LONG TIME, NO SEE

Pfoe. Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen. Wat ik wel weet is dat ik me een heeeeele slechte blogger voel, ik heb mijn blog echt, maar dan ook echt verwaarloosd. Jullie hebben echt al heel lang niks meer van me gehoord. Dat vind ik jammer, want het ging de laatste tijd steeds beter met mijn blog! Ik had er ook steeds meer plezier in, er was niets wat ik liever deed. Maar helaas was daar school, dat toch meer aandacht van me eiste dan ik eerst dacht. En als ik al even tijd had deed ik andere dingen. Ik wilde niet weer zomaar random een artikel plaatsen, omdat ik wist dat het toch niet vol te houden was. Maar wat ik wel wist is dat ik nu (in de zomervakantie) weer wilde gaan bloggen! En het zolang mogelijk volhouden, totdat ik me weer helemaal moet focussen op school. We zullen het zien. Ik ga het in ieder geval weer rustig opbouwen, want ik merk dat ik echt weer moet wennen. Maar ik vind het wel super leuk en ik heb het ook echt gemist. Maar ik kon gewoon niet meer. Dit eerste jaar Artemis en het eerste jaar uit huis was heftig. Echt heftig. Leuk, maar heftig. Maar… Het was gelukkig allemaal niet voor niets! Als het goed is heb ik nu namelijk mijn propedeuse gehaald. Ik vertrouw erop dat ik geen herkansingen heb, want mijn beoordelingen gingen best goed. Ik weet dat een aantal van jullie het leuk vinden om mijn schoolwerk te zien, dus ik ga zeker nog wat artikelen erover schrijven! Maar behalve dat ik mijn eerste jaar nu heb afgerond zijn er nog meer dingen gebeurd..

– 9 februari bestond mijn blog precies 1 jaar! Ik was nog van plan iets te posten (met een winactie), maar dat is er helaas nooit meer van gekomen.

– Begin dit jaar had ik de 100 volgers bereikt. Inmiddels zijn dat er alweer 144, wow! Jullie zijn echt geweldig. En jullie zijn me blijven volgen, terwijl ik niets plaatste. Of het nou bewust of onbewust was, ik vind het top!

– 24 april was ik jarig, alweer 19 jaartjes oud. Ook hier hebben jullie niets van meegekregen…

– 5 mei waren mijn vriend en ik precies 3 jaar samen. Wow, wat klinkt dat lang. Maar de tijd is echt voorbij gevlogen.

– Half mei kon ik eindelijk mijn twee lieve cavia’s ophalen die ik al een tijdje op het oog had. Ze zijn echt, echt, ECHT lief. Foto’s volgen snel!

– Ik heb mijn kamer in Amsterdam opgezegd wegens financiĆ«le en persoonlijke redenen waar ik niet te veel over wil uitweiden. Ik woon nu weer bij mijn ouders. Hoe ik dat na de vakantie ga doen? Geen idee. Ik wil in het begin heen en weer gaan reizen, maar dan heb ik (net als in het eerste jaar) geen leven naast school en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar ik wil er niet te veel druk op zetten, want daar heb ik geen zin in.

– Ik heb nu dus zomervakantie! Ik ben van plan deze in te gaan vullen door te bloggen, te werken (als ik ooit ergens wordt aangenomen), op vakantie te gaan, rijles te nemen en gewoon heel veel te gaan genieten. Heerlijk.

Zo. Wat fijn dat het nu eindelijk op mijn scherm staat, want eerlijk gezegd zag ik best op tegen deze post. Ik voel me wel schuldig hoor! Hoe kan ik iets wat ik zo leuk vind, zolang onderdrukken!? Dat voelde gewoon niet goed, maar ik had geen keus. Ik ben blij met hoe het jaar is verlopen, ik zou niks over willen doen. Ik heb veel geleerd en ook met school had het niet beter gekund. Of nou ja, misschien wel, maar ik heb echt alles gegeven. Ik ben blij. Gelukkig. En ik heb weer inspiratie voor nieuwe posts. Kortom, ik heb er zin in! X

2 Reacties

  1. 14 juni 2014 / 19:45

    Super dat je weer begint, ik denk dat iedereen wel eens een blog dipje heeft. En gelukkig geeft dat ook niet. Volgers hebben daar begrip voor. Geniet lekker van je vakantie, ik kan ook echt niet meer wachten tot vakantie!

  2. 14 juni 2014 / 20:47

    Een blog dipje is altijd vervelend maar het is goed om te lezen dat je weer terug bent. En wat een leuke feitjes heb je op een rijtje gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge