HAPPY MOMENTS #5 | MAART

Het is alweer april, de tijd vliegt! Voor we het weten is het alweer zomervakantie. De laatste Happy Moments is trouwens ook alweer een hele tijd geleden! Niet dat er geen leuke momenten waren, maar de afgelopen tijd zat ik duidelijk minder goed in mijn vel. Volgens mij ga ik weer de goede kant op, maar ik doe het voorlopig nog even rustig aan (voor zover dat kan natuurlijk). De maand maart was gelukkig wel echt een hele leuke en mooie maand, vol met kleine geluksmomentjes! Lees je mee?

Allereerst ben ik natuurlijk hartstikke blij met dat ik het bloggen weer ben gaan oppakken. Fotograferen, schrijven en alles wat erbij komt kijken, ik heb het zo gemist! De afgelopen tijd was ik natuurlijk niet helemaal ‘weg,’ maar echt wel duidelijk veel minder actief. Maar ja, soms lukt het gewoon even niet en heb ik de energie er echt niet voor. Ik hoop echt dat ik het nog lang volhoud op deze manier! 🙂
Nog iets blog-gerelateerds: Bij het zien van mijn (alsmaar stijgende) Bloglovin’ teller – die inmiddels richting de 300 volgers gaat – word ik ook enorm gelukkig! En echt waar, bij elke nieuwe volger maakt mijn hart weer een sprongetje. Yes, nog iemand die mijn blog leuk vindt! Geen enkele blogger kan ontkennen dat die bevestiging ontzettend goed voelt. Al is het maar als motivatie om door te gaan.

Vriendinnen! De laatste tijd heb ik weer wat meer contact met leuke mensen die ik ken van vroeger – maar waarvan het contact nogal is verwaterd. Ik dacht eerst dat het moeilijk zou zijn om weer contact te leggen (bij sommige mensen wel…), maar dat is nu dus echt niet het geval. Het verleden zorgt al voor een vorm van verbintenis, maar er zijn gelukkig ook nog genoeg nieuwe dingen om het over te hebben!
Ook had ik het de afgelopen maand echt rustig met school. Af en toe voelde het niet zo, maar als ik er nu op terugkijk… Ik heb daarom ook veel leuke (en nuttige dingen) gedaan en dat geeft me echt zoveel energie! Het leven is gewoon zo leuk. Eerder vond ik het ook prima om dagen thuis te zitten (nu nog wel eens, hoor), maar eigenlijk is dat zo ontzettend zonde. Er is elke dag wel wat leuks te beleven!
Mijn kamer in Utrecht. Het wordt er steeds gezelliger! En dan heb ik het niet alleen over mijn kamer, maar ook gewoon in het huis (we hebben eindelijk een schoonmaakrooster, haha) en natuurlijk met de huisgenoten. Ik wilde eerst eigenlijk maar tot de zomervakantie blijven en na de vakantie weer op zoek gaan naar iets nieuws – maar no way dat ik dit dan ga opgeven! Het begint net leuk te worden, haha. 
Ook heb ik de afgelopen maand heel veel liefde gekregen van dieren om mij heen. En dan heb ik het niet alleen over mijn cavia’s! Maar blijkbaar roep ik dat op mij af, er zijn zoveel dieren naar mij toegekomen. In de trein, toen ik op de bus stond te wachten, tijdens het lopen, noem het maar op. Ik vind het dan ook enorm leuk om de dieren te aaien en foto’s van ze te maken. En lekker naar ze te kijken natuurlijk.
Mijn nieuwe haar! Eigenlijk verfde ik mijn haar eind februari, maar deze maand wende ik er aan en was ik er gewoon ontzettend blij mee. Ik schreef eerder al een artikel over mijn ‘nieuwe’ ombre hair, hier kun je het teruglezen. Ik krijg nu wel een beetje uitgroei, maar ik vind het niet heel storend. Wie weet ga ik net voor de zomer weer terug naar donkerblond, maar voor nu ben ik zo super blij met deze tinten!
Deze maand heb ik zo’n 30 sollicitaties gedaan (waarvan drie resulteerden in sollicitatiegesprekken), maar ik heb nog steeds niks gevonden! Op zich is dat natuurlijk helemaal niet leuk en ik baal er ook wel van. Hoe kan het? Ik ben hoogopgeleid, heb ervaring en ik ben gemotiveerd. Is het dan toch de leeftijd? Maar ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Voor elke deur die sluit gaan er weer twee open. 
Het lekkere maart-zonnetje! Hoewel het weer nu somber en grauw is, hebben we toch al een hoop mooie dagen achter de rug. Terrasjes pakken in hartje Amsterdam na een dagje school? Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik heb zelfs al een keertje zonder jas buiten gezeten toen het windstil was, een unicum. Ik hoop dat er nog veel mooie lente-dagen volgen waar we volop van kunnen genieten.
Over de lente gesproken, deze maand ben ik jarig! De laatste maanden voor mijn verjaardag vliegen altijd voorbij en in maart ben ik al een beetje bezig geweest met wat ik dit jaar ga doen. Ik maakte een klein verlanglijstje (ook al kan ik vooral geld gebruiken nu ik werkloos ben :’)) en hield me bezig met het belangrijkste: Wat ga ik die dag doen? Ga ik een feest geven? En waar? Met wie? Wanneer?
Zo, dat waren wel ongeveer de mooie momenten van maart. En oh ja, uiteraard organiseer ik een winactie op mijn verjaardag om het ook een beetje te kunnen vieren met jullie! <3 In februari bestond mijn blog alweer twee jaar, dus deze twee gebeurtenissen wil ik samenvoegen in een leuke winactie. Daar ga ik dus ook gauw mee aan de slag! Ik ben heel benieuwd wat april me allemaal zal brengen.
Was de maand maart voor jou ook zo fijn?

12 Reacties

 1. 3 april 2015 / 09:49

  Wat heerlijk om te lezen. Ik kan het ook niet ontkennen, bij iedere volger erbij maakt mijn hart ook nog steeds een sprongetje. Ik denk dat je snel de 300 zult halen hoor, want dat verdient je ontzettend leuke blog! <3

  • 5 april 2015 / 17:08

   Ah wat een super lief compliment! Ik denk dat dat gevoel wat je erbij krijgt ook nooit gaat op houden, het is een beetje verslavend haha. X

 2. 3 april 2015 / 13:33

  30 sollicitaties! Dat is een hoop. Veel succes! Ik hoop dat je snel wat vindt.

  • 5 april 2015 / 17:08

   Ja inderdaad, ik was zelf ook een beetje verbaasd haha. Het is echt heel moeilijk in deze tijd! X

 3. 3 april 2015 / 14:43

  Een beetje bevestiging en waardering voor je werk voelt altijd goed eh 🙂 Wat leuk dat je je volgersaantal zo ziet stijgen. Ik ken de sollicitatiestress maar al te best trouwens. Het is enorm moeilijk om als buitenlander in Zwitserland iets te vinden.

  • 5 april 2015 / 17:09

   Ja dat kan ik me voorstellen, wow! Ik weet alleen niet hoe de economie in Zwitserland is, maar voor jongeren is het in Nederland echt enorm moeilijk om aan een baan te komen… Zelfs de bijbaantjes liggen al niet meer voor het oprapen, dat merk ik nu wel. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge