MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 44

Daar is ‘ie dan eindelijk: de foto diary van de afgelopen week! Even iets later dan gepland, want ik werkte de hele dag aan school. Uiteindelijk is er niet veel nuttigs uit mijn vingers gekomen dit weekend (niet qua school en niet qua blog), ach dat kan gebeuren! We hebben nog even de tijd. De afgelopen week was een week van de fotoshoot voor mijn opleiding, een ‘oeps’-momentje met mijn nieuwe schoenen, uit eten gaan, veel aan school werken en een flink aantal latte macchiato’s achterover slaan (een nieuwe verslaving?). Kijk je mee naar mijn week? – Selfie! Gisteravond voordat ik naar mijn vriend ging voor een avondje niksen. We hebben een voetbalspel gespeeld (ik heb gewonnen, hoe is het toch mogelijk?!), ik dronk een paar wijntjes en daarna ben ik als een blok in slaap gevallen.

– New shoes! Deze foto komt trouwens van Instagram, vorige week vertelde ik geloof ik al dat ik deze gekocht had. Maar ik kwam er na drie keer dragen achter dat ze tóch iets te groot waren (hoezo een impulsaankoop?). Op Facebook bleek dat een aantal mensen wel interesse hadden om ze over te kopen, maar nadat ik maat 37 had gepast en die veel te klein bleek, leek me dat niet meer zo’n strak plan. Gelukkig heb ik nog een paar zooltjes liggen!

– It’s a wrap! Haha. Even een kleine sneak peek van de fotoshoot van afgelopen maandag. Het was echt super leuk om te doen en ik ben héél blij met de resultaten. Hopelijk mijn docente ook, haha. Alles moet nog even geselecteerd en gephotoshopt worden en dan kan ik jullie meer laten zien!

– Trein life. Uiteraard droeg ik weer mijn nieuwe en favo poncho. Herinnert me eraan dat ik ook hier snel iets over moet schrijven. Maar ik moet ook zoveel voor school doen! Help!


– De latte macchiato’s zijn niet aan te slepen bij de Albert Heijn. ‘s Ochtends vroeg om 07.00, wanneer ik op het punt sta de Intercity in te kruipen, is het TOPdrukte bij de koffieautomaten in de AH to go. En ik heb nooit contant geld, dus ik sta altijd lekker lang te wachten in de rij bij de kassa. Haha.

– Werken aan mijn silhouetten in de trein. Soms zit ik naast iemand, als het druk is, en die kijken altijd zo van THE FUCK doe je?! En als ze ‘t zo dan zien hoor ik ze bijna denken: oh zit dat zo. Lol.

– Woensdag ging ik lekker uit eten bij onze plaatselijke favoriete pizzeria, samen met mijn vriend, zijn ouders en broer. We hadden wat te vieren, namelijk dat hij zijn propedeuse binnen heeft!

– Na lange tijd heb ik op Google+ een nieuwe omslagfoto. Ik ben er helemaal blij mee, haha. Sinds een paar maanden deel ik nieuwe blogposts ook via Google+, volg jij mij daar al?

– Voor de fotoshoot maandag was ik ook een visagist en haarstylist. Haha. Moet kunnen toch? Ik vond het in ieder geval best een prestatie dat ik dit kapsel in elkaar flanste. Als er iemand is die geen verstand heeft van haar, dan ben ik het wel.

– Verveling+met Lex op de bank liggen resulteert in Lex+elastiekje in zijn haar. Haha, de arme schat bleef gewoon zitten. Lief hè?

– In de trein werkte ik aan mijn interieur opdracht: een ruimte ontwerpen voor de Hema. Nou kan ik je wel vertellen dat interieur écht niet mijn ding is, haha. Ik vind het niet echt leuk.

– Selfie met m’n model! Vinden jullie ook niet dat ze er super goed uitziet zonder oogmake-up? Ze had alleen foundation, poeder en lipstick op.

– De zon gaat steeds eerder onder, maar dat zorgt er wel voor dat ik bij thuiskomst zulke plaatjes kan schieten! <3

– Vorige week donderdag ging ik naar de Dutch Design Week en gisteren schreef ik er over.

– Even een gekke foto tussen de fotoshoot door, haha.

– Wachten op de trein. De afgelopen week heb ik trouwens best veel pech gehad met de trein. 1 keer was er een stroomstoring, wat ervoor zorgde dat ik met de vervangende bus moest. De volgende dag lag er een zwaan op het spoor (toen vond ik het natuurlijk niet erg dat we niet doorreden…), daardoor miste ik mijn aansluiting en beide dagen was ik veel later thuis. Vervelend, maar dat hoort erbij als elke dag zes uur reist. Ik ben zo afhankelijk van de treinen, soms is dat best een onprettig idee. Vooral in de winter, als er sneeuw ligt kan ik misschien niet eens thuiskomen..

– Knuffelen met mijn lieve cavia’s op de bank. Ze zitten altijd heel lief tegen elkaar, terwijl ze in de kooi vaak ruzie maken. Haha.

– Kan jij het geloven? Zelfs in november schijnt het zonnetje nog flink. Ik zat vandaag daarom ook even lekker in de tuin. Kan het in de winter ook niet gewoon zo zijn?

Bedankt voor het lezen allemaal! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een stukje van mijn leven te zien. De komende week ga ik heel hard aan school werken, donderdag ga ik naar de opening van het Novotel City Centre in Den Haag (ik heb er zin in!) en ook het weekend besteed ik aan school. Niet altijd even leuk, maar we komen er wel doorheen! Fijne week iedereen, geniet van alles wat je toekomt en tot dinsdag! X

10 Reacties

 1. 2 november 2014 / 19:40

  petje af voor het elke dag heen en weer reizen voor je opleiding….het is inderdaad ook ongelofelijk dat de zon nog schijnt en dat het aan voelt alsof het lente is….ik stond vanmiddag gewoon op mijn teenslippers in de supermarkt…heel vreemd idee, eigenlijk!

  • 4 november 2014 / 19:05

   Haha wauw! Dat had vandaag zeker niet gekund, het is weer een stuk kouder helaas… X

 2. 2 november 2014 / 22:48

  Succes met je huiswerk komende week! Ik heb ook veel voor school moeten doen, maar dat ging ook langzaam

  • 4 november 2014 / 19:05

   Dankjewel! Dat komt vast door de tijd van het jaar (haha, goed excuus ;)). X

 3. 4 november 2014 / 11:26

  Leuk overzichtje! Heel veel succes met je huiswerk de komende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge