REVIEW | NYC BIG BOLD MASCARA

Door Kristina – Iedereen heeft de beroemde NYC Big Bold mascara’s al wel eens voorbij zien komen. Inmiddels heeft NYC mascara’s in alle kleuren en maten. Zelf ben ik een groot fan van de roze Big Bold mascara (wie niet?) De zwarte huls en de opvallende letters van de nieuwe NYC mascara trokken meteen mijn aandacht en toen ik het veelbelovende borsteltje zag, besloot ik ‘m mee te nemen. Benieuwd naar mijn mening? Kijk dan gauw mee naar mijn aller eerste review!

En dit is hoe de mascara er uit ziet. Hij heeft een simpele maar toch opvallende verpakking. De mascara belooft een long lasting effect dat wel 24 uur duurt. Zoals je kan zien heeft deze mascara een enorme borstel. Mijn moeder vroeg zelfs of het voor je haar bedoeld is, haha. Op de website van Kruidvat wordt belooft dat NYC Big Bold 24H mascara je super volle wimpers bezorgt. Tijd om het te testen!

Hier  heb ik nog niks op mijn wimpers. Zoals je al kan zien heb ik al vrij donkere en gekrulde wimpers van mezelf (thanks mama). Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij vaak bijna alle mascara precies hetzelfde effect geven, ongeacht het borsteltje.
Op deze foto heb ik Super Fine Eyelinerpen van Essence (zie de foto’s onderaan het artikel) en twee laagjes NYC Big Bold mascara op. Ik ben nog niet zo van onder de indruk van de mascara. Ik had meer volume verwacht en je ziet nauwelijks dat ik mascara op heb. Nou, hup nog een paar laagjes smeren.
Hier heb ik nog een paar laagjes van de NYC Big Bold mascara aangebracht. Dus in totaal zit ik al op 4 of 5 laagjes, whut?! Dat valt niet terug te zien en ben nog steeds niet tevreden over het resultaat. Waar is mijn mega-booming-super-volle-wimper effect? Het lijkt wel alsof dat borsteltje (hallo mega borstel) niets afgeeft. Jammer dit. 
Om de boel te fixen heb ik Essence Lash Princess mascara erbij gepakt en boven op Big Bold en op mijn onderwimpers gesmeerd. Het borsteltje is subtiel maar doet heel goed zijn werk. Het lijkt wel alsof ik nepwimpers heb aangebracht. Yay!
Even ter vergelijking: boven zie je het borsteltje van NYC Big Bold 24H mascara en onder het borsteltje van Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Het borsteltje van NYC mascara ziet er veel spannender uit terwijl het borsteltje van Essence (voor mij) beter werkt.
Mini review (haha) van de eyeliner: meh. Hij blijft muurvast zitten, ja dus ook als je uitschiet.. Ook droogt het puntje erg snel uit. Het ziet er in ieder geval beter uit dan dat het werkt, helaas.
Big Bold mascara raad ik aan als je van subtiele wimpers houdt en al veel volume van jezelf hebt. Maar als jij, net als ik, van een lekker dikke laag mascara houdt dan is deze Big Bold mascara variant niets voor jou en raad ik je de Essence Lash Princess mascara aan. 
NYC Big Bold 24H Mascara kost 4,29 
Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara kost 3,39
Essence 01 Deep Black Super Fine Eyeliner Pen kost 2,59

Alle genoemde producten zijn onder andere te verkrijgen bij het Kruidvat. 

Wat is momenteel jouw favoriete mascara?

6 Reacties

 1. 23 april 2015 / 05:40

  Ik ben ook fan van de Essence Lash Princess mascara, ik heb de roze variant. Het resultaat van NYC vind ik ook een beetje tegenvallen! Fijne review en wat zit je eyeliner mooi!
  Liefs, Iris

 2. 23 april 2015 / 09:29

  Wat een fijne review! Jammer dat het niet het resultaat geeft waar je op had gehoopt.

 3. 23 april 2015 / 09:32

  Wat een fijne review! Jammer dat het niet het resultaat geeft waar je op had gehoopt.

 4. 23 april 2015 / 09:32

  Hele goede en duidelijke review! Ik ben voorlopig nog steeds helemaal verliefd op m'n mascara van Estée Lauder, beetje pricey maar het meer dan waard!

 5. 23 april 2015 / 14:44

  Weer een leuke review en maar jammer dat de mascara tegenviel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge