bij, lekker bloggen op mijn laptop met Youtube aan op mijn andere computer, want daarvan kan het geluid heel hard :-). En daarop speel ik ook altijd de Sims 2, trouwens.

Ijssss! Bijna iedere week doe ik een rondje centrum met mijn moeder en soms eten we dan iets (bij Hema) en dit keer at ik een ijsje, en wel met discodip. Er zijn nieuwe bankjes gekomen bij het centrum en daar hebben we even goed gebruik van gemaakt. Dit was geloof ik op donderdag. Ik heb echt geen idee meer wat ik heb gekocht eigenlijk, in de vakantie is mijn geheugen echt 0, haha.

Zondagochtend had ik heel lang uitgeslapen, want ik was super moe van elke dag werken. Die middag ging ik met mijn ouders de stad in, ook al had ik meer zin om op de bank te liggen…

We liepen wat door de stad, ik kocht wat kleine dingen, trouwens ook nog iets bij Kruidvat vanwege de 1+1 gratis actie. Daarna gingen we naar Zomerwelvaart, er waren allemaal kleine kraampjes en lekkernijen. Helaas heb ik er niet veel van meegekregen, ik voelde mij helemaal niet goed. Ik had hoofdpijn, was moe, duizelig en trillerig.

Ik had geprobeerd mij ziek te melden voor mijn werk maar dat kon niet meer. Daarom bleef ik maar in de stad en deed ik verder rustig aan. Ik at poffertjes, dat had ik lang niet meer gegeten!

Voor mijn werk gingen we nog even ergens wat eten, dat deed me wel even goed! Ik was die dag ook nogal warrig dus door de stad lopen was niet echt heel prettig. Ik denk dat het gewoon door de drukte van de afgelopen dagen komt. Gelukkig ben ik komende week drie dagen vrij!
Daarna liepen we naar de auto en zetten mijn ouders mij af bij mijn werk. Kijk eens hoe mooi Groningen is! Hier werd ik wel weer een beetje vrolijk van. Dit straatje ligt pal aan het station, ideaal. Ik vind deze huisjes zo ontzettend mooi en leuk, hier wil ik na mijn studie zo graag wonen… #futuregoals haha.

Eenmaal op mijn werk maakte ik een banaan wel op een heel bijzondere wijze open… Gelukkig hoefde ik maar een paar uurtjes omdat ik me dus niet goed voelde, het ging ook niet helemaal lekker moet ik zeggen. Ik kreeg ook niet echt goed mee wat er allemaal gaande was, haha.

Lekker knuffelen met mijn lieve Lex! Hij lijkt hier echt extreem dik, haha. Altijd zo schattig wanneer hij zijn kopje wil verbergen onder mijn kin.

En mijn andere lekkerding! Haha. Kijk dan hoe hij poseert <3

Nu ik dit schrijf, maandagmiddag, ga ik straks nog een avondje werken. Ik voel me niet top, maar het moet vast lukken. De komende drie dagen ben ik heerlijk vrij en ik ga helemaal niks doen. Op uitzending gemist kijken, bloggen, Sims spelen en boeken en tijdschriften lezen na dan. Wel balen van het slechte weer! De zon doet me altijd zoveel goeds… Nu maken we er binnen maar een feestje van, haha ;-). Fijne week allemaal!

11 Reacties

 1. 28 juli 2015 / 08:57

  Haha, The Sims vond ik vroeger echt geweldig!! Ik heb nu erg veel zin om het terug te spelen! Xx

 2. 28 juli 2015 / 09:52

  De sims is zo leuk he, ik kan mij alleen niet mee bedenken hoe sims 2 was, want heb nu alweer sims 4 haha.

 3. 28 juli 2015 / 10:16

  De sims, nostalgie <3 Je cavias zijn echt super schattig 🙂

 4. 28 juli 2015 / 16:20

  Ik vind Sims 2 zo leuk! Stiekem heb ik het ook al gespeeld in deze vakantie, kon het ook niet laten!

 5. 28 juli 2015 / 20:16

  Jammer dat je je het einde van de week niet zo lekker voelde, maaar soms heb je van die dagen. Groningen ziet er inderdaad mooi uit op die foto van dat schattige straatje.

 6. 29 juli 2015 / 07:20

  Ohjee, Sims alarm! Nu heb ik er ook weer onzettend veel zin in, hahaaa. Wat een super gave jas heb je trouwens!!

 7. 29 juli 2015 / 19:35

  Sims is altijd leuk! Toffe foto's 🙂

 8. 30 juli 2015 / 09:44

  Wat jammer dat je je niet zo lekker voelde! Hopelijk doe je nu even rustig aan, want ik merk dat het niet allemaal even soepel ging. En de sims wil ik ook weer een keertje spelen, daardoor gaat de tijd zo lekker snel haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge