NEW IN | ZARA TRF SNEAKERS

Eigenlijk heb ik mijn geliefde grijze sneakers van de Zara al weken in huis en al ontelbare keren gedragen, maar ik had er nog niet echt wat over geschreven. Oeps! Daarom maakte ik vorige week de inmiddels grijze zool even schoon, pakte mijn camera er bij en schoot wat foto’s van mijn nieuwste aanwinst op schoenen-gebied (en geloof me, die groeit niet meer zo hard als vroeger!). Mede een reden dus om jullie meer te vertellen over mijn favoriete sneakers van dit moment. Kijk je mee?

Weten jullie nog dat ik in de zomer schreef over de grijze Nike Air Safari die ik wilde kopen? Nou, na maanden alle winkels en webshop af te zijn gestruind, op zoek naar deze kleur en de juiste maat, was ik er zat van. Bovendien wilde ik al maanden geld opzij zetten voor de schoenen (110 euro is voor mij best een uitgave!), wat uiteindelijk ook niet lukte. Het was duidelijk dat ik op zoek moest naar een vervangend, maar vergelijkbaar paar dat iets vriendelijker zou zijn voor de portemonnee. So I did!

En toen vond ik ze, bij de Zara, gewoon tijdens werktijd! Haha. In het begin vond ik ze helemaal niet zo leuk, het was pas later dat ik ze kon waarderen. Ze werden ook niet super veel verkocht, in Groningen vonden ze het geloof ik maar gekke schoenen. Ik was al met ontslag toen ik eindelijk maar toch besloot om de schoenen te kopen. Dus ik helemaal vol goede moed onderweg naar de Zara, waren ze er niet meer! Ze waren wel in het blauw, dus ik heb ze even gepast voor de maat en daarna online besteld. Het heeft even wat langer geduurd, maar toen kon ik eindelijk genieten van mijn mooie sneakers <3

Wel vielen de schoenen nogal groot, waardoor ik er een zooltje in moest stoppen. Geen probleem, lekker warm voor de winter! Ook zijn ze makkelijk te combineren, deze sneakers doen het altijd goed. Ik draag dit paar echt wel een paar keer per week, ze zitten ontzettend fijn. Ik zit er zelfs over na te denken om het donkerblauwe paar ook aan te schaffen!

Voor de sneakers betaalde ik 49,95, ruim de helft goedkoper dan de Nikes dus. Score! En stiekem vind ik ze nog veel leuker ook 🙂 Ik krijg er vaak opmerkingen over en niemand schijnt te weten dat je ze ‘gewoon’ bij de Zara kunt kopen. En nog iets, de zool loopt heel fijn, niet zoals ‘ie er uit ziet haha! De sneakers zijn trouwens van echt leer en dat maakt dat ze heerlijk zitten. Ik kan er de hele dag op lopen, ik voel haast niet dat ik ze aanheb. En door de zool zijn ze toch net even wat specialer dan een andere sneaker met een meer standaard zool. Ik ben verliefd!
Draag jij ook graag sneakers? Heb je een favoriete paar?

26 Reacties

 1. 15 december 2014 / 09:22

  Foei met je schoenen op de bank in de trein haha :p. Ze zien er tof uit, en doordat de zool niet zo standaard is vallen ze lekker op!

  • 16 december 2014 / 11:20

   Haha jaaa, erg he :$ Dankjewel, en inderdaad, zonder de zool waren ze veel 'gewoner' geweest. X

 2. 15 december 2014 / 17:45

  ze ziene r echt heel erg leuk uit en ik vermoed dat je er ook op je gemakje de wereld mee rond kunt lopen ( zo zien ze er tenminste wel uit ) ik loop zelf ook graag op sneakers…heerlijk!

  • 16 december 2014 / 11:21

   Ja ze lopen ontzettend lekker, ik ben echt dol op sneakers <3 x

 3. 16 december 2014 / 11:40

  Weet je, deze vind ik leuker dan de nikes waar je zo lang naar opzoek was! (: Super mooie schoenen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge